Mám valáška, 15 let a ten si už odjakživa nikdy nelehal,
Viz výše. Není to v pořádku.
Mám valáška, 15 let a ten si už odjakživa nikdy nelehal,
Viz výše. Není to v pořádku.
že tkáň z nějakého důvodu vymigrovala a usadila se různě po těle
Na tomhle principu funguje třeba endometrióza, která umí ženy docela potrápit.
lesnizinka:Total recall je super, taky jsem ho měla ráda a viděla ho x krát. Jenže tak před 30lety, už si z něj moc nepamatuju, měla bych si to oživit😉
Tam mj. vystupuje zmutovaná “Marťanka” a má tři prsa.
úplně nejhůř mi podle nich vyšlo jídlo
Mně taky. Ale pravda, že většinu potravin nakupuji v supermarketech. A tam se snažím dávat přednost našim výrobkům. Z domácích zdrojů mám jenom vejce a kuřata.
Ale zase jezdím hodně MHD a nelétám ani nejezdím na dovolené a poctivě třídím odpad.
Já ho taky nemám. A hlavně nevím, kam bych se na stará kolena odstěhovala.
Viděl, v tom filmu. Jako já. Patří mezi mé oblíbené.
Jenže na trávení skořápek je zažívací aparát zařízený. Na plasty ne.
Anonymní:Jedna věc je co je zakázáno X let a druhá co je opravdu dodržováno. Znám případy kdy mladé dívce začalo růst třetí prso, údajně to bylo kvůli hormonům z kuřecího masa…
Tak určitě! Když už, tak by jí vyrostla ta dvě, co od přírody má. Jste koukal na Total recall, že jo?
Jarka:Chtěla bych se zeptat, v kolika měsících se mění štěňatům zoubky? Je možný že začně jeden růst když ještě nevypadl druhý a pak se tvoří dvouzoubky? Jak mu mohu pomoct (co mu mám koupit na kousání) aby mu vyrostli zdravé zoubky? Děkuji za radu Jarka
Mezi třetím a šestým měsícem.
Ano, zadržení mléčných řezáků nebo špičáků není vzácné.
A viz assil, pokud nevypadnou samy, navštívit veterináře.
Mně taky nevadí. Ale už jsem ji dlouho neviděla.
Saga:Jsem to raději namalovala, měřeno na KN, tže takhle, prostě nudle:
Naše hala nebyla o moc větší a co práce se tam dalo udělat!
Rutinní nebo čistě preventivní podání antibiotik se v chovech zvířat v ČR neprovádí. Zákaz používání antibiotik jako stimulátorů užitkovosti byl zaveden v celé EU od roku 2006 a tento zákaz ČR bezezbytku naplňuje.
Měla jsem na mysli tuto formulaci.
Hromadné léčení ATB neprobíhá - je to drahé a nepraktické.
Anonymní:Hromadně zakázaná jsou. Používají se jenom léčebně. A léčí se furt..
No, on si chovatel nejdřív spočítá, jestli léčit nebo rovnou poslat na jatka.
Od 2022 měla být hromadná ATB u hos. zvířat zakázána
Jsou zakázána od roku 2006.
Anonymní:Vyplatí se to u plemenných zvířat. K výkrmu na maso to nikdo nedělá, tam je to provar
Mýlíte se.
Ale doba si to žádá - lidi chtějí jíst. Se podívejte na některá masná plemena prasat nebo skotu - sotva chodí, telata se rodí císařem - a přesto se to vyplatí.
Předpokládám, že kavky se nekroužkují?
Proč by se nekroužkovaly? A ano, můžete dát vědět na ČSO.
Tak to jo. A já si říkala, že je mi ten příběh povědomý. A je skvělý!
Vše vysvětleno.
Jako opravdu? V tom případě váš otec 👍
Slýchám.
Ne, není to pravda. Aspoň ne v našich kuřatech. Extrémní schopnosti růstu je dosaženo cíleným šlechtěním.
Mnohem větší anomálie na lidském těle způsobuje HA, kterou čističky vod neodstraní. O různých éčkách, pesticidech a mikroplastech nemluvě.