Jako, že na tom původním videu není bobr, ale potkan? Nebo co chcete tímto odkazem říci?
Příspěvky uživatele
kometa
Buggyra:Ale nebudete ji mít samotnou, že ne? Když jí chcete dopřát to krásné místo k žití. A ten veterinář byl?
Není sama. Vyměnily jsme si s IvčaŠubča SZ.
Sardullah:Pro normální lidi jo-dobrovolné, ale pro podnikatele to povinný tuším je.
Je. Dokonce i pro bytová družstva.
Možná expandovali na další místa.
Já se v chovu morčat neorientuji, ale kdybych je chtěla odchovávat, tak chci oba rodiče s PP.
Viz Kilian. Ale pravda, že většině kupců to asi bude jedno. Když je to jedno i lidem, pořizujícím si psa…
Však sníh může ještě přijít, ne? Jsem zvědavá, jestli mi přežily fialky v truhlících.
Takže spíš kvůli oddálení říje
V podstatě antikoncepce. Ale jenom v nejnutnějších případech - zdravotní rizika jsou větší než u žen.
Když ona vyhřezlá plotýnka se moc rozchodit nedá. Kór, když se už belháte stylem Goffre de Peyrac.
Jako když jsem před léty chtěla zrušit pevnou linku - taky se dost cukali. Dokonce mi chodily upomínky, že neplatím měsíční paušál. I když jsem jim telefon fyzicky odevzdala. Vyhrála jsem až na třetí pokus.
Buggyra:Já jo, zažila jsem. Ten kůň (chladnokrevník) byl jako jelen, každá půlka kopyta se pohybovala samostatně.
A to nedostal do škáry infekci?
Peter:Možná sem se špatně vyjádřil. Tím citem jsem to myslel tak že na to nemám srdce takto zabít, takže i to kolečko nepřipadá v úvahu potřebuji něco co nejméně morbidního ta pistole se mi zdá nejlepší.
Viz Buggyra.
Sjednejte si na porážku někoho zkušeného.
Brunner:Vy naděláte. Kdybyste viděli jak to statku chodilo za mého mládí.
Škrcení dělám tak, že drůbež postupně ztrácí vědomí aniž by se plašila a je to příprava na další podřezání.
Jo a taky jste tenkrát svítili petrolejkou. Váš způsob porážky odporuje zákonu na ochranu zvířat proti týrání. Tečka.
Bože! Svět se opravdu v pr… obrací.
Fikovnice:Kometo, a prosím, co to stojí?
Jak jsem psala, kupón na měsíc na VOYO 200,- Kč a už jej obnovovat nechci.
Upřímně, přesně nevím. Kupuji na půl roku - 699, 799, 899 Kč? Fakt si nepamatuji. Ale hledám tam filmy dost často. Teď mám rozkoukanou třeba Korunu.
bo nevím,co by na to řekly kyčle..
Já bych se spíš bála o vazy a svaly🙂
ono se říká, že věk je jen číslo a že člověk je tak starej, jak se cítí
Tak nějak. Onehdá si mi posteskla kamarádka, která má u baráku malou rodinnou stáj s koňmi, že už to není, co to bývalo. Myšleno fyzicky. Je o 15 let mladší než já.
Tak jsem ji “uklidnila”, že lepší to nebude. Protože i já hůř vidím, hůř slyším, hůř se hýbu…
Jo a most jsem udělala naposled v patnácti, stojku na koni asi ve čtyřiceti.
,když je tam prasklina
Záleží, kde ten rozštěp je. A hlavně, jestli je povrchový, hluboký nebo pronikající. Že by se kopyto úplně zbortilo a roztrhlo si neumím představit.
Hele, já si to “obhájím/okecám”
A proto se používají termíny doupě a rozštěp - tam je to jasné.
Brunner:Cit získáte časem, nic na tom není důležité je nepolevit dokud není dokonáno. Uškrcení je možná nejhumánnější způsob.
To fakt myslíte vážně?
Až bude někdo škrtit vás - by mě zajímalo, jestli vám to přijde jako nejhumánnější způsob.
Nehledě na to, že zadavatele nabádáte k týrání zvířat.
že Markoviče sledoval přes https://prehrajto.
Díky, našla jsem.