Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 22.02.2024, 15:36:00
Děkuji.
Tak něco takového mi vlastně vyrobil táta před 40 lety - z komody po babičce. Akorát mřížka byla nahoře a vepředu sklo. A kupodivu to fungovalo - jako, že ptáci do toho skla nenaráželi. Měla jsem tam zebřičky a chůvičky. I odchovy. Byť jsem byla velký amatér. Zpětným pohledem.
A to jako proč? Husí, slepičí nebo kachní jsou v pohodě? Myšlení některých současných jedinců je neuvěřitelné
No já nevím, ale odchov housat, kachňat nebo kuřat z násadových vajec mi přijde jednodušší než u těch papoušků. V tom prvním případě je to častější, existují krmné směs pro jednotlivé věkové kategorie a mláďata jsou v podstatě hned po vylíhnutí samostatná.
Ale nepohybuji se mezi exotickým ptactvem, tak se můžu mýlit.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 22.02.2024, 13:26:26
A ten, kdo to podepíše, nenese žádnou odpovědnost? No, asi ne.
Jako, že bych se domluvila a podepsala zakázku na tuhle částku. S tím, že bych se s příslušnou firmou domluvila, že by mi v kapse přistálo - 10, 15 miliónů? To by mi stačilo.😉
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 22.02.2024, 13:09:03
Nooo průjem furt přetrvává a já už marné přemýšlím z čeho
Možná jsem to v příspěvcích přehlídla nebo zapomněla - vyšetření krve proběhlo? Játra, slinivka. Protože jestli je tohle nabourané (a je jedno, proč), tak se to za týden nespraví. Nebo ta infekce - to by zase mohl napovědět KO.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 22.02.2024, 13:09:46
Asi jako ten pavilon pro šimpanzy v brněnské Zoo. Nerozumím tomu - vyhodit 100 miliónů za něco, co nebude fungovat. Tak snad je nějaký projekt, schvalovací řízení a tak. Nebo ne?
Odpověď na příspěvek uživatele Anet z 22.02.2024, 09:24:42
Nemá.
Hucul je specifická kategorie. Klasické lonžování vám bude sabotovat. Když už, doporučila bych práci ze země, kde bude muset zapojit mozek. Něco na způsob trailu - tohle přelez, tady zůstaň stát. do tohohle strč nohu, …