Prý to dožene a že nebude žádný kolos. Byla nejmenší z vrhu ale lišila se cca 150g. Teď ten rozdíl je markantní. Na veterinu mají jít v půli března. Bohužel jsem zaplatila už i rezervační poplatek.
Viz výše.
Nešla bych do toho. I za cenu oželení rezervačního poplatku. Proč na veterinu až za měsíc?
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 18.02.2024, 20:04:57
jinak taky ze života, musela jsem kdysi jednou, jedinkrát na stk s autem já, mechanik chtěl, abych zajela do dílny rovnou nad díru, no tak to ani náhodou a podala mu klíče, že já po něm taky nechci upéct štrůdl nebo bábovku.
A proto mám mechanika, který tyto věci řeší za mě. A když si pro auto dojdu, je vždycky zaparkované čumákem dopředu. Ví proč.🙂
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 18.02.2024, 19:24:02
Kolik lidí si teď koupí ,,českou" Škodovku a podpoří největšího zaměstnavatele u nás
Já třeba kupuji auta v bazaru, jednou za 6 - 10 let a podle toho, co tam zrovna mají pro mě vhodného - škodovka tam vlastně ani nikdy nebyla. S každodenním nákupem potravin bych to nesrovnávala.
Blikla na mne reklama na faunaportál, tak jsem tam juknul a hoši už zase ZAVEDLI diskuzi, téměř stejné rubriky jako dříve , evidentní snaha vrátit předchozí stav - jen tam skoro nikdo NENÍ , 😛
Ale tam byla diskuze od začátku, ne? Měla to být náhražka za ifaunu. Vím, že se to v tom přechodném období probíralo.