u mne nikoliv
Příspěvky uživatele
hmn
megi-the-pes:a kde?
obsaženo v této větě :
“99% bílkovin živočišného původu a současně 74% masa a vnitřností. To mi nějak nevychází.”
a má odpověď se týká jen a pouze těchto vět, ničeho jiného
tak jsme se s vetem domluvili, že do toho půjdem taky
aktuálně bere alavis canabiflex cbd, uvidíme co to udělá, a pokud neudělá, tak nasadíme librelu
domnívám se, že tím chtěl básník říci, že z celkového množství bílkovin jich je 99% živočišného původu
kometa:99% bílkovin živočišného původu a současně 74% masa a vnitřností. To mi nějak nevychází.
co na tom nevychází?
v příbalovém letáku, jako opravdovém, to uvedeno není :
https://pribalovy-letak.info/panacur-250-mg
ale je pravda, že fenbendazol je léčivá látka uváděna na giardie
helicid na mě taky nefungoval
controloc jsem brala 10 týdnů a pak byl chvilku pokoj, a tak pořád dokola, roky, doufám, že to nezakřiknu, delší dobu už jsem bez…..jen pro ilustraci jak ta chemie funguje
biaca, ber to jako takový “brainstorming”, ne tvrzení co kocourovi je
"Podle mého to překyselení žaludku není - nezabírají antinauretika. viz. helicit."
antinauretika? helicid snižuje tvorbu žaludečních kyselin a musí se brát delší dobu, aby to fungovalo
“ps. spousta lidí barfuje, a kuřecí maso se srdíčky mu snad neškodí.”
nejde o škodlivost masa ale možnou “disfunkčnost” konkrétního organizmu
“Já osobně bych si nemyslela (bez jasného průkazu), že jde o giardiózu”
no bať, zejména když chybí zcela typický příznak a to průjem
“pro jistotu čerstvým masem”
tady mi naskočí možnost překyselení žaludku
jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží
nebo budeš automaticky dávat co ty 4-6 či kolik týdnů?
nebo že v rámci té změny nějakou delší dobu nežere?
Anonymní:Tak hlavně že ty máš vo.e jméno i s adresou. Mia Neo (hmn) 🤣
To je zpětná vazba jako bejk
si to zase nepleť se seznamkou 😄
na zpětnou vazbu zde máme to, čemu se říká nick
Anonymní:🤣🤣🤣 Jen ve své vlastní zabedněnosti nechápeš, že útočíš na lidi, kteří s tvojí újmou, pokud to tak jde napsat, nemají vůbec nic společného.
Pokud chceš něco změnit, přestaň kopat kolem sebe, hledat vinu a chyby u jiných a jednej racionálně. Kontaktuj majitele a dej mu zajímavou částku na odkup ifauny, je to byznys. Nebo založ vlastní web a odkup od nich obsah článků a diskuze a převeď na svůj web, určitě je to ještě někde zálohované. Pokud ti to tedy v životě tak moc chybí, že bez toho nemůžeš být tak jednej, ale asi je jednodušší psát dokola kraviny jak ti někdo šlápl na palec 🤣
píše hrdý ANONYM, vo.e tohle…..
lenacia vytváří zpětnou vazbu, to je v pořádku a tak to má být
“takže dávat kvůli tomu výpověď, tak je člověk bez práce.”
a já píši něco o výpovědi?
“hmn - to máte celkem jedno kdo je viník”
ani viníka neřeším….😉
“Ale asi s ní nebudete řešit”
“řešit” zcela jistě ne
já jen trošku reality :
“zabrání zbytečnému přejí autem - nebude mít potřebu lézt za kočkami”
nezabrání :
1. přejetí autem má souvislost s pohybem kočky po komunikaci a ta se neváže jen na pohlavní hormony
2.i kastráti “lezou za kočkami”, jen neoplodní
že by kastrace mohla snížit toulání, to jo, zvlášť když člověk kotěti vytvoří pohodlný a přívětivý domov, kde bude mít uspokojeny všechny (většinu) své potřeby
“Viníkem není ona, ale původní majitel ifauny”
koupím boty, boty mají vadu, jdu reklamovat tam, kde jsem koupila - v obchodě, u prodavače, ne u výrobce. To je pro mne kontakt. A stejně tak i ona Šárka. Je to součást její práce.
“mmch giardie není bakteriální infekcea v dnešní době elisy opravdu není nutné dumat, jestli je nebo není.”
bodlinko, jak je to, ve srovnání s rozborem trusu, přesné? je to uváděno jako doplňková metoda k flotační (aktuálně řeším se psem)
nezobrazují
a proč giardie nediagnostikovat a léčbu “zkoušet”?