Pyrenejákovi začnu dávat alavis canabiflex cbd tak uvidíme. Nějak skokově (samozřejmě že po mém pochválení si, že na něm ten věk není znát 🙄) mi zestárnul, zcela jistě zlobí nožičky. Librelu budu s vetem konzultovat a patrně k ní budeme směřovat.
venčit zvlášť - jednoznačně ano, fena i člověk si potřebují vytvořit vztah, fena potřebuje výchovu/výcvik, nechť se spolu mohou domluvit
venčit spolu - jednoznačně ano, pes i fena si potřebují toho druhého zafixovat jako normální součást prostředí, jako normální součást života. Venčit ve dvou a ne vedle sebe ale v přiměřené vzdálenosti, která se bude dle reakcí zmenšovat a zmenšovat až bude kontaktní. Ideální by bylo, opět dle reakcí zvířat, nejprve nechat fenu se přiblížit zezadu, očichat, a zase jít po svém. Na tohle nejsou tabulky a škatulky, ale člověk se musí řídit tím, co mu zvířata říkají.
"že jsem měla od začátku velet více a důrazněji."
noo, ono to důrazněji by mohlo svádět k trestům a použití síly. Co je třeba je naučení pravidel, neboli pevné vedení psa a to tak, že ho budu učit, jak se chovat má. A to "po dobrém". Nepoužívat primárně tresty, k těm stejně dojde při řešení nějakých nedobrých situací - neboli takovým se snažit se vyhýbat.
opět zmíním KLIKR jako super pomůcku pro takové případy
"Nevíte někdo, jak je na tom teď purizon a ND? Purizonem jsem krmila kočku jako kotě, jen jsem tehdy musela dva pytle po sobě reklamovat a už jsem je potom nezkoušela (což už bude nějakých 5 let) a ND mi jednou přišlo taky ve velmi podivném stavu."
Purizon a okrajově NaD krmím dlouhodobě a nikdy žádný problém, objednávám bitiba.
jako nad složením můžu rozumovat, ale když mi to nežerou, takmi to je prd platný
A kdyz jsou tedy ZOO tak skvele, proc je zcela bezna praxe, ze napriklad ty casti ZOO, treba ruzne restaurace,stanky s rychlym obcerstvenim apod. jsou mnohdy za nemale penize vybaveny a nasledne za neumerne male penize pronajaty, aby tam nejaky "trafikant" uskutecnoval nemaly zisk a odvadel ho mimo prijem ZOO ?
a toto je k tématu s názvem "stop pozitivním seznamům zájmových chovů živočichů"?