Doron:Bull a šarpej, nebo co to je?
Anglický buldok a šarpej. Dvě plemena, zdravotně problematická. Možná představa, že jako v matematice, bude ze dvou mínusů plus.😉
Doron:Bull a šarpej, nebo co to je?
Anglický buldok a šarpej. Dvě plemena, zdravotně problematická. Možná představa, že jako v matematice, bude ze dvou mínusů plus.😉
Překvapivě.🙂 Klobouk dolů, máte lepší paměť než já.
Teď aktuálně jsem reagovala (už to moc nedělám) na zaručeně čistokrevného amerického kokršpaněla bez PP. Ne, nejsou množka, dělají to jenom pro radost🙄. Ale prodej štěňat jim zaplatí režii na držení rodičů. To napsali. V podstatě perpetuum mobile. A možná zbyde i něco navíc.
Bohužel ano. Navíc pro spoustu takových množitelů je to šikovný nezdaněný příjem.
Stelle:Do dotazu zapomněla napsat když si chce majitel štěňata nechat.
A to si nechá třeba 12 štěňat?
Stelle:Dotaz z jinýho soudku:
Když má někdo zdravou fenku v plodném věku, může jí nechat nakrýt i bez pp?
Proč? Čemu to prospěje? K výrobě dalších voříšků?
Tenurri:My měli i koťátka hodňoučká 😀
To já taky. Každé je hodňoučké, když zrovna spí. Jenže jak roste, vyskočí výš a výš a shazuje věcí víc a víc.🙂
Tak já ne. Omlouvá mě pátek, intelektuálno dojíždí, vyčerpáno dětmi ve škole.
Tak leda štěně z reklamy.😉
Já teda nemám štěně, ale kotě. Už hodně věcí jsem uklidila mimo dosah. Těch rozbitných. A nestačí to. A to má kámoše na hraní.
Obávám se, že nic. Samička bude snášet, i když ji to vyčerpává. Pořídit samečka a odchovávat asi nechcete.?
Samozřejmě - motivace přes žrádlo je nejsilnější.
Takže za nás jsou každé dva měsíce úspěch.
Tomu rozumím. Taky bych za těchto okolností svého parťáka zbytečně netrápila. Protože viz výše - pes se se slepotou vyrovnává docela dobře.
u kočky domácí naprosto zbytečné.
Znovu nesouhlasím. Když si představím své kocoury, že by už nemohli nikam vyskočit nebo si pohrát s plyšovou myškou… To slepotu zvládne spíš pes, který si známou trasu očmuchá a označkuje.
Taky bych to viděla na pytlácké oko.
a pozinkovaná vanička s jednou vodou
Tohle pamatovala máma, vyrůstající v havířské kolonii. Jednou týdně se nanosila voda do necek a vykoupaly se nejdřív děti (dvě), pak máma (pro mě babička) a nakonec otec (děda).
Když jsme k ní jezdili my jako vnoučata, už měli klasický splachovací záchod a koupelnu (vana se sprchou). Ale jinak vaření na kamnech a mytí nádobí ve dvou škopcích, které se vytahovaly zpod stolu. Krásné vzpomínky.
Opravdu 40 stupňů? Kdo má amazoňany doma, přece takové teploty v bytě nedosáhne. Pokud se nechce sám uvařit. A topit i v létě.
Anonymní:Ahoj, dá se někde pohromadě najít seznam všech známých plemen skotu? Jde mi i o ty méně nebo vůbec chovaná.
Myslíte chovaná u nás nebo ve světě? To je rozdíl.
Tak jako tak obojí je na internetu. Otázka několika vteřin.
Česká verze se mi neotvírá.
komu kubánské pomeranče chutnaly
Mně taky ne. Jste mi je připomněla - silná slupka a pak nic moc.
Tak záchod a koupelnu jsme měli už tenkrát. Spíš si občas říkám, že jsme rozmazlení ohledně prostoru. Když si vezmu, jak žili moji prarodiče - v bytech sestávajících z kuchyně a ložnice. Dva dospělí, dvě děti.
Měřítko chybí. Ale jestli ty koule jsou lojové, tak se to dá odhadnout. A na myšici mi přijdou velcí s malýma ušima. Já tam ty potkany vidím.
Ale můžu se samozřejmě mýlit.