jéžiš, to je krásné stvoření 😍, no tiše závidím 😊
Příspěvky uživatele
hmn
tak dietu Moja opustila před 2-3-4(?) dny, prostě přestala žrát i vařené i dietní granule. Takže návrat k “normálu” a mám žravého (přiměřeně) veselého psa. Ona měla v podstatě dietu někde od začátku září, kdy začala zvracet=přišlo hárání. A ve zvracení vlastně pokračovala pořád dál-vždy 1x o víkendu. Až teď to zase rozšířila na více dnů a vystřídala tím průjmem.
nene, žádné druhé kolo. Ale sváču zdlábla s chutí a zatím v ní zůstala, do fčil spala doma.
No ženská, nemůže se rozhodnout zdravá x nezdravá x zdravá x nezdravá x…….
hned
jako je fakt, že se před ranním venčením nadlábla granulí (už jsem jí vrátila její, gastro přestala konzumovat, zcela) neb já pod vlivem medikace dokonce i občas spím, a zcela jistě spím poté, co ji brzo ráno vypustím ven). A po procházce s vervou snědla masovou porci. Ale i tak by to při normálním stavu nebyl žádný problém.
ale jak to vyhodila šikovně - maso zvlášť, granule zvlášť ….😎
Mojenka ráno vyblila vše 😟
a to už jsem se radovala, že už bude dobře….
třeba zde? :
https://www.ecanis.cz/clanky/stopujeme-presne-v-dil_613.html#google_vignette
chce to si dobře vybrat plemeno! 😄😄😉
jinak ano, pachové práce jsou na unavení psa super (a nám kdož jsme si dobře vybrali to plemeno, stačí vzít zviřátko na špacír do cizího prostředí, pak to doma spí jak šípková růženka 😀)
asi lítá, neb jsme ráno narazily na zcela jasnou průjmovitou stolici po zřejmé léčbě živočišným uhlím (jako cizí stolici)
k té rýži - jak tak směřujeme k eliminační dietě - jsme si četla složení hypoalerg. RC a je tam rýže. Přičemž rýže se řadí k častým alergenům. Tak nevím…
Mojence (snad) končí průjem, který vystřídal zvracení (což bylo matoucí, protože ona zvrací v souvislosti s háráním tak jsem to zpočátku přičítala tomu). Takže jsem rovněž usoudila na infekt. Něco nám to lítá ve vzduchu…..
“Bylo by možná fajn si mimo založení striktně kecací kategorie zároveň definovat nějaké novější směřování tohoto webu do budoucna, protože těžiště v samotném chovatelství úplně nevidím”
nooo….
to záleží, co je chovatelství (a jsem u psů a koček)
pokud to je o odchovech štěňat, tak to nikdy těžištěm Diskuze nebylo.
Pokud je chovatelství o soužití se psem/kočkou, tak jo, o tom to je, bylo a bude.
A ty pokecy zcela mimo jsou o tom, že to je diskuze lidí…..
(…žíš lidi, vy máte problémy……🙃)
že mi to hodně připomíná moskevačku (i když bPP) sousedů. Od sousedy, kterou si vybrala za paničku, se na procházce hned max. na pár metrů, a ne že chodí u nohy, ona se o ni v chůzi opírá!
Eena, to píšeš o moskevačce?
odbočování - jedna věc je odklon v rámci přirozeného vývoje a souvislostí, druhá je přerušení vlákna zcela nesouvisejícím příspěvkem a následné odpovědi na tento příspěvek - bez nich by se těch X stran zcela mimo nenaskládalo…..
upřímně - téma spravované zadavatelem :
nejeden zadavatel zakládá téma a jen si jde pro ujištění, že dělá všechno dobře a kdo s ním nesouhlasí je debil - pak vznikne zajisté extra kvalitní vlákno a jímá mě hrůza, že by to někdo bral jako dobré rady
a i ten co si třeba i pro tu radu, zkušenost, informace opravdu jde - nečekám, že by každý byl schopen takového odosobnění, aby téma zvládl spravovat nestranně a objektivně. Vždyť kolik z přispívajících je schopno NEpřispět k nesmyslným změnám tématu a vysíračům……?
a od AI by toho člověk čekal tedy více, než co našla o mastnačkovi…..😉
oprava : kdyby se diagnostiky účastnila AI, tak by se mi dost ulevilo…
rapotačka:Nehodlám s Vámi slovíčkařit. Nikdo nelítal jak hadr, dr. se mnou vlídně pohovořila, sestra - nekecám, si hrála zaujatě s telefonem. Potřebovala jsem pomoc. Dnes jsem ráno v TV slyšela, že budou léčit roboti. Může to být ještě horší? Určitě může.
no, kdyby diagnostiky účastnila AI, tak by se dost ulevilo
tak sportovní obrany znamenají výbornou ovladatelnost psa ve stresu
a sportovní obrany nejsou pro pastevce, tam jdou až by se dalo říci, proti jejich přirozenosti
saga 👍
u nás už je po václavkách
a modré nebe, slunce, teplota na sluníčku 37 😀
oj, tak to bílého Ariba se lidé hezky báli….
i venku se mi nestalo, že by se mě nezeptali, zda si ho mohou pohladit
ale ano, na procházce vzbuzoval obdiv a úsměv, ne hrůzu, to považuji v mých podmínkách za velké plus
a kříženci - hele, funkční kříženci se používali a používat budou, vždyť to je v poho
v nepoho je, když někdo nerespektuje pravidla chovu a za plemeno vydává neplemeno
Dájo, přiznám se jsem už opět zmatená. Co je na houbách vztahovačného?