Mám problém s pochopením. I vašeho textu.
A ne, nejsem následek inkluze. Ta za nás nebyla. Ale zato jsme uměli česky.
Mám problém s pochopením. I vašeho textu.
A ne, nejsem následek inkluze. Ta za nás nebyla. Ale zato jsme uměli česky.
Anonymní:Tak určitě
Už jste si tu gumičku nasadil?
Ještě jednou a česky?
O nekrvavé kastraci Burdizzovými kleštěmi očividně nic nevíte.
A blbě se dá udělat cokoliv. I to gumičkování.
Tak fajn, do toho!
Mimochodem, při drcení chámovodů u přežvýkavců se nic neřeže.
Anonymní:Dobrý je si ten zákon taky přečíst.
Citace, Jaké možnosti KASTRACE bude mít chovatel ovcí a koz po 1. 2. 2021? Kastrace samců ovcí a koz mladších 8 týdnů může provést osoba odborně způsobilá podle veterinárního zákona bez znecitlivění. Kastrace samců ovcí a koz starších 8 týdnů může provést osoba odborně způsobilá podle veterinárního zákona pouze se znecitlivěním. Další možnost: nekastrovat samce vůbec a porážet v mladším věku
Kdo je osoba odborně způsobilá si jistě dokážete dohledat. Je to v daném zákoně.
Zároveň odpověď proč se pomůcky k nekrvavé kastraci normálně prodavaji
Nově zákaz provádět kastraci samců a zkracování ocasů zaškrcením varlat nebo části ocasu u hospodářských zvířat po 1. únoru 2021.
To jste si taky přečetl?
Když už jsme u těch citací.
Edit - nastejno s megi.
Většina plemen má říji sezónní.
Dá. Pokud vám nevadí, že budete konzumovat krůtí maso “obohacené” o ATB….
Anonymní:Používám strangulační kroužky, stojí asi korunu jeden plus kleště které jsou prakticky nafurt.
Aplikují hned po narození, výjimečně čekám par dni na sestoupení varlat.
A to se dá sehnat, když je tento způsob kastrace už 3 roky zakázaný?
Jenom mě to zajímá.
Saga:Kometo, tohle jste vážně zažila na “vlastní bulvy”? Na střední škole? Vždyť to ještě dotyčné(mu) nebylo 18 let. Tedy za něj zodpovídali rodiče a ti to posvětili? Jako fakt? Věřím Vám, ale je to pro mě hrozně těžko uchopitelné. Člověk neví co sám se sebou, když je mu 15-16 let, někdo to neví ani v 45! Mazec, prostě!
Kometo, tohle jste vážně zažila na “vlastní bulvy”
Ano. V 1. ročníku nastoupila dívka, k maturitě šel chlapec. Ve třeťáku už jim 18 většinou je. Nejdřív podstoupil(a) hormonální terapii, až pak operaci.
A ano, i mi to připadá hrozné. A taky jsem se divila, že s tím rodiče souhlasili. Protože přesně, v tomhle věku se teprve hledají - nejen po stránce sexuální orientace. Jsou to taková telátka.
Ne. Zklidní se - ale to stejně až časem. A na mazlivost to nemá vliv vůbec - to je prostě vrozené. Stejně jako u králíků a koní.
Doron:Někde a někdy se před pubertou dělají i operace.
Že prej je fajn, když na střední školu přijdou už jako jiný člověk. 😞
To je fakt výborný😢
Měli jsme na škole jednu, poté jednoho. Přeoperována, už jako muž (spíše jinoch) si našla dalšího muže a teď operace lituje.
Do prkýnka, schválit tohle v 16, 17 letech? Když ti puberťáci ještě neví, co se sebou?
Možná ten s vitamínem D. Selontra - ten je kumulativní. I přípravky s obsahem warfarinu by při jednorázovém požití neměly být nebezpečné. Ale to jednorázové, že jo…
Doron:A je to ještě takový dvojprstík, alespoň u briardů. Bez paspárku briarda neuchovní, rozhodčí jsou paspárky úplně posedlí, podle mýho strašná blbost.
Jinak co já vím, šeltičky se prodávají okolo 30 000 Kč.
Viz balu. Není to blbost.
JanaJanaJanaJana:Paspárek, též vlčí dráp, je pátý prst na pánevní končetině psa. Většina psů má na pánevních končetinách jen čtyři prsty, paspárek je zcela zakrnělý rudiment. Je-li přítomen, vyrůstá výše na noze a nemá kontakt se zemí.
Nevím, jak je to teď, ale u sheltií, pokud se v té době odstranili, mohl být pes následně uchovněn.
Paspárek, též vlčí dráp, je pátý prst na pánevní končetině psa
Jenom nepodstatný podotek - počtem pátý, topograficky první.
Anonymní:Děkuji všem. Kůzlata nemá,připuštena není. je na 2ha pastvy stromy potok. Příkrm má. Máme ji druhý rok a začala to dělat teď na jaro.
Tak jestli ji máte samotnou, tak máte i odpověď.
lesnizinka:Reni vím, že to mám blbě věčně, ale teď tam tu čárku mám tak blbě, že jsem si toho všimnula i já…jenže pozdě, už to nejde opravit, napsala jsem za to další🙄
Má to být: zatímco teď, by sme fakt měli…😊
bychom fakt měli🙂 Se přidávám.
A kůže se nescrvrkne.
Já je poznávám podle zpěvu. Přesněji řečeno, skřivana. Protože chocholouše jsem viděla naposled před 50 lety. Jsou už dost vzácní.
Nejvíc je jich na jihovýchodní Moravě. Pokud nejste odtamtud, tak statistická pravděpodobnost říká skřivan.
Už nevím, v jakém vlákně jsem přislíbila. že se pozeptám chytřejších lidí. A upřímně, jsem líná to hledat.
Ano, je to tak. Neřešený zubní kámen může způsobit onemocnění ledvin nebo taky srdečních chlopní.
hmn:“Nějaké sono, RTG bylo? Nemá v tom žaludku něco, co jí vadí a co tam zůstává?”
vzhledem k tomu, že to zvíře nemá absolutně žádné jiné příznaky, žádné potíže, žere s chutí, je to divoká koza, tak tomu nic nenasvědčuje. Nicméně jsou tato vyšetření v plánu, dle vývoje.
Stejně tak krev (se trošku ukázalo, že pohoda a klídek na veterině má své hranice 🙄). Atb dostala.
Nicméně jsou tato vyšetření v plánu
Já bych se za to sono přimlouvala. Kamarádky jezevčice měla podobné příznaky a v žaludku žalud.