lesnizinka:Jé, to je pěkné😀 Aha, tak to jsem měla držet hubu(jak jsem je to seřvala za tu bitku) protože teď budu mít nálepku,,pozor stará megera"😛
To už vám nikdo neodpáře.😀
lesnizinka:Jé, to je pěkné😀 Aha, tak to jsem měla držet hubu(jak jsem je to seřvala za tu bitku) protože teď budu mít nálepku,,pozor stará megera"😛
To už vám nikdo neodpáře.😀
Anonymní:Jenže nevidíme dál než za klávesnici, takže objektivně jsou to jen dohady
Lesní žínka má oči, mozek v hlavě a vztah ke zvířatům. Věřím, že píše, co vidí. Mně to stačí.
Aluška:Mám pružný obvazy, obinadla taky ale ty jsem ještě nedávala, můžu zkusit, překládanej obvaz neznám
Dá se vygůglit. Zadala jsem a hned první video - překládaný obvaz (lidského) předloktí. Postup je tam hezky vidět.
A začínat od užšího k širšímu - jako když se bandážuje koňská noha.😉
A co je to za nápad jezdit jako idiot v autě nebo na motorce? Tady se jako chodec cítím mnohem ohroženější. Jedovatého hada jsem viděla jenom dvakrát, s řidiči za volantem (řídítky) se potkávám každý den.
Holky, nemáte někdo nějakej nápad ?
A máš to flexní obinadlo? Lépe drží tzv. překládaný obvaz.
tipuji tak 9 měsíců
Naprosto v pohodě. Venkovní kočky se běžně kastrují ve 4 - 5 měsících, jinak by zabřezly. Limitem je v tomto případě hmotnost - min 2 kg.
Ronja s motejlem:Jako já si opravdu myslím, že to tak je, i že nás umějí poznat, jen už to nemůžu říkat moc nahlas, neb ještě chvilka a převezmu roli obecního magora (už ji ale určitě mám).
Umějí.
Byla jsem na ornitologické přednášce - o havranech, ale to je v zásadě jedno. A tenhle předpoklad tam zazněl. že si pamatují obličeje a dokonce informují i svá mláďata, na koho si dát bacha.
Blbost! Stejně jako těch 10 - 12 koťat.
na internetech, většinou je uváděno 1 - 8 koťat
Na internet si píše každý, co chce. Nejsem chovatel, ale kolem zvířat a koček se pohybuji, takže statisticky 3 - 5 koťat. 10 - 12 si někdo vycucal z prstu (nebo si to spletl s prasnicí🙂, tam je to norma), to by ta kočka ani neukojila a neuživila.
U psů záleží na plemeni, nelze srovnávat.
Edit - příspěvek jsem chtěla vymazat, ale stále to nejde.
efe:Podotýkám, že to přehryzala, když to měla NA SOBĚ…
A to je jako Houdini nebo něco podobného?
Ano, to taky.
Toto už regulérně spadá do kategorie týrání a porušení veterinárního zákona.
Jenže každé zboží má svého kupce. A když těm je to jedno… - oni přece PP nepotřebují, když nehodlají chodit na výstavy.
Před pár dny tady byl inzerát - koupíme bígla bez PP za 1 000 Kč. Nevím, jestli je to víc k smíchu nebo k pláči.
pošlu samce lehko do oběhu
Tomu nerozumím. Jako, že ho prodáte? Samce, který žere vejce? Aby měl někdo jiný černého Petra?
A to já je letos marně vyhlížím. Na bytovce jim nikdo hnízda neničí.
Vychrtlé ovce, ze kterých trčí páteř a chodí po “kolenou”, to nebude eklampsie (jako jo, být může u každé kojící samice, i lidské, ale tady to na to nevidím). Nahlásit na KVS? Co je to za “chovatele”? Takové lidi fakt nechápu.
Tipla bych kombinace začervení a nekrobacilózy.
Mám taky podezření, že mě se psem sledujou (stíha🤣), a že za námi pak brousej po myších, co pes na louce nechává.
To možná ani není stíha - konec konců krkavci dávají přednost mršinám. A když někdo uloví a zanechá myš(i), tak nepohrdnou, že jo.
Čas běží a mám pocit, že už jí jsou asi 4 měsíce (nebo i víc).
A už je o dalších tisíc korun levnější…
Tak očividně nemá, když kočka nežere a zvrací.
Ostatně s tím ráno jsem pár slov prohodila
V Zoo na Hluboké měli krkavce, který zdravil “ahoj”. Bylo to zvláštní, protože nějak šlo poznat, že to neříká člověk.
Já si taky povídám se zvířaty, nejen domácími. Naposled jsem hulákala za volantem na vrabce, kteří nejevili touhu opustit silnici. Musela jsem přibrzdit a zatroubit. Řidič za mnou si asi ťukal na čelo.