Jakou registraci máte na mysli? Na UEK?
Příspěvky uživatele
kometa
Ze pes bude delat doplnek u baraku a jinak si ho nikdo nevsimne? 🙂
Ne, myslela jsem psa, se kterým můžu mezi jiné psy. Stejně jako koně, který zvládne i pohodovou vyjížďku. Byť je to nadupaný plnokrevník.
Jako, že to mají v hlavě v pořádku.
megi-the-pes:Proč by si např. línej člověk, jako jsem např. já, kterej navíc o výcviku eště vůbec nic neví, pořizoval psa na sport?
Vašemu příspěvku nerozumím. Citovala jsem a reagovala na někoho jiného.
U snědeného krámu - tuším Ignát Herman?
Vždycky bychom. Opravuji, když přijdou děti s prosbou - my bysme…
Já bych, ty bys, my bychom, vy byste…
To je tak, když se člověk začne plést přírodě do řemesla. Většinou to nedopadne dobře.
Jsou.
Ale zadavatel plemeno neudává. Takže zase nic.
Buggyra:jo, jenže do invalidního - s hlavou… z těch parchantů 😀
A tak zatím to dávám. Máme v podstatě hodné děti. Jo, jsou to puberťáci, ale v normě.
Tak to jo.
Dnesni sportak je tak nadupany,
A je to dobře? Jenom se ptám, jestli je takový sporťák využitelný v normálním životě. Nebo jenom na těch soutěžích?
Nejsem pejskař, pohybuji se mezi koňmi. A napadá mě paralela - pamatuji si dobu, kdy se u nás připouštělo holštýnskými hřebci Landgraf, Landruf… Potomci skákali baráky, ale málokdo je ujezdil. A časem koně od L skoro nikdo nechtěl. Ani do toho sportu. A tak pomalu vymizeli.
Neporadím, krmím maso.
Tak jo. 🍀
Nebo pochop. Má žlutou hlavičku - teda samec. U nás vídávám docela často. Krkavce máme taky.
Už mlčím a šoupu nohama.🙂
A to já mám do důchodu už blízko (relativně), heč!
Tak nějak. Podobný princip jako u mléčných krav nebo masných prasat. Prostě ta zvířata jsme vyšlechtili na něco, s čím příroda nepočítala.
Možné je všechno.
Buggyra:Na venkově bude malých psů určitě dostatek.
Není. Aspoň u nás teda ne.
Ono je dnes v útulku těžké sehnat psa, zejména pak malého. Psi nejsou.
V ČB taktéž. Už jsem psala - chodím tam s dětmi na praxi. A mají tam tak 3, 4 kusy - velké, nezvladatelné, staré, nemocné = těžko udatelné.
Paní zvířátko chce, zvažovali jsme i kočku nebo andulku ale pejsek se zdá lepší jako přítel člověka
A paní je schopná a ochotná venčit psa čtyřikrát denně?
Žádný.
Já přehlédla, že odsuzujete i gumičky. Takže mír?
Třeba.😉 Prostě zákon a teorie je jedna věc, praxe druhá. Očividně.