I mě? Já bydlím v garsonce minimálně 50 let staré s nábytkem po rodičích. Nejnovější věc je toaleta, instalovaná minulý měsíc.
Příspěvky uživatele
kometa
Tak když vám to funguje… Ale taky bych se bála ketózy. Myslím, že ani ty krávy nejsou bez jádra. Teda mléčné.
Tak ono to kolo nebo cvičení ve vodě je vůči kloubům šetrnější, že jo.
megi-the-pes:No a to musí ale právě ta škola trochu přemýšlet - když ta jedna blbá učebnice stojí 700 a na netu není a v antikvu taky ne, nestálo by za to vybrat jinou? Ty učebnice, co jsme měli my, jsou blbé? Nemaj moderní obálku nebo co?
My máme školní knihovnu - na odbornou literaturu a český jazyk (povinná četba). A před léty se tři spřátelené školy dohodly, z řad učitelů zpracovaly a nechaly vytisknout skripta z předmětů, kde knihy chyběly. Ale viz výše, stejně je o ně zájem ze strany dětí minimální.
No vidíte - u nás si děti kupují jenom pracovní sešity na jazyky - cca 900 Kč na celé 4 roky. Zbytek knížek a skript si můžou půjčit za 200 Kč ročně, ale většina z nich o to nestojí. Ne z finančních důvodů, ale protože nečtou. Jelikož všechno je přece na internetu.
A taky je pravda, že někteří z nás jim předposíláme materiály z doby on line kovidové výuky. Takže si to můžou v klidu opsat nebo vytisknout a s předstihem prostudovat. A na hodině už jenom ladíme detaily a je víc prostoru na dotazy a zajímavosti.
Vzneste dotaz na admini. Mám pocit, že se to tady nedávno řešilo. Počet vložených fotografií.
Fikovnice:Tak jak se to vezme. Kdyby to byl někdo profláknutej, tak ať se to zde rozmázne…😉
Jenže ti budoucí “hejlové” si to stejně nepřečtou. A napíšou až poté, co nalítli.
Ta to ženská mne vylákala do Plzně za účelem prodeje feny Pražského Krysaříka
Já tomu nerozumím. Vy jste si jenom udělali zbytečný výlet do Plzně? Nebo jste dopředu zaplatili peníze?
Předpokládám, že se jedná o psa bez PP. Možná i o inzerát psaný prapodivnou češtinou.
Tady trochu pláčete na špatném hrobě. Protože před takovými nákupy varujeme dost často.
Fikovnice:No, já o tom přemýšlela…a napadalo mě to stejné. Pokud by šlo o cizího člověka, tak by měl zájem se mě nějak co nejrychleji zbavit. Třeba ne hned vraždou 😛, ale prostě mě nějak občůrat, s prominutím.
Navíc ano, byty mají hodnotu. Ale tento byt bude potřeba novým nájemníkem KOMPLET zrekonstruovat. Já bydlím víceméně ve squatu…😔
Já bydlím víceméně ve squatu…😔
Ale pořád je váš squat, ne? A nějakou hodnotu má.
Vicky.Pollard:Fikovnice, než rozdáte v dobré víře svoje statky, myslete trochu na zadní vrátka. Aktuálně bojujete s financemi, místní přispěvatelky Vám tady pořádají sbírky…
Pokud nevycházíte s penězi a chalupu nechcete prodat, bylo by řešení prodat byt s věcným břemenem dožití – tzn. v bytě budete moct bydlet do své smrti a současně budete mít dost peněz na svoje fungování, aniž byste musela obracet každou korunu.
Just food for thought.
Pokud nevycházíte s penězi a chalupu nechcete prodat, bylo by řešení prodat byt s věcným břemenem dožití
A to já bych byt naopak neprodávala. Je-li opravdu můj, tak je to pořád jistota, že neskončím na stará kolena pod mostem.
orionka-2:Není tam čárka, takže ne soukromý. ( Ona nás Kometa rozsoudí )
Upřímně, úplně nevím, co rozsoudit.
Soukromý a pro všechno. Co má být ten soukromý? A je to reakce na co? Moje chyba, trochu jsem se ztratila.
Fikovnice:Já se trochu bojím, že tady ty “orgánové” diety mnohdy zvířata nechtějí. Mám špatnou zkušenost třeba s ledvinářskými kapsičkami a konzervami pro kočky.
Už jsem psala - mám kocoura třetím rokem na ledvinové dietě. Ale když má nežravé období, tak servíruji cokoliv- klidně i nezdravou kořeněnou tlačenku. Hlavně, aby něco pozřel. A u jater bych se libového masa vůbec nebála.
Já taky ne. Možná viz výše.
anekapace:Když já netuším, čím to … ☹️
Možná moc fotografií…? Dotaz na admini.
anekapace:On je to předozadní pohled a má zakročeno, brutálně vepředu to není, a hlavně to byla jen chvilička, poválela jsem se po něm a slezla. 🙂 Ale jinak beru, svého vyvoleného sedlám víc dozadu.
Má zakročeno, ale i tak je to na můj vkus moc na lopatce. Jenom názor.
dvouletý belgik
Nedá mi to - máte nasedláno moc vepředu.
Tak, nemůžu tvrdit, že to není možné, ale nezdá se mi to. Chtělo by to většího odborníka než sem já. Asi to nerozsekneme.
A tak to je zajímavé! Takže kojila bez “zasušení”? Když to napíšu takhle natvrdo. Neumím si představit, že jeden den má mléko a druhý den, když porodí, mlezivo. To snad nejde takhle lusknutím prstu.
Verun:Mě ty slepený chlupy blátem na koních strašně iritujou, mám pocit, že srst pak nefunguje, nehřeje. V sobotu jsem nechala kobylu nahatou, bylo teplo a aby se chlupy provětraly, mohla se pořádně podrbat ani se moc nezblátila a nemalé množství chlupů zůstane i na zemi..
Bláto taky hřeje.🙂 A pomáhá při línání. A při drbání odchází i s parazity. V létě chrání před hmyzem. Koně vědí, proč to dělají.😉
Doron:Já to pochopila tak, že tam vozej celý prase .
Celé prase? Proč? Když stačí krev a brániční pilíř. Opravdu mě to zajímá, jestli toho Aujeszkyho nechávají vyšetřit. Jako proč? Není nebezpečí přenosu na člověka. Na rozdíl od svalovce.