Já našla ČSFR Warmblut kůň, “kříženec” hanoveráka a oldenburského koně. Ale jestli opravdu existuje, nevím. Nikdy jsem o něm neslyšela ani ho neviděla.
Příspěvky uživatele
kometa
A teď už ano?🌹
Nepochopila jste nadsázku.?
Anonymní:Pardon je to kravka a má to na vemenu. Tuto tinkturu z černého topolu?
Psala jsem o hypermanganu, ne o topolu.
Jinak viz bodlinka. Na mléčné žláze to může být problém.
Asi ano. Stávají se z nás kanicové nebo mečovky?
Mělo by to smysl. Když nemůžu rodit, tak aspoň oplodňovat.😉
balu:Já vím. Bohužel jsem se nechala baronem Prášilem strhnout. Holt špatný den…
A proto jeho příspěvky nečtu. Naučila jsem se ještě na IF.
Nic. Nereagujte na příspěvek (navíc bezobsažný), který někdo vytáhne po 15 letech. Je to takový ten výkřik do tmy.
Vždyť N je takový roztleskávač. A baví se tím, jak nás dokáže provokovat. Už se tu řešil několikrát.
Edit - pokud se absces opakovaně předčasně uzavírá, zvážila bych drén.
Tak když nepomůže, tak aspoň neuškodí.
A proto mi odešel i vnitřní petrklíč! Měla jsem ho jako součást velikonoční výzdoby. A to doma nepřetápím.
Příště už kupovat nebudu.
Zrzavci:Mám dotaz - je tohle inzerování v pořádku? V lécích se nevyznám,ale …… i proto, že tam inzerent může nacpat cokoliv, místo skutečného prášku……. není to špatně?
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/200265-xanaxfrontintramaldezapam/
Však jsem taky hned ráno nahlásila.
Protože samozřejmě máte pravdu - jsou to léky na předpis, mezi nimi třeba opioidy. Takže buď a) to znamená legálně nabízet drogy nebo b) tam účinná látka nebude (v horším případě nějaký sajrajt).
Myslím, že se to řešilo už na IF. Literatura uvádí jako možnost, ale dlouholetí chovatelé králíků s tím moc zkušenosti nemají. Neboli se to stává vzácně..
Tak jasně, protože se unesou. “Tlustoprdky” jsou těžké.
Absces.
Nepíšete u jakého zvířete a na jaké části těla.
Není tam zapomenuté cizí těleso? U kocoura se mi velmi osvědčila tinktura nigra - koncentrovaný roztok hypermanganu.
Případně místně ATB - fajn jsou přípravky do vemene, protože proniknou do každé skulinky.
Kočky jsou lovci od přírody, těm netřeba nic ukazovat. A předpokládám, že Jarda má malá kuřátka ošéfovaná.
Tady taky. Vždycky to bylo o maturitách. Letos mnohem dřív.
Prvnímu odstavci vůbec nerozumím. Co jste chtěl sdělit?
A pelichají snad všechny slepice, ne? Takže u všech můžeme hovořit o snáškovém cyklu (přeneseně roku).
Neumím si představit, potkat tohle jako řidič v protisměru.
Saga:“Kolegyně strojkem na psy stříhala hlavu kolegovi…”
Ehm, a ten kolega to věděl? No, jestli se u toho cítil jako pitbull, tak asi dobrý ne😄😄?
Dnes se teda rapidně ochladilo, kobyla tedy nebude zpocená, až z ní zase odřu chlupy hřbílkem, tak kouknu co s tím. Včera v té vodě, když jsem jí myla plece a krk, tak mi připadalo, že už tam má jen takové dlouhé cobí chlupy, zhruba od půlky břicha po zadek už vypadá i jako kůň, od půlky břicha po hlavu spíš jako medvěd. Každopádně to počasí je silně napřesdržku, jak se s tím mají ta zvířata vyrovnat?
Ehm, a ten kolega to věděl?
Samozřejmě. Však jsme na veterinární škole (kde se děti učí i kosmetiku psů) a oba jsou doktoři. Takže cajk.