Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 16.04.2024, 16:10:03
A to mě bavila vždycky. Jenom si z ní už moc nepamatuji.😉 Organofosfáty = estery k. fosforečné, karbamáty (děti říkají karbanátky🙂) = estery k. karbaminové nebo karbamidové. Ale viz výše, na tom nezáleží. S ohledem na praktické výsledky.
A mám zasutou informaci, že karbamáty jsou horší, že můžou pronikat nejen kůží, ale i gumovými rukavicemi.
Odpověď na příspěvek uživatele Landelka z 16.04.2024, 06:23:53
Nevím, ale čistě pocitově - proč? Husa to přece taky nedělá. Pokud je house slabé a nezvládne - jeho problém a je vyřazeno z evoluce. Pokud má husa silnou skořápku - nepatří do chovu.
Poslete mi letak? Ja tam nic nevidim. Milbemax je odcervovak, to Dafi nepotrebuje, pochopila jsem, ze jde o klistata.
Na interakci je potreba se fakt zeptat odborniku.
Já to pochopila blbě. Že jde o srdeční červy.
Proti klíšťatům se doporučuje Bravecto nebo Nexgard. Ano, vím, Dafi píše o játrech, ale ty obojky taky nejsou žádná výhra s ohledem na životní prostředí a možností alergických reakcí.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 13.04.2024, 13:59:06
A já zase nedám dopustit na ichtoxyl (černou mast). V případě hnisavých procesů jako je tenhle. Jestli jsem dobře pochopila, v čem je zadavatelův problém. Ale třeba zabere i vaše rada.