Aneb na hrubý pytel hrubá záplata. Občas není zbytí.
Příspěvky uživatele
kometa
Doron:A čem jsou s nima problémy?
Hůře snášejí změny. Ale jinak si je chovatelé pochvalují pro jejich přátelskou povahu a líbivý vzhled. Jenom se nedá čekat velká užitkovost, je to hobby plemeno.
Není, i když většina lidí obsedá mezi třetíma čtvrtým rokem. Za mě je mnohem důležitější KDO a JAK bude obsedat.
Když krev viditelně teče z nozder, nebývá to z plic. Ta zůstává v nich.
tohle totiž hraničí s týráním zvířete.
To nehraničí, to JE týrání.
To ano. Ale musí se to umět Jako všechno.
Vy to víte ? Tak nepřemýšlejte a pořiďte.
A neraďte jiným, když sama porušujete zákon na ochranu zvířat.
A co znamená - bojím se o broblémi?
Dafi:dudek
Já chci taky!🙂
Měla jsem chuť i do toho spolku napsat, ale věc by to zřejmě vůbec nezměnilo.
Nezměnilo. Já jsem takhle do dvou spolků už napsala, protože se mi nelíbí rané kastrace. A byla jsem obviněna z toho, že můžu za bezprizorní psy. A podporuji množírny.
Takže za mě spolky ne.
jak se snažil strakapoud dostat do hnízda,dutiny,
Jo, datlové tohle běžně dělají. Že vybírají mladé sýkorky. Proto se u budek doporučuje oplechovat vletový otvor, aby ho nemohli zvětšit.
Nevím, proč píšete ve třech různých vláknech. Pošlete to foto.
Viz vedlejší vlákno. Dejte aspoň fotku. Tohle vám fakt nikdo od klávesnice nikdo nezdiagnostikuje. A zelený zákal ani podle fotky.
Vy máte taky jenom jedno morče?
lesnizinka:Děcka, načítají se vám Bobči fotky? Mě se to nechce načíst a nevím jestli je to chyba u nás v připojení? Nikčiny se mi načítají.
Mně se načítají.
Co vím, tak bez problémů “připouštějí” i mnoho let kastrovaní valaši. A kastrovaného kocoura jsem při této činnosti viděla taky.
Kočku bych reklamovala a žádala rekastraci. U ní jde o zdraví.
Má. To ještě stačí předat.
když pes snáší polyvalentní vakcínu v pohodě.
Ono nejde jenom o snášenlivost, ale i účinnost. Vím, že třeba králíkaři se z tohoto důvodu polyvalentním vakcínám vyhýbají.
Mně to přijde i logické - když organismus musí najednou vytvořit protilátky proti více různým antigenům, může pak něco “ošidit”.
Vám se zobrazily? Mně ne.
To určitě ne. Spíš tím pečivem.
Tak tenhle vtip asi neznám…