"kde se už několikrát otočila abeceda, štěnda tam byli vlastně celoročně, chovných fen více, prostě z takové chovky už bych štěně nevzala"
jen k tomuto - tohle automaticky neznamená, že jde o špatnou CHS s nekvalitními odchovy. Na jedné feně s dejmě tomu třemi vrhy za život svůj chov nepostavíš.
"Já si právě myslím, že když se uvedou ceny, tak to množky budou mít lehčí."
množky moc dobře ceny znají, o to bych se vůbec nebála
a i bych řekla , že jednou z věcí, které jim hrají do karet, je ta neprůhlednost CHS ohledně cen
Hmn a nevíš, když se odhlásíš (třeba nechtěně - psala jsem jinde), tak si to teda nepamatuje při znovupřihlášení, kde jsem diskutovala a kdy naposledy? U mě teda ne - nefunguje to, pokud se nějak blbě nedívám.
ono to včera furt nějak odhlašovalo samo, musela jsem se opakovaně přihlašovat i když jsem dala přihlásit trvale, i dnes ráno (možná to souvisí se změnami v profilu, co furt kutí?), ale skočí mi to v diskuzi tam, kde jsem skončila minule. I teď.
kdybych byla chovatel produkující a prodávající štěňata, tak netvrdím, že mám cenu na stránkách, ale bylo by to první, co sdělím potencionálnímu zájemci. Nebudu se zbytečně vykecávat s někým, s kým se zcela v této nezanedbatelné otázce míjíme - platno pro obě strany.
A mmch, pyreneják je Ital a tak nějak mám tušení, že tam byla cena štěněte paušálně určena klubem.
dotaz - je dobré mít nastaveno řádkování s mezerami - jako odstavci? Chtěla jsem napsat ucelený text ale jako jednotlivé věty. Jednotlivé věty se pak tváří jako samostatné odstavce s mezerami, při shift+enter se mi to slilo do nesrozumitelné věty.
"Admini dobrý jen: už ste přišly na to, jak se dostávat na konec psaní(čtení)? Za chvíli to bude otravné...tolik toho posunovat a načítat. S tím by měli něco udělat taky. Plííís"
lesnížínka, už nějaký ten den funguje, že když otevřeš téma, tak se ti otevře tam, kde jsi minule skončila
psi jsou různí
a jsou plemena na lov hlodavců přímo šlechtěná
i kočky jsou různé.
Jeden extrém jsou extra lovci, druhý extrém jsou extra pastevci=hlídači teritoria, které lov nezajímá. A většina je cokoliv mezi těmito krajními body. Měla/mám i ty extrémy, i ty mezi tím.
1. proč ne vepřové? i to je jedlé a, například, narozdíl od hovězího se neřadí k častým alergenům
2. maso (ne kosti) je možno ovařit až přímo uvařit, třeba by to vyhovovalo více
možno si pohrát se složením
můj pes, nežravec, krmen syrovým z ruky - podstatné bylo začít něčím, co má rád, což byly např. kuřecí krky, ucho, žaludek - vlastně žádné pořádné maso - nastartoval se a pak snědl vše