Cca stejně. 15 - 20kg na den. Takže 400 kg balík na 20 dní.
Příspěvky uživatele
kometa
Sulfonamidy u zahrádkáře? A pak že máme rezistenci.
Anonymní:A co je vám po tom. Na to se vás nikdo neptá
Nic. Jenom, že drobnochovatelé si drží zvířata proto, aby do nich nemuseli rvát chemii. Jste výjimka. Navíc nezdvořilá.
Neseženete. A napadá mě stejná otázka jako ančovičku.
Máš SZ.
nesmrad ani nevytahuju.
To je asi jediná výhoda. Ale má greendeal plán, co se všemi těmi vypotřebovanými bateriemi? Neustále mi naskakuje Kam s ním od Nerudy. Ale slamník můžu pořád spálit. Pravda, neekologicky.
Jo, je to polňák alias úpolník. Až když jsem je začala vídat zblízka na krmítku, uvědomila jsem si, jací to jsou vlastně fešáci.
Ti ptáci v těch přepravkách jsou nachystáni k cestě k tomu veterináři, nebo je v nich máte zavřené pořád ?Jsou tam i fotky, kdy jsou papouši očividně na volno v místnosti. Soudím podle těch pokálených dveří.
Pamatuji si, jak před léty nějací architekti? vyprojektovali v teletníku škrabák. A nějak zapomněli, že se z něj hnůj musí dostat na valník. Takže asi 2 týdny všichni, včetně zootechniků, házeli ten hnůj na valník růčo. Než tam dodali pojízdný pás.
Polní nebo domácí? Těch druhých je výrazně méně, jsou vzácnější
Asi stejně, jako kdyby zkusili zbavit mě strachu z výšek.
Panebože, musíte fakt lízt všude a prudit?
Je to neverend, nomen omen.
A kdyby jednu.😉
Ono je to obráceně. Kočky si hledají nás.😉
ale to je asi sci-fi.
Pokud je kočka venku bez dozoru, hrozí jí různá nebezpečí. Toulavost zmírní kastrace - což byste musela udělat tak jako tak, ale riziko úplně neodstraní.
Myslíte mainskou? Tam mazlivost není zaručená.
Určitě. Mazlivý je ragdoll nebo siamky. Nebo sphynx - ten je až moc “lepivý”. A papírový není úplně levný. A na ven se nehodí. A ragdoll se musí česat.
Já neproudím. Ale vadí mi, že se sem tahá politika. Tak snad můžu vyjádřit svůj názor. Bez ohledu na mé povolání.
Kdyby se anonym a holubar bavili o košer a halal porážkách v historických souvislostech, klidně. Můžou vyjádřit i svůj nesouhlas. Ale proč sem zase tahají politiku? A urážejí ostatní?
Co se to teď ve školách učí, že to moderní ženy neví?
Myslím, že by měl být povinný seriál Taková normální rodinka od Fan Vavřincové. Speciálně díly Školení manželů a Školení manželek. Nadčasové a nemá to chybu!
Pěkný večer.
Proto byl v mé reakci smajlík a kytička. Jako, že je to nadsázka a nezlobím se.