efe:Posíláme pár tanních úsměvů 😃
To je modelka! Moc dobře ví, kde je “kamera” a jak se nastavit. A ta fotka s panem Bečkou - neuvěřitelné, jak si rychle sedli.
efe:Posíláme pár tanních úsměvů 😃
To je modelka! Moc dobře ví, kde je “kamera” a jak se nastavit. A ta fotka s panem Bečkou - neuvěřitelné, jak si rychle sedli.
Tak nějak - žere, pije, kadí, močí - to je základ. Nechte ho odpočívat, však on si s tím organismus poradí.
Ale to úplně jiná situace. Vaše kočky se mají královsky.
Injekční Ivomec? Ale tam ochranná lhůta.
Na té druhé fotce je ptakopysk?🙂 Trochu, pravda, nepovedený. Myslím, ten ocas. Že není podle standardu.
Proč ne. Kamarád se při opakovných pobytech v lázních potkával s vozíčkáři - a jejich humor byl taky občas dost morbidní a pro někoho za hranou.
Potvrzuji. Když vidím dávky sena servírovné appaloosám u jedné kamarádky a ty pro makající ČT u druhé - nebe a dudy.
Ja bych nekdy byla rada,
To je nové plemeno? Canis familiaris bahnicus?🙂 Už ho FCI uznala?
Takže další zachráněná psí dušička?
Tak jako, plavat si může, v čem chce. Ale už asi nerozlišíme, co je skutečnost a co dílo AI.
Mně to video nepřišlo důvěryhodné, ale co já vím.?
Aha. To jsem nevěděla. Termíny STK si hlídám, tak je mi jedno, kam tu známku nalepí.
orionka-2:Jste mi připomněla - prý nad námi lípa dron a auto bez technické pozná dřív, než dojedu domů. Řekněte, že je to kec.
Já nevím, ale letos mám přilípnutou známku TK na čelním skle, ne na zadní SPZ. Takže….
Samozřejmě, že násadová.
Ale už mě tady párkrát osočili, že opravováním nepřesných výrazů a hrubek přispěvatele zesměnuji a odrazuji, tak jsem byla výjimečně zticha.
Stále se učím a potřebuji radu
Já jezdila na huculech cca stejné KVH, měřím 173 cm a nikdy jsem neměla problém.
Viz výše.
Buď se poník neunese nebo vy blbě sedíte a vadíte mu. Tohle by fakt chtělo dohled na místě, od klávesnice těžko radit. Nebo vložit, když už ne video, tak aspoň fotky.
Ještě mě napadlo..co odčervit?
Viz Buggyra. Určitě ne. Jednak další zbytečná zátěž pro už tak pošramocený zažívací aparát a druhak se ta účinná látka za těchto okolností nevstřebá v dostatečné míře, takže akorát rezistence.
Max pro klid duše nechat udělat koprologii.
kometa:Když já si ještě pamatuji, že to býval medvídek koala. Nebo taky koala medvídkovitý. Takže podle vzoru pán? V druhém případě vlastně nevím.
Vlastně vím - to je ten vzor předseda.
Zasmání.
Když já si ještě pamatuji, že to býval medvídek koala. Nebo taky koala medvídkovitý. Takže podle vzoru pán? V druhém případě vlastně nevím.
Děkuji. Teď už je mezi námi jasno.
Já se k těmhle otázkám ani nedostala. Viz výše.