do pr.ele, ty dvě bílé kanimůry jsou jak přes kopírák!
patrně ve všem 😄😎
Příspěvky uživatele
hmn
Plaka, koukám, že z něj vyrostl ohař 🙂
Sardullah, 3 roky? To štěňátko, které jsi donesla předevčírem? 😲
no to jsme už starý…..😕
Mé 15ti měsíční štěňátko už podruhé hárá a stejně jako u prvního i tohle hárání začalo zvracením, tak jsme už 14 dní na dietě 😟
ZLATÍ PSI!
janaa:Máme to stejně. Mužskej nechrápe,ten chrčí,skla se třesou,a já za pár nocí stojím nad ním s polštářem v ruce,že to ukončím🤣 a ještě má před usínáním tiky,takže šup facka,šup kopanec. Zlatý psiska,jejich funění,chrupání, přesouvání se. To mi nevadí
dtto
tohle (chrápání) byl jeden z podstatných důvodů, proč se přestěhovat na chatu natrvalo
a zde mne obsadily kočky, pes v posteli je proti nim nula nula nic 😎
teda hra s kočičí kámoškou je 👌
naši by brali Bonnie do party hned….
ne, myslím příspěvek v 8:53:09 a větu:
“spíš o tom, že taková plemena si nepořizují lidé s představou výcviku, výcviku a zase výcviku”
a já jsem jako psala co?!
trénovala balu někdy kao, sao, anatola,….., od štěněte a s klikrem?
což o to, ale to o iluzích nebude
ale o práci….
- že se se psem, který NECHCE trénovat, netrénuje, to patří k takovým základním pravidlům
- trénuji se štěnětem, od začátku. Nejen konkrétní cviky, ale i vůbec to, že trénuje, že si “hraje” s člověkem, že je odměňováno….můhu budovat denní režim, jehož součástí jsou i chvilky tréninku
- dobrý trenér klikr nepovažuje za sprosté slovo 😉
………
“Věřte, že tohle ani není o cvičení…je to o ochotě, o tom, co pasteveckou princeznu baví… nebaví… co chce.. nechce…”
no, nechci do toho házet vidle, ale tohle je, bych řekla ve značné míře, právě o výcviku
“Ono jde spíš o to, že já jsem ve své podstatě stejná jako Gina, tak to pochopení mám.”
ono to bude spíš o tomto
spíš o tom, že taková plemena si nepořizují lidé s představou výcviku, výcviku a zase výcviku
assil:Na to se připravit asi nedá, nikdo neví kde to bude a pak už to přijde tak rychle, že nikdo nějaký přípravy asi moc nestihne.
ale coby ne
na zítra mám v plánu zhotovit pár pytlíků s hlínou, písek nemám, a v pátek je umístit na strategické místo, kde nedovolí proudu tekoucím po cestě zamířit k nám domů
u nás předpovídají sodomu a gomoru na sobotu a zejména neděli
a chlap v sobotu odjíždí na motorkářskou dovolenou 👌
jo, právě dumám, co budu asi tak dělat s tou psicí….😟
tak ono se to asi nedělalo kvůli výstavám….. píší v tom článku
když zemřel Bady, tak jsme s mužem békali, že jsme chudina, jinak bychom si toho klona nechali udělat
Ono by to byla čistá možnost, jak zkoumat vliv vnějších vlivů x genetická výbava na povahu psa
i ti chlapi jsou jak přes kopírák 😄😎
ten má ksichtík a barvu jako Mojenčina velkoláska husky kevin
by se z toho mimina zbláznila radostí
však to nejsou zákony pro kocoury, ale pro lidi
“A juchů, mám štěstí, Gina stojí…tak k ní dojdu, drapnu jí za hřívu a říkám “cha chá…a mám tě” a Gina řekne “cha chá…” a svalí se na zem a lehne si na záda. Tady by asi nezkušený kynológ začátečník amatér, co má načteno mohl podotknout, že jako dobrý, že čuba se uvedla do podřízené pozice…tak vážení začátečníci, to by byl v našem případě kardinální omyl. Gina totiž padne na záda, poněvadž moc dobře ví, že její panička není ani Superman, ani Xena bojovnice a psa ve váhové kategorii 50+, který nejenže nespolupracuje, ale urputně drží pozici na zádech, prostě nezvedne a prej “No a co teď budeš dělat, se předveď ty Copperfielde?”. Ale…já jsem tady vedoucí, já jsem bůh a pán brány …”
😄
ty holky jsou jako přes kopírák….😎
tak zde je zachycena přílepka panička, ne pes…..😉
ale však ten článek netvrdí, že objetí je nepříjemné pro všechny psy (platí i pro kočky)
musím s ním souhlasit
myslím, že to je i daň za to, že nevyrůstají ve smečce
absence smečkového chování, absence psích vzorů, psího učení…
maso pro kočky :
- žaludky, srdce, svalovina, játra (kuřecí, krůtí, kachní,…)
- vepřové srdce, jazyk (asi největší hit)
- svalovina
-hovězí srdce, jazyk, svalovina
- ryby
- abych nezapomněla - kuřecí krky, křídla
a cokoliv dalšího
moje každá má něco oblíbeného, něco co ani náhodou nee
je třeba zkoušet
a jsou rozdíly i v rámci téhož druhu masa ale různých obchodů, řeznictví, dodávek……no není to jednoduché
vlastnictví psa výhodou, alespoň nic nepadne nazmar 😀