Buggyra:a co? Nevím.
Četla jsem zajímavou knihu o osudech Abordžinců (vím, že se to píše jinak). A bylo to moc smutné čtení. Tím, že jim vzali přirozený způsob života, z nich udělali nemakačenky a alkoholiky bez budoucnosti.
Buggyra:a co? Nevím.
Četla jsem zajímavou knihu o osudech Abordžinců (vím, že se to píše jinak). A bylo to moc smutné čtení. Tím, že jim vzali přirozený způsob života, z nich udělali nemakačenky a alkoholiky bez budoucnosti.
To se už ptala Xerxova. Zatím bez odpovědi.
A za jaké ceny… No jo, je z Emeriky, udělá se tomu reklama, že je to nejúžasnější plemeno na světě a už to frčí.
Já si to teda nespočítala, ale to vyjadřování mi přijde taky takové nedospělé.
tak uz mam akorat uzkost kdyz se ke me priblizi.
Takže se bojíte čtyřměsíčního štěněte. V tom případě to vidím na nového majitele. Není to ostuda - mého koně taky jezdí dívčina, která si s ní sedla mnohem víc než já.
Až teď mi to došlo To je vlastně to emerické plemeno, které občas zakusuje lidi - nedávno tady někdo dal dost ošklivé video.
A asi není ještě moc ustálené, když se datuje od roku 2004.
Takže, než něco vyšlu do světa, nechám si to zkontrolovat.
Citovala jsem tu zmíněnou kamarádku dyslektičku. Která si opravdu nechá zkontrolovat písemný text, než ho pošle úřadům nebo učitelům svých dětí apod.
Vy kontrolu nepotřebujete.
Jde o vousy, ne rousy. To není totéž.
Protože, když prší, navlhnou (a můžou onemocnět)+ se jim na peří lepí krmení.
Prostě jsou hezké, ale ne úplně praktické pro chov v běžném venkovním a nechráněném výběhu.
Šampóny na parazity obecně moc nefungují.
Škrkavky předpokládám nemá. Alergie? Hormony?
A hlavně to asi není tak prokoumané jako chov slepic. Ani v zoologických zahradách jich moc není.
A to mi v pořádku stejně nepřijde. Ano, daň za miniaturizaci.
Mě jenom zajímalo, proč se to teda nemá dělat, odkud to přišlo nebo tak. Vyčtu někde.
Nevím kde, ale já četla a slyšela, že lékaři ponožky do sandálů naopak doporučují. Ze zdravotních důvodů. Mně to přijde i logické.
Osobně je teda nenosím. Vyhovuje mi, že noha větrá.
Ale že by dospělé nebo dospívající dívky nevěděly, co je antikoncepce?
To možná vědí, ale a) to stojí peníze a b) ženská, která nerodí, je v téhle komunitě divná a k ničemu.
Byt nebo dům skokově ztratí podstatně na hodnotě. Víte, kolik dětí toho etnika ve třídě je ještě únosné, aby se nenarušovala výuka? Tři!
Jo jo. To známe - byty v ulici V. Volfa jsou minimálně o 500 000 levnější. A ta moje kamarádka - dokud učila 8. a 9. třídu, byla v pohodě. Pak dostala 5. a 6. třídu a našla si místo na jiné škole.
V panelákových bytech si uvaří na ohni na podlaze v kuchyni…
To vyprávěl i bývalý kolega, jak v restituci s kolegyní získali barák, kde hodlali vybudovat ordinaci + psí salón. Nevařili teda na podlaze, ale toaletu vyřešili tak, že vykopali díru do sklepa…
už při tom narození mají ten osud najalnovaný. Jak se říká, geny nevyčuráš. Co by pro ně měl kdo ještě dělat? Zatím všemu, veškeré pomoci, snaze je vzdělat, se úspěšně brání.
Tak nějak. Už jsem psala - kamarádka léta učila na ZŠ s vysokým zastoupením romských dětí. Je to začarovaný kruh. Doma není podpora - ani nemůže být, když jsou rodiče sotva gramotní a žijí z dávek.
Pár dokumentů z osad jsem viděla
To nejsou jenom romské osady na Slovensku. Kolega byl v Anglii a taky viděl čtvrtě, kde jsou mladí bez budoucnosti…
děcka posílat do školy,
Tohle platí pořád. Když nechodí děti do školy, tak nedostanou rodičovský příspěvek.
Rozumím.
Ale - už tady taky bylo - někdo se omluví dopředu, že je cizinec nebo dítě, to beru.
Moje kamarádka dyslektička - klidně do SMS napsala “přivez mi pitel ovsa.” Ale sama říká - vím, že jsem blbá. Takže, než něco vyšlu do světa, nechám si to zkontrolovat.
janaa:Tak to je ale vnitrorodinná záležitost. Ono je to dnes poměrně běžné,co vídám u mladých “osamostatněných” v blízkosti. Odstěhují se, ale rodiče je komplet podporují i nadále. To nemusí ve vztahu ke psům nic znamenat
Viz Zrzavci.
Studuji - dobrá, rodiče mě finančně podporují. I tak jsme se sestrou chodily na brigády.
Nestuduji = pracuji a tím pádem pro mě vyživovací povinnost rodičů skončila. A pořídím si jenom to, na co mám. Jinak by mě hanba fackovala.