Já měla v obou případech zlomený kotník. Takže berle jsem asi dostala podle toho, co měli zrovna na skladě.🙂
Příspěvky uživatele
kometa
assil:Já myslím, že nějací lidi tam jdou s tím, že budou dělat pro lidi, ale takoví jsou tam nežádoucí a systém je velice brzy semele.
Tak nějak.
Ono to fungovalo naposledy v prvobytně pospolné. Tlupa deseti, dvaceti jedinců se dá ukočírovat. Vybrali si toho nejschopnějšího (silný, chytrý, zkušený). Protože jinak by byli namydlení, že jo.
mně dali na šlapání po paneláku takové ty prvorepublikové hole pod ramena
Vidíte, mně tyhle berle přišly naopak lepší. Podruhé jsem dostala francouzské a chvíli mi trvalo, než jsem si na ně zvykla.
Tak samo nejsem zastánce u maturit,že děcka MUSÍ mít přečtených asi 20 knížek..Kdy to mají číst?
Tady se neshodneme. To je 5 knížek za rok. To snad není tolik. Beru podle sebe - nejvíc knih jsem přečetla na střední škole. Pravda, dobrovolně, protože jsem byla a pořád jsem čtivec.
A aby maturant netušil, kdo byl Karel Čapek nebo Jaroslav Hašek a co napsali, je za mě velmi smutné. O přehledu světové literatury nemluvě -namátkou Hemingway, Hugo, Villon…
Můj názor.
A znalost data, kdy druhá světová válka skončila, to patří k základním znalostem.
Za mě taky. Ale když u maturity!, kdy žák hovoří o knize Na západní frontě klid, kterou si sám vybral a nějak jsme předpokládali, že i četl a neví kdy začala a skončila první světová válka…
Jsem už stará.
Jaké máte zkušenosti s kastrací psů?
Viz impact, zkuste nejdřív chemickou kastraci. Ta je vratná.
Asi bude lepší moji směs darovat rodičům kteří chovají králíky na maso.
Ani v malochovu nevidím důvod, proč cpát do králíků chemii.
Paní, která toto nabízí, ve mně nevzbuzuje důvěru.
Viz acher.
Směs s léčivem? Jakým? Proč? Zakrslíkovi stačí kvalitní seno a voda. Případně mrkev.
Trickyvoo:Bankovky i kovové mince podle mě mají celkem typický pach,který citím i já a jako dítě jsem ten pach měla ráda. Vůně peněz tedy není metafora 🙂
Není. I můj kocour je miloval. Už jsem psala - když jsem vyskládala oddílové peníze, abych pro kontrolu sečetla, okamžitě se v nich začal válet. Kam se hrabal kozlík nebo šanta!
Upřímně, to úplně nevím. Ale je to taková kalorická bomba pro nežravce nebo jedince po operaci.
efe:Můj zvládá nad 35.
Můj se předminulý týden sám nastavil na 30. Nevyžádaně. Ale byla to chybička v elektřině, protože další den nejel pro jistotu vůbec.🙂 Jako, že jsem nenastartovala. Naštěstí už opraveno a zase jezdím.
To je pomalu i na mě .
I na mě. Přiznám, že v Ševětíně, kde je, pro mě nepochopitelně, v jednom směru třicítka, tak ji úplně nedodržuji.
To je známá věc. I upozornění na blížící se epileptický záchvat nebo hypoglykémii. Psí nos je neuvěřitelný.
Sama bydlím téměř na konci města a je to děs jakou rychlostí spousta řidičů prosviští kolem našeho baráku…
Bydlím na vesnici (ve finále je to jedno), do které se vjíždí z mírného kopečku. Takže na horizontu vyřadím, protože mám vyzkoušeno, že padesátkou tam dojedu a odbočím v pohodě k bytovce. A spousta řidičů předjíždí, aby o 30 metrů dál šlápla na brzdu. Teda ti disciplinovaní. Mnozí profrčí a pokračují sedmdesátkou (i víc). Obec neobec.
A nějaký Nutribound nebo Calopet?
Buggyra:Odkud je? Zase pokud je někde z Hradce, tak to si můžu zavolat rovnou Karettu 😀
Tuším, že z Brna. Ale objíždí republiku. Třeba i jižní Čechy. Mám kladné zkušenosti.
Možná i MVDr. Vlková, z Týna nad Vltavou.
před každým použitím nového, vysoce funkčního kuchyňského robota, měla preventivně vypít
Tss, robot. Mně stačí kávovar nebo mikrovlnka, který(á) má víc než 2 čudlíky, abych byla v… háji.🙂
chtěla bych si pořídit vlastního koníka na rekreační ježdění
Kolik vám je, jak dlouho jezdíte a jaké máte zkušenosti s koňmi?
Těžší plemena nejsou na ježdění obecně moc vhodná, i když rekre režim asi zvládnou.
Výhody - asi s vámi neprchnou jako plnokrevník. Nevýhody - hodně sežerou a úměrně tomu hodně vyprodukujou + náchylnost na myopatie.
Cenově jsou na tom lépe než teplokrevníci. Náklady na měsíční provoz hodně záleží na typu ustájení - doma nebo komerční. V druhém případě jsou velké rozdíly. Nemůžete čekat za málo peněz hodně muziky. Bez ustájení - cca 2 000.
Buggyra:Jj, ta, co nám teď právě jezdila, brala vše nadvakrát, jakože jeden rok kousek, druhý rok kousek. Jenže teď ji musím odepsat ☹️ Nevím, koho teď volat… už se mi nechce vracet se k zubařům, kteří nejsou veti a nepřispí…
MVDr. Havelka?
. No z tohodle úplně ale radost nemám
Však to můžete brát i vy🙂. Děti učím, že valeriánské kapky se předepisovaly hysterickým ženám.😉 Vy se neurazíte, že ne?