Mně taky. Proto jsem psala, že bych takové štěně nekoupila. Za takové prachy už vůbec ne.
Příspěvky uživatele
kometa
hmn:netřeba zmatení
jen je dobé debatu číst od začátku a neztrácet kontext
Já ji četla od začátku, dvakrát a zmatená jsem stále stejně. Neboli v čem je syrové vejce tak nebezpečné? Pokud je jenom součástí KD.
Viz ančovička a roklanka a bodlinka. Co nevíte?
Ta jehňata mají problém a brzy vitální být přestanou.
Já se paní ozvala. Slušně, byla jsem jenom zvědavá. A paní slušně odpověděla, že je to čivava s PP, pod WKU. Takže u nás nemůže do chovu ani na výstavy. Ale paní na rovinu píše, že je jenom na mazlíka. Za mě je to v pořádku. Pokud si nový majitel pohlídá zdravotní vyšetření a tak.
Já bych takové peníze nedala, ale to je každého věc.
kometa:Jenže ivermectin JE antibiotikum. Produkt baktérie Streptomyces, patří mezi makrolidy.
A hlavně, nejsem příznivcem podávání přípravků, které nejsou schválené. Ale to je každého rozhodnutí.
Edit - Streptomyces avertimilis.
Jenže ivermectin JE antibiotikum. Produkt baktérie Streptomyces, patří mezi makrolidy.
A hlavně, nejsem příznivcem podávání přípravků, které nejsou schválené. Ale to je každého rozhodnutí.
Jak se projevuje dominance u 5měsíčního štěněte BŠO?
Bela:Před pár dny jsem koupila jak se říká masku proti hmyzu. Pomalu mu to zkouším dávat ať si zvyká. Ale koník to odmítá nosit. Za jak dlouho si zvykne? Má někdo zkušenost s použitím. Díky Petra
Viz Kallisto.
Nikdy jsme nepotřebovali na masku koně zvykat. Prostě ji dostali a hotovo. Samozřejmě padnoucí. Při válení si ji občas sundali, to jo. Ale nebyl to cílený záměr.
Tak to jo - čili ať žije rezistence!
Jsem zmatená. Jinde zase o vejci píšou jako o ideální potravině. A co takové kuny nebo ježci?
Jako, že prodávají volně na bazoši ATB? To bych teda byla hodně opatrná.
Berte to!
Doporučuji. Arpalit na vnitřní parazity nezabírá.
Žádné.
Taky by to mohl být důsledek příbuzenské plemenitby. Myslím u zadavatele.
Omyl! Nikomu nic.🙂
Bobca:já ne🤭
Skoro přesně uprostřed, mírně vlevo, vykukuje hlavička. Maskování dobrý.
Můj kocour neshazuje. Zato si otvírá skříňku a vyhazuje spodní prádlo. Moje.
granulky na dietku.
Jaké granulky? Byly diagnostikovány močové kameny? Jakého druhu? Nebylo by to na operaci? Byl RTG nebo sono? Od včerejška nemočí?
Jehně normálne žere a nic mu jinak není.
Viz výše. Ukázková struma. Konzultovat s veterinářem a léčit. Co nejdřív.