Až na ty, které se znovu vdaly. A pak mám trochu problém, spárovat příjmení dítěte a matky. Ale takové případy jsou taky v menšině.
Příspěvky uživatele
kometa
Já taky nemám obrázek, bo ho neumím vložit.
Třeba ve voliéře jako v Zoo? Nevím.
tak plno otců předvédí, jak jsou nadšení otcové
Můj kolega nic nepředvádí, je to nadšený otec. To se pozná.
Orionka:Kometo, fakt Labyrinty byli ? Dokonce tři ? Nebyli to nakonec Labyrinti?😃🍀
Byly. Všechno to jsou neživotné filmy či seriály.
koukaly jste některá na nového Stracha - Lovec?
Já jo. Ale zatím mě to neuchvátilo a to mám Stracha ráda. Ďáblova lest, Ztracená brána, všechny tři Labyrinty byli (zatím) lepší. Ale dám tomu ještě šanci.
To se mi víc líbil - safra, jak se to jmenuje - v neděli večer s Donutilem.
No ta srdíčka kvůli tomu taurinu jsem myslela
Taurin je v hovězím mase jako takovém. I když v srdci je ho nejvíc.
Čtyři minuty před tímto příspěvkem chce zadavatel chovat gekony panenské. Takže se spíš odprofiloval.😉
Těžko říct - já hodnotím podle výživného stavu - prohmátnu páteř. Krmím dvakrát denně, mladého třikrát i čtyřikrát. Dávkování - starší viz výše - když se začne moc kulatit, uberu. Mladší je ve vývoji, tak dostává plnou misku.
A tak bez žlučníku se dá žít, že jo. Kůň ho taky nemá. Ani spousta lidí. Včetně mě.
Za mě ano. Ale raději počkejte na další názory. Nechci vás mít na svědomí.
Taky na vás myslím a držím palce. Brzy se uzdravte!
Asi jste chtěla napsat žlučník…
pastierskym psom ako strážcom,
Zkušenosti nemám. Mě spíš napadly jako první právní důsledky v případě, kdy ten pes někoho zraní. Nebo dokonce zabije. Naše zákony tomuto způsobu obrany a ochrany moc nenahrávají. Bohužel.
Doporučuji přečíst příspěvky Sardullah. Nebo se na ni přímo obrátit přes SZ.
Možné je všechno.
Kolegyně, 30 let praktikující veterinářka na velké klinice (tedy hodně pacientů a hodně zkušeností), nedávno prohlásila - “už neříkám, že něco není možné, protože je.”
My naopak pitvali kočku, která měla žlučníky dva. Příroda si někdy zalaškuje.
Za mě ani vleže ne. Dokonce bych řekla, že je to ještě nemožnější. Sama víte, jak se ležícímu koni vyvalí pupek.
Přemýšlím, jestli jsem někdy viděla koně, který se drbe zuby na zadní noze.
Zkuste odsledovat. Já už ke koním moc nechodím.
Irma19:Čistě teoreticky - klisna čtvercového rámce s delším krkem by to možná zvládla…
To by ten krk musela mít teleskopický. Podle mě to není možné. Když se zamyslím, kam si kůň tlamou dosáhne - podrbe se v místě podbřišníku, dokáže jezdce v sedle kousnout do nohy, ale že by si dosáhl do mezinoží…
Klasika. Zadavatel/ka se odmlčel/a mne si ruce, jak se to tady rozjelo.
Tak se taky loučím. S vámi. Mně FB nevyhovuje, takže tam se nepotkáme.
Orionka:S klíčema, nebo s klíči. Ale ne s klíčemi 😉
A já myslím, že jenom s klíči. Určitě ne s klíčema, protože máme jenom s očima, ušima, nohama… - to, co je po dvou.
A teď, babo raď.
Irma19:Třeba je to moderní klisna a cvičí pravidelně jógu 🤔
A udělá i roznožku.🙂
Jako, slyšela jsem, že se můžou samovypíjet krávy - což bych si u obr vemene ještě dokázala představit, i když horko těžko. Ale klisna?