Kdyby to bylo ze stresu, tak si myslím, že by začala zvracet mnohem dřív. A do auta by nechtěla nastupovat.
Příspěvky uživatele
kometa
Vydrží takhle asi 40 min. Pak začne slintat a po dalších cca 20 min se poblije.
No, jestli je jí tak blbě, jako bývalo mně, tak nic moc. Kinedryl byl můj kamarád.
Dobrý nápad má Naali - vždyť můj kocour taky občas bere Cerucal - ten má občasná období blinkání kvůli nemocným ledvinám.
Zvažte to, není to oblbovák.
Já dneska viděla ve městě beagla podobných proporcí…
ančovička:Tedy , hrozné..nikdy jsem to u svých ….. králíků neviděla, ale podle odborných knih to vypadá na boubele tasemnice…krmení znečištěné trusem zvířat (koček,atd) nakažených tasemnicí..
Tu slepici mohlo zabít cokoliv..kuna, pes..
Já tam teda ty boubele nevidím.
Sedativum po konzultaci s veterinářem?
U mě se to s věkem zmírnilo, ale třeba v autobuse nebo v autě číst nemůžu. Ani z mapy.
Mě taky - ale 2 chromá, 1 slepé, několik ? s pokroucenými prsty, 7 se nevylíhlo vůbec - je divné. U jednoho druhu. Když ta ostatní byla v pořádku. Jestli jsem to správně pochopila.
Jeden druh(česká zlatá kropenka) se nám divné vilíhl. Mezi nimi byly dvě kuřata chromá, jedno slepé, několik jich má pokroucené prsty….
Tak to vypadá na genetiku. Jak už někdo psal, příbuzenská plemenitba?
acher:Když jsme měli doma krávy,tak se jalovice připouštěly v 16ti měsících.Jestli to stále platí.
V zásadě ano. Kritérium je hmotnost.
Anonymní:Prosim, v kolika mesicich je jalovice dospela a je mozne ji zapustit?
Jakou dospělost máte na mysli? Pohlavní, chovatelskou nebo tělesnou?
Anonymní:Přesně tak myslím Ústřední evidence koní ČR, prostě byl držen načerno je to problém nebo jde doregistrovat?
Jde.
Ale viz efe. Proč na to předchozí majitel kašlal? Teoreticky to může být kradený kůň.
A tak Keliš je oba dokázal porazit, ne? Dávala jste fotku z nějaké soutěže.
tehdy veterina,kastrace hosp.zvířat,muselo to být drsné.
Viz Xerxova. Oni se s pacienty moc nemazali ani lidští doktoři. A nemusíme jít až do středověku. První opravdu účinná anestezie se objevila v polovině 19. století. Do té doby se používalo “znecitlivění” alkoholem, odvarem z makovic apod.
Mimochodem, ve středověku se kupírovaly uši i koním.
Pořád, chůdě, vypadá jako strašidýlko
Náhodou, už se z něj klube fešák.
kometa:4týdenní. Nezabírají.
Čerstvě odstavené mládě - se ani nedivím. Je vyděšené a samo. Víte, že chovat jedno morče je v podstatě týrání?
Edit - trpělivost, trpělivost, trpělivost. Týden je krátká doba. A přimlouvám se za dalšího morčecího společníka.
To bych si netroufla tvrdit. Za mě je to 50 na 50.
4týdenní. Nezabírají.
Čerstvě odstavené mládě - se ani nedivím. Je vyděšené a samo. Víte, že chovat jedno morče je v podstatě týrání?
Však takhle jsem to myslela. Funkční i v běžném životě.
Ne jako koně, kteří znají jenom box nebo jízdárnu, případně kolotoč.
Nemůže.
Nejen u nich.
🙂přestalo chodit a má roztáhlé nohy
Málo selenu?