Veterinářem.
Příspěvky uživatele
kometa
Morče a klisna je stavbou těla něco jiného.
Arbora:Mám len jednu otázku, ako?? nemáte video?
Taky jsem se zamyslela nad tím, jestli je to technicky vůbec možné.
Buggyra:Zase třeba vajíčka s rýží nebo s těstovinami, prostě s něčím, co nepropláchnu, než to budu jíst, to bych nedala. Vajíčka jedu s bramborami, protože brambory vařím ve slupce (kdo by se s tím škrábal…).
Proč? Varem přece zničím všechny případné ošklivé baktérie.
Buggyra:🤗 doufala jsem, že nejsem sama! 😀
Mám starý sporák Mora ještě předmileniální (kdo ví, jestli ne předrevoluční), žere to děti u cesty, tak šetřím jak můžu. Teď začal chlap vyvářet, tak příští rok bude vratka za elektriku asi chuďoučká 😀
Tak to já měla předrevoluční. Neb jsem se nastěhovala v roce 1990 a ten sporák tam už byl. Asi dlouho. Už není. Když mi vyhodil pojistky v bytě, naznala jsem, že přišel jeho čas.
Já jím jizvy masírovala. Takže nic neodteklo.
domácí čičiny bych kastrovat nemusela.
Musela. Jinak se vám umrouskají k smrti + říjící se kočka taky značkuje.
Jo a doporučuji jizvu po vyndání stehů mazat vepřovým sádlem. Opakovaná osobní zkušenost.
A to přitom kojí i hříbě?
Ale tak, co si budeme namlouvat, člověk není tvor přirozeně monogamní (na rozdíl od vlků nebo hus). Stejně jako naši (geneticky) nejbližší příbuzní šimpanzi. Ani lovci mamutů to neřešili. Změna přišla až s nutností dělení a dědění majetku. Což zahájil starověk.
Můj názor.
Ale tady bych čekala, že to bude odcházet předem. Jako u sajících miminek.
Ošklivěji? Jak? když napíšete A, měl byste napsat i B.😉
Irma19:No, já si říkám, že je to natolik do očí bijící, že to SNAD musí být úmyslně 🙏
Není. Ty děti to dneska neřeší. Před chvílí jsem seděla u oběda s kolegyní češtinářkou a bavily jsme se o tom, jak je pro většinu studentů interpunkce sprosté slovo. Nepoužívají čárky ani tečky s argumentem, že je to přece jasné, co chtějí sdělit.
ale někdy v devadesátých letech se pravidla změnila a může se používat i krátký tvar, dříve určený výhradně pro jednotné číslo.
Tak já měla v devadesátkách už po vysoké a tudíž mám zafixované z dřívějších časů a rozlišuji - on umí, oni umějí.
U kryptorchidního varlete někdy dojde k bujení Sertoliho buněk, které produkují estrogeny. Takže ano, kryptorchidní pes může vonět jako háravá fena. Hezky to v jedné epizodě popisuje Herriot. Tuším, že se jednalo o pekinéze - i když nešlo přímo o kryptorchida, nádor na varleti měl.
Ještě jste zapomněl na kavku, straku a sojku. To budou bratranci a sestřenice?
Irma19:Zadání donesla dcera ze školy, je v prváku na střední. 😃
Ajaj! A já se pak divím, že mi děti do písemky napíšou oběvitel nebo v krvy.
Snad už se ale situace uklidnila.
Ona se vždycky uklidní. Když opadnou vášně a emoce.
Spíš, když vys… bobky po odčervení. To je mnohem horší. O stádech krav, koz atd. nemluvě.
Asi, jako když kamarádka prodávala koně. Trvalo to asi dva roky - ne, že by neměla potencionální kupce, ale nemohla se pořád rozhodnout.