Tak holt hora k Mohamedovi.
Příspěvky uživatele
kometa
Proč potřebovali zrovna veterináře?
Nevím, proč a jestli potřebovali zrovna veterináře. Tenkrát mě oslovil jeden spolužák, jestli nechci vstoupit. Já nechtěla a tím to skončilo.
Myslíte že potkan zabije slepici?
Naprosto v pohodě.
efe:Jo a ještě mi včera na vet řekli, že žádný tablety na nevolnost v autě neexistujou, že můžu dát Kinedryl… 🙄
Kinedryl ne. Ani Cerucal není?
Mě ještě na VŠ.
Nečetla jsem to celé - tyhle elaboráty mě nebaví.Ale - mají nové majitele více než ochotné a připravené se o ně kvalitně postarat, což jim není úřady umožněno.
To jde? Aby mi úřady zabavily můj majetek = mého koně? Který byl pouze v nevhodném ustájení?
Jo, valach je obecně více konzistentní, ale zažila jsem i prímové kobyly.
Co je neoddiskutovatelný fakt je, že za komančů bylo “totalitně” moru mnohem méně. A hniloba plodu neexistovala vůbec!
Tak proč jsme se o ní učili jako o aktuální hrozbě? Studovala jsem za komančů.
S tím.
Ne, jazyk se nesvléká.
Záchranná stanice je lepší nápad.
Odpovídá zadavateli, který očividně neví.
Chci si koupit koně,
Mě by v první řadě zajímalo, jak si s koněm rozumím. Ale vy stejně žádného koně kupovat nebudete, že jo? Soudě podle projevu . Tipuji 12, 13 let?
efe:Já teda základní přiježdění vidím spíš jako výhodu - zbytek si dodělám podle svýho přeci.
Jenže kůň v inzerátu je přEježděný. A těžko je to překlep - tahle písmenka jsou dost daleko od sebe.
Proč ne?
Pamatuji si, když jsme kdysi dávno byli ve Vídni na generálce představení. Povídali, že je to tradice, aby mezi bílými koňmi byl jeden hnědý.
Tvrdí, že je to protiprávní požadavek 😲
Jako fakt? Viz Buggyra.
Jesie:https://zvirata.bazos.cz/inzerat/182451826/lipicky-kun.php
ten už tam jednou byl ne? Hnědý lipicán…by mě zajímalo,jestli opravdu na to lidi uslyší…za ty peníze kříženec….To bych chtěla vidět rodokmen 🙂
A je základně přeježděný…
Vidíte, že umíte nesouhlas vyjádřit i slušně.
J5 má jeden z nejkultivovanějších projevů. Pamatuji ještě z IF.
Protože při třech otočeních leží vejce 16 hodin na jedné straně a 8 hodin na druhé a to je nepoměr.
Vy jste na tom s matematikou ještě hůř než já. A s logikou taky.
No a proto na ně koukám na přehrajto. Minimálně jsou tam reklamy kratší. Často i žádné.