Kilian:….asi ano, ale tehdy si toho člověk víc považoval….
To samozřejmě taky. Ale je opravdu jiná doba. Ale pořád potkávám u koní i puberťáky, kteří (teda spíš které) nemají problém vzít do ruky vidle.
Kilian:….asi ano, ale tehdy si toho člověk víc považoval….
To samozřejmě taky. Ale je opravdu jiná doba. Ale pořád potkávám u koní i puberťáky, kteří (teda spíš které) nemají problém vzít do ruky vidle.
Buggyra:Mno, ta doba je dávno pryč 🙂 Dneska to každý bere jako “službu pro klienty” a klient si vybírá, zda si tu službu odebere nebo ne. Přijde mi, že to vnímají jako posilovnu nebo restauraci. Ta posilovna a restaurace mají otevřeno každý den, a oni si tam zaskočí jen tehdy, kdy se jim chce. Nějaké že podepsali závaznou přihlášku s určitými podmínkami docházky, to nikoho nebere. Já se věnuji těm holkám individuálně, tj. když jsme domluvené, že přijde, tak já mám ten den blokovaný jen a jen pro ni. A když mi tři hodiny předem napíše, že teda nepřijde, tak já si už těžko objednám kadeřníka nebo vyřídím nějaké úřady.
Asi na jar naberu nějaké nové dětičky, ať trochu rozprostřu riziko a mám čas se jim pověnovat, než tahle holka na podzim řekne “jé, ono je brzo tma, jé ono je zimička a mokro, tak to já v zimě chodit nebudu”.
Mimochodem, části těla koně, sedlo a uzdečka a jízdárenské cviky, to musejí členové taky umět, a neumějí. Asi začnou dřepovat.
Mno, ta doba je dávno pryč
No, ono je to dneska o jiných cenách, co si budeme namlouvat. Zvlát, když někoho ti koně živí. Já coby dorostenka začínala na 20 Kč měsíčně! Osmdesátá léta. Ale oddíl sponzoroval OKR, ten si to mohl dovolit.
Takže když někdo zaplatí za jezdeckou lekci 400, 500 i víc Kč, tak očekává full servis a ne, že bude koně čistit či nedej bože kydat.
orionka-2:Bzdí, prý argentinské krávy nebzdí, zatím co evropské bzdí. Moderátorka si to musela najít na Wiki 🙂)
Žádné krávy nebzdí - teda ano, ale většina plynů odchází z bachoru krkáním. Když už jsme u toho. I když ve finále je to jedno, že jo.
Třeba někdo krade na psí zápasy? Moc uhozená teorie?
Mytí dle potřeby, podle toho, jak je to zaflákané - teď zrovna docela dost. Mazání každé 3 měsíce.
No jo, ale berbeři se nedají srovnávat s frbulem. Jak napsal L.S. - ti by měli být ze své podstaty všeobjímající. Tady bylo a je něco špatně. Jestli vrozená povaha nebo (ne)výchova, těžko říct. To se z jednoho krátkého dílu poznat nedá.
Ale v happy end stejně jako vy moc nevěřím.
Reakce na Sardullah. Mezitím se tam vetřela Doron.🙂
A tak to pubertální frajírek třeba jenom zkusil, protože objevil slabý článek a vyroste z toho.
Nejspíš ano.
Já bych si ji možná i nechala (jsem měkkosrdcatá), ale určitě bych na ní nechovala.
To mě taky zaujalo. Ten věk feny. Do té doby dělali co? Jo, na (blbou) radu zkusili EO a pak… Fakt se nedá frbul, společenské plemeno, normálně vychovat? Nebo to bez PP může mít takový vliv?
U krav se to přičítalo předčasnému odstavu (že jako telata měly neukojený sací reflex). Pamatuji si, že jsem vídávala krávy s ježkem v nose nebo piercingem v patře.
A toho trenéra máte?
Téměř vždy mi uteče
Vy nemáte vodítko?
Nejlepší televize. Nebolí z ní oči.
Můj předchozí kocour koukal.
Děkuji.
Totéž.
Povaha se dědí + paní na výchovu takového psa očividně nemá. Teda neměla.
Ten mě taky napadl, ale myslela jsem, že je růžovější.
Ladd:Mám akvárko 10 l s 3 endlerkami a 3 krevetkami. Bez ničeho, když se vypíná televize tak jsou do rána ve tmě, ráno mám v obýváku 22C, přes den 24. Jednou za týden měním cca ⅓ vody. V druhém tom samém mám jednoho bojovníka. Vypadají spokojeně, plavou po celém, oždibují rostlinky. Krmím (dle příspěvku Komety) 2x denně. Přebytky sežerou šneci. Voda čirá, voní jako rybník.
Mám akvárko 10 l s 3 endlerkami a 3 krevetkami.
Jenom mě zajímá. Co máte na dně? Jestli řešíte odkalování. Ale možná jenom výměna vody stačí.
Xerxova:a teď ty nepsí… nejprve nám zmizelo celé veliké město - zůstal jen Ještěd (architekt Hubáček by se tento týden dožil stovky), citroník nám provoněl celou předsíň, kvete mocně (a zase budou domácí citróny), mlžné dny v půlce týdne…, dnešní potoky za humny. Od šesté fotky je to včerejší cesta na Černou Novinu - obnovená studánka kousek od vsi a na posledním snímku je jediný kousek zdiva bývalého statku…
a teď ty nepsí…
Pěkně prosím, pro neználka. Bledule poznám, ale předposlední foto?
Pamatuji si, že jsme je jako děti sbíraly a nosily do městského parku, kde měli mj. daňky. Takže asi určitě jo. V rozumném množství, jak píšete.