Tipuji samečka.
Příspěvky uživatele
kometa
No nevím, moc chovatelů je asi nemá. Neviděla jsem je ani v žádné Zoo. Na chov je určitě potřeba povolení.
Fikovnice:…ale jsou lidi, co mají třeba jen půl mozku…😀😉
Ale údajně to v podstatě k běžnému životu stačí.
spatřil 3 mladé ale opravdu ještě nedospělé datle
Viz Xerxova - taky nevím, jak je tomu přesně u datla černého, ale tuhle strategii má spousta druhů - opustit hnízdo, jak to jenom jde a dokrmovat rozptýleně. Protože je větší šance, že jednotlivá mláďata přežijí. Hnízdo vybere predátor komplet.
Jé, tak vy jste i tady? Nejen na slepicích. A tam jste mi neodpověděl/a.😉
Fikovnice:Jani, to fakt nevím a meningitidy/encefalitidy mám celkem sestudované. Ale třeba mi něco uteklo…
Taky neznám. Ale ve vet medicíně se to tolik nerozebírá.
Znám akorát syndrom Petra Pana.
Aluška:jojo, i když někdo se chová jako když nemá v hlavě ani ten mozek…….
No, ono jsou základní vegetativní funkce mozkového kmene, ty má každý - jako že dýchá, tepe, tráví, vyměšuje… A pak je ta nadstavba = myšlení. To je občas problém.🙂
Jujda nehádejte se mi tady
Však se nehádáme. Jenom diskutujeme. A nakonec jsme se snad dobrali k něčemu pro vás užitečnému, ne?
Anonymní:Upřímně, vaší validitu a víru ke komukoliv mám u rekta. Vyjadřuji svůj názor k nesmyslům o “týrání” kvočny. To je diskuse. Nikomu nic nenutím na rozdíl od vás
Ehm - ve kterém příspěvku někoho k něčemu nutím? Citujte, prosím.
PavelŠ:Tak taky jsem se na něco ptal s odpověď žádná.. Ale můžete mi odpovědět za Lupuse, protože on to neví….
Třeba jenom nemá potřebu odpovídat. A já vlastně taky ne, takže s konverzací končím.
Aluška:Aha, tak jsem měla zánět mozku, no mám papír na to, že mám mozek 😀
To není žádná výhra.
Protože mozek má každý. Ale rozum ne.🙂
Ladd:O tom vypouštění prosím zdroj. Protože jinak jste si si to vycucal z prstu.
Dyť to nemá cenu. NIc relevantního se nedozvíte.
Reakce na příspěvek vytažený po 7 měsících… Klasika.
Bodlinka:co třeba nejvíc nenávidím, když jsou chlupy na utěrce a člověk si zachlupí právě umyté nádobí.
Zvláštní. Zrovna na utěrkách chlupy nemám. Nebo je jenom nevidím.?
Zdobenec skvrnitý (Trichius fasciatus).
Znám taky. Malá rodinná stáj i velká komerční.
Upřímně, pro mě jsou validnější příspěvky od ančovička, assil nebo ladd. Ty už znám. Na anonymy mám mírnou averzi.
Zadavatelka nechť si přebere a rozhodne se sama.
Jenom malá technická - klíšťová encefalitida (virová) = zánět mozku. Zánět mozkových obalů (bakteriální) = meningitida.
Ale ve finále je to jedno, obojí je nebezpečné. A hlavně, že to dobře dopadlo.
Ledviny má v pořádku?
to tak masařka lítá po světě a čichá, kde ucítí nějaké maso?
Přesně tak. Stejně jako octomilky spolehlivě objeví zapomenuté jablko nebo banán.🙂
Zverimex nebo vet?
Dá se i normálně na internetu - není to lék. Jenom to není úplně levné, no.
A domluvit infúzi doma by nešlo?