Pokud je tam opravdu cizí těleso, tak ani zklidnění žaludku příčinu nevyřeší.
Takový způsob léčby se mi zdá poněkud nešťastným.
Pokud je tam opravdu cizí těleso, tak ani zklidnění žaludku příčinu nevyřeší.
Takový způsob léčby se mi zdá poněkud nešťastným.
Sarah01:Napsala jsem zprávu a pořád nic.
Ono to někdy trvá pár dní. Já na takové inzeráty párkrát odpověděla a v 90% mi přišel pokaždé skoro stejný dotazník - jestli chci chlapečka nebo holčičku, jaké mám zkušenosti, kde bydlím a kde je nejbližší letiště, aby mi ho mohli přivézt…
Reni já nevím.
Mají charakteristický hlas - vygůglete si. Podle toho je poznáte bezpečně. I já to zvládám a to mám hudební hluch.😉
A to já na jedny krávy koukám z okna, na druhé z autobusu. A kochám se telátky.
Já taky ne. A viz výše - taky nechápu, proč se vet tolik brání sonu a rtg - neumí udělat, neumí přečíst?
Nejsou to spíš krkavci? Podle popisu. Havrani nežijí vyloženě v lese a tvoří kolonie.
Loňská ze srpna - to má 9 měsíců, jestli dobře počítám. To je rozhodně brzy. Mně se zdá málo i ten jeden rok.
Kočka nepotřebuje dopřát koťata. Kterých je opravdu přehršel. Ale chválím myšlenku kastrace.
Sarah01:Myslím, že ani nepřijde.
Já ji ani nečekám.
Ale oni už mají Europas. To zní líp.
Odpověď zatím nepřišla.
Tak nějak - starší kocour spí v posteli pravidelně. Mladší to střídá - zima je jasná - akumulačky, ale jinak porůznu na zemi, na gauči, v posteli…
lesnizinka:Děkuju👍 Jéé, tak poetické jméno pro celkem velkého brouka bych nečekala🙂 Překvapení to není, vrby jsou asi dva metry od baráku😉 Sežere mi je? Jdu ho nastudovat🙂
Nastudovala jste totéž, co já? Je to škůdce, ale na druhou stranu na našem území dost vzácný. Trochu Sophiina volba.😉
Anonymní:Tak to mě děsíte. Musím s tím něco udělat, nějaký postřik mám. Co by se dělo bez ošetření?
Viz výše - prakticky totální likvidace.
J5:Zavíječ zimostrázový (Cydalima perspectalis)
Rozhodně je třeba urychleně řešit.
A já si říkala, že je to on! Ve škole nám zlikvidovali skoro všechny porosty. A to máme kolegy zahradníky.
Mi:Jenže právě s věkem většinou přijdou ty zdravotní limity.Taky by mě v životě nenapadlo co mi udělá páteř. A to jsem se celý život hýbala,jóga ,plavání,koně. Někdy si říkám že možná právě proto.
Hlavní problém je, že se naši předkové postavili na zadní končetiny. A od té doby máme dvě lordózy + u žen je zakřivení páteře větší.
Já se taky celý život hýbala (i koně) a ploténka přesto vyhřezla.
Ale nestěžuji si, jsou na tom lidi i hůř.
Psa samozřejmě ne. Ale jde s vámi na krátkém vodítku, tudíž nemůže pobíhat a prudit. Nevím, jak máte ošéfované štěkání.
Prosím, jendaj.
Protože se jim to daří. Zdůrazní očkování, odčervení a čipování - což je samozřejmost. Případně přihodí Europas. A kupujícím je to buď jedno nebo jsou neznalí. Hlavně, že “ušetří”.
Jenom tak z plezíru jsem reagovala a ptala se, jestli mají PP. Tak jsem zvědavá na odpověď.
Koně přišli za vámi, ne vy za nimi - takže bezpečnou vzdálenost netřeba řešit. Určili si ji sami.
Jít dál, ideálně ve shrbené pozici a bez očního kontaktu.
Akorát to lze provozovat pouze v bezlesé krajině. Takže mám smůlu.🙂
A to já skřehotání žab miluju! Spím při něm naprosto v pohodě.