balu:Ještě taková malá úvaha - neměl by ten, kdo ví, poučit toho, kdo neví? To je přece i gró mnoha zdejších diskuzí…
je rozdíl mezi radou vyžádanou (tedy k tématu) a nevyžádanou
balu:Ještě taková malá úvaha - neměl by ten, kdo ví, poučit toho, kdo neví? To je přece i gró mnoha zdejších diskuzí…
je rozdíl mezi radou vyžádanou (tedy k tématu) a nevyžádanou
a vůbec, ta naše bílá princezna žádného “pána” nemá…..není otrok! 🙂
Sardullah, mě fascinuje, jak moc jsou ty naše holčiny stejný 😄😎
a chlapi taky 😄
“Já myslím, že je velká výhoda, když to má pes se všemi doma stejně… tak to jste teda praví páni všichni.”
anebo nikdo 😉
Naše fena mého muže miluje. A obzvlášť poté, co byli s mužem měsíc (její 12.) sami. Ale - když jí dá povel on, tak si lehne na záda a směje se mu do ksichtu. Od vždy. Dlouhou dobu s ní nebyl schopen chodit na procházku, s ním prostě nechodila. Se mnou ano. Já ji cvičím, vychovávám, mě poslouchá (pravda, za ten měsíc mé absence si hezky zafixovala jako reakci na povel “jdeme” ten leh na záda a široký úsměv. A to už to předtím tak hezky uměla….😕)
“konstruktivní kritika” - ono to má nějaká pravidla, aby to bylo konstruktivní…..
“Petra 1 si v duchu říkala - nebuď trapná, nebuď trapná, ale nakonec nevydržela a Petru 2 taktně upozornila na správnou výslovnost”
taktně, tak to asi nebylo místním rozhlasem….tak, jak se to děje tady
taktně by mohlo být do sz, ne to vyřvávat na náměstí
tak u nás to na krátký rukáv bylo, po část dne
jogurt by měl mít více Ca než P
tvaroh naopak
ale je zajímavé, jak se údaje v jednotlivých tabulkách liší
“Do tej teórie, že sa mladým nechce pracovať trochu nepasuje tá nízka nezamestnanosť.”
se trošku bojím, že takto jednoduše se to nedá vykládat
a že není práce jako práce, sežeň třeba klempíře
jako být influencer, tak to jo, to by se asi líbilo většině….
“Myslím, že veľkým problémom sú zamestnania typu minimálka na zmluvu, zvyšok na ruku, tak isto aj živnostníci, ktorí pracujú ako zamestnanci. A fakt, že pre zamestnávateľa je zamestnanec naozaj drahý, čo je vlastne príčinou toho, že sa ľudia zamestnávajú na živnosť, alebo na čierno…”
to tučné to mělo být to první a jako nadpis
a není to jenom o odvodech, ale o kua nákladech finančních i jiných, které vyžadují bozp, gdpr, třeba různé certifikace, systémy řízení a blabla, a další, co se řítí (jako boj proti odlesňování je/bude až fascinující…)
a pak, že se zaměstnávají na živnost a jinak - je to pro ně svým způsobem volnost. Je nemálo lidí, kteří být v klasickém zaměstnaneckém poměru být nechtějí a neumí.
také tchýni říkám maminko a vykám
to mi přijde takové standardní
tykání je již na té tchýni, stejně jako třeba oslovování jménem
tak to potom jó….
“psi jsou naštěstí “bez uhlíkové stopy””
jistěže nejsou bez uhlíkové stopy….
po těch 4 hodinách z toho ale vylezla jaká krása!😍
“já jít po dvou dnech domů, tak nevím…byla jsem celkem ráda, že můžu ležet a odpočívat”
přesně tak!
ale tohle je nutno ocenit…..😄😎
“O některých věcech se u nás prostě nediskutuje”
no však o tom to je….(i bez škaredého počasí)
ale však o tom to je…
že někdo komunikuje, někdo diktuje
no…
neostomosan je pro kočky jedovatý
no, mě zaujaly ty “různý kapičky na prostěradle”
ty jsou jako od čeho?
mám nějaké vadné nekapající kusy……a to prosím nemám jedinou kapku na textilii ani od aktuální háravky, holka jedna šikovná…..
“Ještě napište vy, kterým se psi a kočky váleji v postelích, jak často převlíkáte postele. Když vidím (a cítím) ten psí pelech, tak ty vaše pohovky a postele musí být dost eklhaft.”
nejsou eklhaft, protože ta zvířata nejsou eklhaft