Ten znám velmi dobře. Z koňských vyjížděk. A ti nikdy nic neříkali.
Příspěvky uživatele
kometa
že to je STRAŠIDELNÝ les.
Branišovský?
Však já ivermectin doporučila taky. Akorát ten náš.
Anonymní:ahoj chcu se optat kdo bydli v bytě nebo panelaku jak to dělate s kočkami nechávávate je běhat po okolí na volno a jak se pak vrátí škrábou na dveře? Jak dlouho je nechávávte venku než je zase zavřete.děkuji.
Moji kocouři ven nechodí. Mají k dispozici balkón.
Tak to mi vůbec nedošlo!😉 Tenhle dvojsmysl mi unikl.
Důležitost interpunkce potvrzena.
Pořád nevidím. Ještě bych brala - Tak co, zase, chcete? Zkonzultuji s kolegyní češtinářkou.
orionka-2:Vrátí se k legraci - pro Kometu, pro Fíkovnici a ještě jeden pro Fíkovnci - aby neřekla, že jsem zlomyslná 🙂
Tak sekretářku nechápu - kromě ředileti mi nedává smysl ani interpunkce.
Současné stavby cizích hal a montoven na kvalitní zemědělské půdě
Jako třeba území Dolní Lutyně - též mi to velmi vadí.
Irma19:Však finance máš, můžeš prodat stávající byt a za získané peníze si koupit jiný…
Asi by ti stačil menší, takže by sis mohla dovolit bydlení v lepší lokalitě.🙂
Pokud potencionální kupec nebude vědět, do čeho “leze”. V ČB jsou profláklé lokality nebo ulice, ve kterých je cena bytů o stovky tisíc levnější. Protože…
Byla z okolí ČB. Jestli se odstěhovala do Prahy, netuším.😉
Pro psy zase není proti klíšťovce. Taky jsem se nepídila, proč tomu tak je.
Rozhodně je to doporučitelné.
Já měla v předchozí třídě studentku Vydlákovou - asi byl kdysi dávno matriční úředník pod vlivem.
Ono je hromada všech plemen psů (i koček) bez PP…
To, že kočka necítí sladkou chuť jsem četla několikrát
Já před kocourem musela schovávat vánoční cukroví. Obzvlášť miloval perníčky. By mě taky zajímalo, z jakého výzkumu tyhle poznatky vycházejí.
Mmch - dysmaturný zdochliak (ta slovenština je půvabná i v tomto v podstatě ošklivém termínu)…, já si ze školy pamatuji jenom foetus immaturus a praematurus. Kromě plodu zralého, to je jasné.
hmn:tak si, kometo, zkus přečíst, ještě jednou, můj příspěvek z 29.03.2024, 08:41:07
jestli to ani pak nebude jasné, tak vidím problém…..
Přečetla a hledala další informace. Hodně fosforu je i v luštěninách, ořeších, rybách, máku…. Tohle všechno jsem jedla už jako dítě a neodvápnila se.
Prostě pořád si myslím, že když psovi občas prsknu vajíčko, neublížím mu. Ale mám jenom kocoury, že jo. Převážně na mase.
Mně taky. Proto jsem psala, že bych takové štěně nekoupila. Za takové prachy už vůbec ne.
hmn:netřeba zmatení
jen je dobé debatu číst od začátku a neztrácet kontext
Já ji četla od začátku, dvakrát a zmatená jsem stále stejně. Neboli v čem je syrové vejce tak nebezpečné? Pokud je jenom součástí KD.
Viz ančovička a roklanka a bodlinka. Co nevíte?
Ta jehňata mají problém a brzy vitální být přestanou.