Nemyslím si. Oba přece potřebují krk (horní linii), hřbet a zadek, ne?
Příspěvky uživatele
kometa
Ale! Jsem vám šlápla na kuří oko nebo co? Od kdy je jiný názor zločin?
dobře nakrmený plnokrevník
Jako, že ho v těch dostizích nekrmili? Dobře nakrmený plnokrevník může mít pupek, ale v zádech se nerozšíří. Teda jo, když ztloustne, ale to asi zadavatelka nechce.
Žena zachránila malého ježka, druhý den zjistila, že je to bambule
To si nevšimla, že nepíchá? No, asi ne.
Viz výše.
U doplňkového krmení je riziko, že vám morče akorát ztloustne. Potřebuje seno, vodu a vitamín C. A společnost.
Juzek:Já osobně převážím v kufru na volno.
👍
To mají jak vyhlídkovou jízdu.
je včela natolik odlišná od zvířat
Ano? V čem? Je to živočich splňující všechny potřebné podmínky pro definici.
A nevím, jak to souvisí s EU a parkovacími místy.
A už končím, protože vy se očividně pohybujete v jiné dimenzi.
A teď babo raď!
Mladší kocour je hlavně na mase a má malé, nesmrduté bobky jednou za 2 dny. Starší je na dietě = kapsičky a má větší, smrdutější bobky skoro každý den.
Padnoucí.
Ne, vážně. Mně plnokrevník a westernové sedlo nejde moc dohromady. Protože plňasi bývají placičky s výrazným kohoutkem a western je spíš pro udělané koně typu QH apod.
Určitě se ozvou další.
a pak se vrací ke svým klasickým - supermarketovým, protože jsou dochuceny solí, atd.
A to je ono - co je slané, je chutné. Taky bych dokázala sežrat pytlík brambůrek na posezení. Ale vím, že to není zdravé a proto tak nečiním. Ani nedávám kočkám - všichni mí kocouři byli na mase. Od začátku.
A tak v 5 letech, když ji dostane rozumný a věci znalý páníček…
granule jsou stále nepřekonané a nikdo mě zatím nepřesvědčil o opaku
Vy se taky živíte amarouny?
Vy jste Tom50?
Krmeno je granulemi Royal Canin puppy ve kterých by mělo být obsaženo vše potřebné.
Tak asi není. Já jako dítě taky okusovala omítku. Viz Jana….
Přesto, že tohle všechno vím a umím si uvědomit, stejně mi to nedá a zkouším apelovat na lidi a upozornit je na nesmysly kolem nás s jediným cílem, aby si některé věci uvědomili a přestali slepě věřit bandě placených prostitutů, kterým se říká nesprávně VĚDCI.
Proč sem pletete politiku a vaši animozitu vůči vědcům?
Seno jako základ ad libitum. Nevím, co myslíte doplňkovým krmením.
Včela zvíře není.
A co to tedy je ? Rostlina ne, houba ne, virus ani baktérie taky ne.
Říše živočišná, kmen členovci, třída hmyz, řád blanokřídlí. Nebo se v taxonomii něco změnilo?
Brufen (ten jsem zatím nelupla). Uvidím, do kdy to vydržím
Já antipyretika taky nelupu - pškně poctivě čaj, cibuli a česnek.
Teoreticky můžou. Ale býložravci jsou zvyklí všechno nejdřív důkladně rozkousat.
U nás naopak. A včera jsem byla na ornitologicko-historické vycházce. Kde zazněla informace - krmte stále. Pro drobné ptactvo je nejhorší březen a duben, co se týče zdrojů potravy.