Já spíš nepochopila důvod prodeje.
Příspěvky uživatele
kometa
Tady taky.
Ano? Já tam občas ze zvědavosti nakouknu a diskuze mi tam přijde dost “mrtvá”. Rozhodně se nedá srovnat tady s chovem. Protože sem spousta dřívějších přispěvatelů z IF přešla.
Stelle:V reklamě jsem slyšela"Přípravek podporuje zdravý růst vlasů a omezuje vypadávání vlasů" je ten slovosled správně?
Na slovosledu nevidím nic špatného.
Ale já bych napsala - Přípravek podporuje růst vlasů a omezuje jejich vypadávání.
Stelle:Správně! Je to podle býlí či byliny, v podstatě žravec bylin. Zajímavý toť slova.
Zajímavá. Ta slova.
Že žere býlí? Nebo byliny? Které nejsou bílé.
Stelle:Bezpapírák za 15 tisíc, no nekupto.https://www.chovzvirat.cz/inzerat/208923-zlaty-retrivr/
“Ušetří” minimálně 10 000. Na to ostatní lidi nekoukají. Však nechtějí chodit na výstavy.
Je to normální. Včetně těch chlupů. Věk šest let a šest měsíců.
a většinou útočí ze zálohy, když ta druhá o té útočící neví.
Ale o to přesně jde! Pak je to teprve ta správná bžunda. (a hlavně procvičování lovecké techniky). Vy jste nikdy na nikoho neudělala baf!?
Mí kocouři si hrají úplně stejně. Přepadají se ze zálohy, kombinují řecko- římský zápas s judem, občas se fackují nebo starší na mladšího i zasyčí, když už chce mít klid.
Sphynx:Dobrý den,za kolik se dá nejlevněji koupit kotě sphynxů?
Kolega koupil “ve slevě” za 25 000. Kladli jsme mu na srdce, ať hlavně nekupuje bez PP.
Jo, jo, ližiny. Taky jsem dlouhá léta žila v bludu.😉
Řádově používáme na kvízu u tipovacích otázek.
Např. - za kolik se vydražil klobouk, který nosil Napoleon Bonaparte? Tak vždycky licitujeme - budeme se pohybovat ve stovkách nebo tisících nebo desetitisících nebo… Nakonec jsme se usnesli na 1 234 000 a vyhráli jsme doplňovačku.😉
která z nich je vlastně ta dominantní?
Žádná.
….můj taťka vařil,zavařoval, pek
Jako u nás. I když vařila spíš mamka, táta pekl. Ale zvládnul i to vaření.
nosíte zlaté či stříbrné šperky?
Nosím obojí. V civilu. Podle oblečení. Ale i tak diskrétní - malé náušnice, občas řetízek na krk. Prstýnek vyjímečně. Léta se pohybuji kolem zvířat a na pitevně - tam se výrazné šperky nehodí. I z důvodu bezpečnosti.
Ano, dělá. A chovat jednoho potkana neodpovídá welfare a je považováno za týrání.
Stelle:Divný. Fakt je v tomhle alergen? Pes známý po tom byl v pohodě.
Alergenem může být cokoliv.
Na velikosti mozku přece nezáleží.
Lepší je injekční Ivomec. A ještě lepší je vědět, že se opravdu jedná o svrab. Zrovna u prasete bych ho nečekala.
Voda ničemu nepomůže, virus se neutopí.
Nerozumím. O utopení viru jsem nic nepsala. Jenom o tom, že ve vnějším prostředí moc nevydrží. A že nákaza vzteklinou alimentární cestou je velmi, velmi nepravděpodobná.