Stelle:To druhý fůůůj!
Naopak. V narvané MHD by to mohla být výhoda.😉
Stelle:To druhý fůůůj!
Naopak. V narvané MHD by to mohla být výhoda.😉
Stejný. Přesněji řečeno střeček srnčí (Hypoderma) dělá kožní formu, i u koní. Žaludeční střeček (Gastrophilus) je druhově specifický jenom pro koně.
Anonymní:V tom článku který jste sem dávala je psáno že je to střeček srnčí, uzce specializovaný druh parazita..
Střeček srnčí napadá i koně. Jenom poznámka.
začaly na mne padat larvy střečků.
To mě zajímá. Ze svaloviny?
Ano, akutní schvácení kopyt (laminitida) jde rychle. Navíc, niíkdo neví, kolik času uběhlo mezi nevhodným krmením a onemocněním.
Pohromadě ne. Samci se budou rvát.
No, ale to bylo stejně v souvislosti s nějakou infekcí, ne? U dospělě slepice.
Opravdu zodpovědný chovatel si takové štěňátko vezme zpátky
Jenže tohle není zodpovědný chovatel. Tenhle mrská bezPP pro prachy a je mu jedno, jestli bude mít štěně epilepsii nebo PRA. Rodiče jsou (údajně) papíroví, ale očividně nebyli uchovněni. Proč asi?
To je to, co mě čílí nejvíc. Hezké řečičky, jak jim na pejscích záleží.
takže k narozkám si přeju elektrický vložky do bot….
Kamarádka si je pořídila na vánoce. Kvůli ježdění a hlavně tréninkům. Ani nebyly tak drahé.
Já myslela vyslovené takto před Vánoci
To taky - z Dědolesu dvoje ponožky (palmy a kočky) a noční košile. Chtěla jsem i legíny, ale měli jenom malé velikosti. Oni vůbec výrobci neregistrujou, že jsou lidi ne úplně štíhlí. Nakupuji i v Equisunu - oblečení ke koním, ale nosím to normálně v civilu. Pěkné věci, ale velikost S nebo M je pro mě passé. Pokaždé si vzpomenu na Ewu Farnou - hledám svý XXL, všude jen eska.🙂
Mazání vulgárních příspěvků má důvod.
pokud se 60tka navleče do minisukně…
Pokud má ta šedesátka figuru jako Jane Fond, proč ne. Pořád lepší než dvacítka, která přetéká na všechny světové strany. Si myslím.
Ale , ráno na hlavě chaos
A to já po ránu, když pročísnu, vypadám i dobře. Ale ve škole už ne.😉 Už jsem psala, jemné vlasy. Nikdy jsem neměla bohatou hřívu. Pro mě jedině krátký sestřih.
dávám si dárky celý rok.
Mám to úplně stejně. Včetně Dobré Vody. Teď je v natáčení seriál O lidech a koních. Uvidíme. Seriál Ve znamení koně se zrovna neuchytil.
Já mám na elektriku všechno - sporák i topení. Takže bych umrzla nejen já, ale i kocouři, šneci a rybičky.
Schválně, jestli poděkuje. Stejná Beata, která většinu z nás sepsula ve vlákně Jak začlenit slepici do hejna.
roste mi na hlavě toto
Co bych za to dala.😉 Vážně, bývalá kolegyně, 70+, nosí krásně upravený drdol. Takže směle do toho. Když máte krásné a husté vlasy, není co řešit.
Nee. Voskovka kytka😉, latinsky tuším Hoya.
Chingis:
Ty kočičí jsou přesné! Proto na vánoce nezdobím stromeček, ale voskovku, která visí ze stropu. Tam jsou ozdoby v bezpečí.
Chingis:O co já všechno nepřicházím, když mám kočky venkovní. 😅
To je taky nápad, mít pelíšek přivázaný na překousatelném provázku! To by chtělo minimálně kevlarové vlákno.
Stelle:Jo, ale mě prostě zajímalo jestli je to povolený když psi bez pp nesměj na výstavy, akce atd.
Viz výše. Množky neprodukují psy na výstavy, ale pro prachy.
A co není zakázané, je povolené. A dokud budou kupci…