Bodlinka:že je majitel debil není důvod k usmrcení zvířete podle zákona. je to týrání i když k tomu umluvíte veta. možná nějakýho starýho kravaře.
Ale pořád mi to přijde lepší než varianty dle Leithian.
Bodlinka:že je majitel debil není důvod k usmrcení zvířete podle zákona. je to týrání i když k tomu umluvíte veta. možná nějakýho starýho kravaře.
Ale pořád mi to přijde lepší než varianty dle Leithian.
Jatty3:Jakým způsobem se zbavit nechtěných koťat. Kočka přivedla na svět 5 koťat a co teď, nechat si je nemůžeme maximálně jedno. Vezmou je v útulku nebo někam do kravína kde jich je plno a měli by se dobře. Nikdo z okoli nemá zájem. Na inzercich je Darovaných koťat plno .
Veterinář, který je humánně utratí. Kravíny jsou plné vyhublých, usoplených a začervených koťat. Kočku nechat vykastrovat, pokud je vaše.
Těm se u nás v posledních letech daří. V areálu školy taky vídávám.
Anonymní:Horákovou taky odsoudili
A? Jako, že padesátá léta u nás a současnost v USA je totéž?
Třeba proto, že ho soudili a odsoudili?
A proto mám koně pojištěného.
Donald Trump? Taky nechodí kanálama a lidi ho budou volit.
Ale nějaké nemoci přece může přinést i majitelka z venku, ne?
Nejhorší je smrt z vyděšení.🙂 Svoje domácí kocoury jsem nikdy neočkovala ani neodčervovala. A na infekci nebo parazity neuhynuli.
Nenapíšu. Protože nevím. Bylo to jenom konstatování. Co vím, že násilí se nemá ustupovat. Ale mám zkušenost pouze v osobní rovině. Ne mezinárodní.
Orionka:Nemám odpověď, ale otázku: zadavatelka v úvodním dotazu píše, že feha přišla o dělohu z důvodu prasknutí, chápu že při porodu, ale že porod nebyl těžký. Není to, z medicínského hlediska, protimluv ?
Je.
biaca:Ne vždy to tak je, tedy nevím jak u psů - ale chovatelce z vrhu jedno kotě po očkování uhynulo. Z toho důvodu se bojím dát mladšího očkovat, aby se něco nestalo.
Proč chcete očkovat domácího kocoura?
bambule:Souhlasím se všemi, příčinu bez pitvy nezjistíte. Vše ostatní je jen hádání.
Otcovi kdysi dávno uhynulo tříměsíční štěně jagteriera, pitva zjistila rozsáhlé aneurysma srdeční komory.
Aneurysma komory? Znám jenom aneurysma tepny. Pouhá OT.
Ono stačí na zaměstnance udělat bububu
Kamarádka se takto s bývalým zaměstnavatelem soudila a vyhrála. Ale je to 20 let zpátky a byla to relativně malá česká firma.
Aluška:Já vždycky po narkóze zvracím
Já ne. Asi mám štěstí. Jenom se prospím a žádné komplikace se zatím nekonaly.
Já jo!
🙂 Samozřejmě, že ne. Ale mouchy zmiňuji ve farmakologii, že můžou být i užitečné. Larvy bzučivek (ano, to jsou ty menší s kovově lesklým zeleným nebo modrým zadečkem a výrazně bzučí) se používají při léčbě ošklivých ran, což určitě víte.
Masařky jsou větší s kostkovaným zadečkem a ty jsem právě už strašně dlouho neviděla.
Pak je moucha domácí se žlutým zadečkem, která otravuje a taky klade vajíčka na hnijící potravu a výkaly.
A ještě znám bodalku stájovou se šedivým zadečkem. Jako jediná má bodavé ústrojí (nomen omen) a potkávám ji, bohužel občas i osobně🙂, u krav a koní.
A potom je určitě XY (možná Z) druhů dalších much, o kterých nemám ani tucha.
Přesně tak to řekla kolegyně. Že politice vůbec nerozumí (jako já), ale když v 21. století napadne vojensky někdo někoho, tak je to špatně.
Osobně tipuji bzučivku. Už jsem psala, masařku jsem strašně dlouho neviděla. Naposled si ji pamatuji z dětských let.
Snad to někdo znalejší rozsekne.
Fakt s Vámi nejde diskutovat
No vidíte, už jste na to přišla. Neničte si karmu. Na světě je pořád dost jiných, hezkých a zajímavých, věcí.
A to já spala jak mimino.
jen umí líp dávkovat a uspávají člověka na kratší dobu
Je to i u zvířat. Prostě pokrok.