lesnížínka, a když jdeš normálně přes stránky?
chovzvířat-diskuze-kočky-třetí víčko
lesnížínka, a když jdeš normálně přes stránky?
chovzvířat-diskuze-kočky-třetí víčko
on ten konec je začátek a učí se zvlášť povely drž a pusť držet předmět vložený do tlamy vzít předmět ze země a držet pouštět
spojíš až naučené
to jako zhruba a v kostce
"já když si kliknu v "záložkách" na "chozvířat,cz",pak na sekci "kočky",pak napravo na "třetí víčko"..a jsem hned na konci vlákna."
napravo?
já mám název tématu nalevo a když kliknu na něj - na ten název, ne na nějaké číslo stránky, tak mi to skočí tam, kde jsem minule skončila číst
napravo mám "poslední příspěvek" a ano, když na něj kliknu, tak jsem na posledním příspěvku
"Admini dobrý jen: už ste přišly na to, jak se dostávat na konec psaní(čtení)? Za chvíli to bude otravné...tolik toho posunovat a načítat. S tím by měli něco udělat taky. Plííís"
lesnížínka, už nějaký ten den funguje, že když otevřeš téma, tak se ti otevře tam, kde jsi minule skončila
psi jsou různí a jsou plemena na lov hlodavců přímo šlechtěná
i kočky jsou různé. Jeden extrém jsou extra lovci, druhý extrém jsou extra pastevci=hlídači teritoria, které lov nezajímá. A většina je cokoliv mezi těmito krajními body. Měla/mám i ty extrémy, i ty mezi tím.
ale vlákno se rozjíždí...😉
jen k tomuto :
"Vepřové nedávám, protože je tučné a fena by potřebovala trochu zhubnout."
tabulka výživových hodnot různých druhů masa :
https://www.stobklub.cz/clanek/kolik-tuku-se-skryva-v-mase-/
1. proč ne vepřové? i to je jedlé a, například, narozdíl od hovězího se neřadí k častým alergenům
2. maso (ne kosti) je možno ovařit až přímo uvařit, třeba by to vyhovovalo více
možno si pohrát se složením
můj pes, nežravec, krmen syrovým z ruky - podstatné bylo začít něčím, co má rád, což byly např. kuřecí krky, ucho, žaludek - vlastně žádné pořádné maso - nastartoval se a pak snědl vše
tak určitě není problém si do vyhledávače zadat orientální kočka a počíst si
a určitě se všechny články budou shodovat - temperamentní, aktivní, společenská, kočkopes...ve velké míře
krásná zvířata
zbynek:Funguje to i na PC a všech zařízeních. Koukněte na tento obrázek s vysvětlivkou:
- ');" onmouseout="UnTip();">
👍👍👍
https://krmeni.cz/oleje-ve-vyzive-psu
tohle je o kondici té konkrétní fenky
a o průběhu jejích předchozích březostí, porodech a péči o štěňata
"Není moc motivovatelnej pamlsky ani hračkama, spíš mu jde o vztah ( abych byla spokojená)."
Doron, jako tak je to hezký, ale určitě je velmi užitečná věc si tu pamlskovou motivaci vybudovat
je krásný 🌹🌺🌻
"Myslíte tedy, že je nejlepší se úplně vykašlat na nějaké rituály? A co loučící fráze ("hned přijdu")? Dodá mu to v případě dobře naučených různých situací jistotu? "
zcela jistě bych rituál nerušila
naopak se zamyslela, zda ho má pes dostatečně "vrytý"
pokud pes řve a ví, že se vracíš, tak to je špatně. A on ječí nějak déle? Když se nikdo nevrací? (jestli jsem to přehlédla, omouvám se)
"No prostě jsem z toho špatná, že dělám chybu a nevím jakou."
trickyvoo, a co tedy děláš?
a pokud má kocour potřebu značkovat, tak mu v tom kastrace nezabrání
"Dračí krev totiž vytvoří krustu a pokud je pod ní hnis, tak je to špatně a musí se celý strup strhnout."
některé hotspoty jsem řešila sudokrémem, a to hotspoty aktivní, mokré, který také vytvoří krustu, nic jsem neodstraňovala, ono se to pod krustičkou hezky vyhojilo a krustička sama odpadla z již zdravé kůže
"tak odpovídám "pyrenejský horský pes" a protože málokdo ví, cože to je zač, tak dodávám "Bella a Sebastián""
na chlup stejně 😄
po mně někdo někde chtěl souhlas? jsem trošku dezorientovaná.....🙄
a jo smajlíci dobrý, konečně něco vidím i bez brýlí 😄
""ti jsou krásní...co je to za plemeno" a podobně....ale zároveň přidají nějakou větišku typu "to s nima máte co dělat, abyste je utáhla"..."ti vás asi odtáhnou kam si vzpomenou"..."a řekněte vodíte vy je nebo oni vás?""
tak tohle je každodenní klasika
+ ještě "ten toho sežere, co"
ale jsou to milé reakce, a jsem ráda, že bílý medvěd budí úsměv a obdiv a ne strach