Nevím, ale čistě pocitově - proč? Husa to přece taky nedělá. Pokud je house slabé a nezvládne - jeho problém a je vyřazeno z evoluce. Pokud má husa silnou skořápku - nepatří do chovu.
Můj názor.
Nevím, ale čistě pocitově - proč? Husa to přece taky nedělá. Pokud je house slabé a nezvládne - jeho problém a je vyřazeno z evoluce. Pokud má husa silnou skořápku - nepatří do chovu.
Můj názor.
To mě taky napadlo. Ale tohle období trvalo 2 roky, tak jestli by to stálo za to…
A vždyť je to jedno. S N se nedá smysluplně diskutovat. Viz výše.
Jste hulvát a mě poučovat nemusíte,
Dájo, neničte si karmu. Ignorujte.
Hérinek:Užovka obojková ??? přeplavala rybník z jednoho břehu na druhý.
Jak vyšitá!
megi-the-pes:Poslete mi letak? Ja tam nic nevidim. Milbemax je odcervovak, to Dafi nepotrebuje, pochopila jsem, ze jde o klistata.
Na interakci je potreba se fakt zeptat odborniku.
Já to pochopila blbě. Že jde o srdeční červy.
Proti klíšťatům se doporučuje Bravecto nebo Nexgard. Ano, vím, Dafi píše o játrech, ale ty obojky taky nejsou žádná výhra s ohledem na životní prostředí a možností alergických reakcí.
Advocate není na tyhle potvory, jen na blechy a vnitřní potvory.
Dle příbalového letáku ano. Ale praktikující kolegyně stejně doporučuje ten Milbemax.
pipetu z vetriny,drahou jakousi zelenou i na ty srdeční červy..a nefunguje
Na srdeční červy (+ hlístice a tasemnice) je Mibemax per os.
už by na mě v cíli asi nikdo nečekal.
Já bych to neušla vůbec. Můj osobní rekord je 30 km ještě na střední škole. Teď s turisty chodíme tak 15 - 20 km.
PACIFIZMUS - zavrhuje vojny a hlása zásady zmierlivého riešenia rozporov.
Akorát, že na Hitlera to nezabralo. A na Putina a IS taky ne.
sutrik:48 km, 9:17 hodin. Rýma to po 2 hodinách vzdala.
Jako, že jste to ušly, či spíše uběhly? 😉Klobouček dolů!
Možná proto, že tenkrát SSSR, ale stejně hlavně Rusko.
Aha. Takže nabídka drog.?
A já zase nedám dopustit na ichtoxyl (černou mast). V případě hnisavých procesů jako je tenhle. Jestli jsem dobře pochopila, v čem je zadavatelův problém. Ale třeba zabere i vaše rada.
Já našla ČSFR Warmblut kůň, “kříženec” hanoveráka a oldenburského koně. Ale jestli opravdu existuje, nevím. Nikdy jsem o něm neslyšela ani ho neviděla.
A teď už ano?🌹
Nepochopila jste nadsázku.?
Anonymní:Pardon je to kravka a má to na vemenu. Tuto tinkturu z černého topolu?
Psala jsem o hypermanganu, ne o topolu.
Jinak viz bodlinka. Na mléčné žláze to může být problém.
Asi ano. Stávají se z nás kanicové nebo mečovky?
Mělo by to smysl. Když nemůžu rodit, tak aspoň oplodňovat.😉
balu:Já vím. Bohužel jsem se nechala baronem Prášilem strhnout. Holt špatný den…
A proto jeho příspěvky nečtu. Naučila jsem se ještě na IF.