Kdyby měla PP, tak se tady David neptá. Si myslím.
Příspěvky uživatele
kometa
Neustálý boj o teritorium, přežití a zapojení do reprodukce? Úsloví “volný jako pták” úplně neplatí.
Xerxova:to spíš bude automatická oprava z výmaráka… lidi po sobě nečtou
To mě taky napadlo. Ale na fotce feny se štěňaty to není výmarák ani omylem.
Přeci Apollon mezi psy
A tak máte i fotky, kde tak opravdu vypadá.
A ano, pohyb je zdravý. Ale je-li kombinován se stresem a strachem o život…🙂 To je spíš na infarkt.🙂
Pokud je matka obyč micka, tak vy máte totéž. Žádné plemeno, prostě typický kočičí mix, kterých je většina. Briťáka tam úplně nevidím.
ančovička:.ano..do stala AdTab na půl kila👍
Děkuji. Neznala jsem. Asi fajn věcička.
proto mám holoprtky.
Mám dotaz na ohařího člověka. V inzerci někdo nabízí čistokrevná štěňata vietnamského ohaře. Takové plemeno opravdu existuje?
Xerxova:tak tedy od pondělní přehrady na Černé Nise, přes procházky v lese za humny až po dnešní Údolí myšího řevu pod Klíčem. Nejprve Yodislav:
Druhá fotka - Predátor, sedmá fotka - opět Pes baskervilský - tohle potkat v reálu, tak prchám, přeskakuji metrové potoky a šplhám na nejbližší strom.🙂
Je to jako se sýkorkami, havrany apod. Naši odletí, severní sousedi přiletí.
Kuna?
Mína dostala tabletku proti blechám
Můžu vědět, co to bylo za tabletu?
Když vidím ty orly, supy, … v těch ubohých krabičkách, je mi zle
Mláďata supů jsou pak vypouštěna do volné přírody. To přece není špatné.
A Zoo Hluboká se podílí na reintrodukci puštíka bělavého a sysla obecného. To vidím taky jako dobrý počin.
Orionka:To bych chtěla vidět tu 50.letou rodičku, jak vychovává v 65. patnáctiletého puberťáka. 😃
No, ona i ta 35letá matka. Pak se potká její klimakterium s pubertou dcery a to je pak teprve rachot.😉
Bobca:A pokud by to dál pokračovalo?
Setkání u Obecního domu v Praze 28. října 2024, pořádaném “Institutem Václava Klause”,se mimořádně povedlo?
Takhle by to bylo taky blbě?
Taky. Viz Megi - kdo, co = setkání pořádané…
mít zdravé 50leté rodičky, které ty děti už opravdu chtějí a udělají si na ně čas😉
Ale ty 50leté rodičky musí ještě chodit do práce (teda po mateřské) a prarodiče už jsou opravdu staří.
Nikomu, ani bráchovi se nic nedělo, žádná znamení apod,
No protože nejste ti správní přijímači. Ono jich moc není.
přece to nejde v nějaký voliéře??
Jde. Viděla jste takový chov někde v Zoo? Já jo. I s labutěmi, kachnami a husami. Nesmíte si ji představovat jako prostor pro papoušky.
orionka-2:….Za našeho dětství, byl rozvod naprosto vyjímečná situace….
Žínko, jste opravdu kraj rázovitý. Zase tak stará nejste. Asi tam byl život těžší, než ve městech a tak se tam lidi tolik do rozvodů nehrnuli.
Já jsem z města a z kraje razoviteho současně (bez čárek úmyslně, bo Slezsko). A rozvody tolik nebyly.
Duchové a návraty do minulosti v kombinaci s detektivkou. Mně se první díl líbil a jsem zvědavá na další.
Prase zakrslé. Ale to neseženete, takže zbývá gottingenské.