také jsem živila a živít zvěř z “lidského” řeznictví
a zrovna v místním coopu lze objednat maso (vší možné zvěře srdce, žaludky, jazyky, uši, vepř. žaludky, hrtany…..)
možná stačí se zeptat
také jsem živila a živít zvěř z “lidského” řeznictví
a zrovna v místním coopu lze objednat maso (vší možné zvěře srdce, žaludky, jazyky, uši, vepř. žaludky, hrtany…..)
možná stačí se zeptat
“Jen pro info, o vlivu genetiky jsem psala. Ale jak tím pak vysvětlíte, dvě děti stejných rodičů, naprosto rozdílné chování, prostě všechno? Když ty geny jsou namíchané zase jen z těch dvou?”
lesnížínko, to jako vážně…? 😲
ano, domníváme se, že je pyrenejka😄
jako “Bella a Sebastian” ona je úžasná, to jo
mému milému štěňátku je 17 měsíců a nutno konstatovat, že z ní roste pěkná důra! Absolutně přátelská holčička začala nejen štěkat na ty psy za plotem (nepočítám lidi, auta…..😀), ale začala na psy VRČET! Včera šla kolem kamarádka a poté hypersupernejkámoška….a Moja na ně vrčela!!! 😲😲😲
no říkám, důra semetrika to bude…..😄😎
tož samojistě že chodí na gauč! 😀
a co chlupy, ale ani blijance škodu nezanechají 😎
Moja chlupy samovolně nepouští, vše zůstává v srsti, jediná možnost je, když ji vyčesávám, na tom gauči. Ale to v pohodě vyluxuji, stáhnu hrablem, rukou či stěrkou. Aktuálně na gauči nula chlupů.
“Při narození sme každý nepopsaný list, stejná startovní čára”
hluboký omyl
jsme popsaní
genetika není výmysl
a prostředí, do kterého se narodíme, je také určující
tak my tohle máme uděláno prostince - gauč paletový, na něm matrace - vodonepropustné prostěradlo - a aktuálně mikroflanelové napínací ( https://www.topprosteradla.cz/cs/12341-mikroflanel-prosteradlo-90x200-pictures-ctverce-cernobile), střídám s dalšími
“merlíku se nějak říká… jako té potravině… to byste pak hned věděla, o čem mluvím… je to pseudoobilnina jako pohanka, taky ultra zdravá věc… hm, nevzpomenu si”
quinoa
“ Neznám nikoho, kdo by si nemohl koupit, co chce”
já si zcela jistě nemohu koupit “co chci”
a díky inflaci si mohu koupit stále méně
a taková bude jistě nemalá skupina, ba to bude většina národa
v období Aribovy agresivity jsme museli akci “příchod s Badym domů” dělat tak, že jsem zavolala muži, on šel s Aribem do “lesíčka” u chalupy, psi se potkali mimo vlastní území a domů už došli spolu. Pokud nebyl chlap, tak jsem Baďulku usadila opodál dveří a Ariba vypouštěla s klikrem a “povelem” Bady = klidný pohled=klik=odměna
Fram dospívá a patrně se vymezil proti vetřelci, podpořeno cizí osobou
jen k tomuto:
“když ty uhelné dosluhují”
ony nedosluhují, jsou odstavovány politickým rozhodnutím
mám dotaz - vaši psi jsou (pravděpodobně) alergici
cytopoint řeší důsledek (drbání), ne příčinu
řešíte tu alergii? dieta?
“A móda…nedávno vyšla studie, kolik mladých lidí má duševní problémy, sebevražedné sklony atd. Nevyvrátíte mi, že tohle taky není móda. Je moderní být strašně depresivní, mít sebevražedné sklony a nevím co ještě…protože to je přesně ta pozornost, kterou na sebe potřebují strhávat”
anebo mají deprese, protože společnost vyvíjí až extrémní tlak na výkon, protože jsou zahlceni “fake news borci a borkami” na sociálních sítích, co vypadají exklusivně a hnutím malíčku vydělávají miliony….a oni ne
protože vlastní bydlení je nereálný luxus …..
protože třetí světovou máme reálně na dosah….
…………
“Co kdyby někdo řešil Křetínského a jeho loňských 220 miliard cca?”
to přeci není problém
kdo má zájem a potřebné informace, nechť řeší
(i kohokoliv dalšího……)
ale on se nechrtí stát se premiérem, to vidím jako trošku rozdíl…..
assil:Je tam narváno, protože tam posílají všechny, takže na ty, kteří to skutečně potřebují, se nedostane. Česká prevence v praxi, hlavně rychlý prachy.
Jinak argumentovat doktorovi nemusíte, není to povinný, tak prostě řeknu, že tam nejdu a nazdar.
jestli to je na tu denzitometrii, tak já letos byla a objednací lhůta cca 14 dní.
“Snad by se k lékaři na odborná vyšetření mělo chodit při potížích. Jasně, že v mém věku mám nějaký stupeň osteoporozy, ale žádná denzitometrie a prášky mi ty kosti nespraví.”
no, od toho to jsou prohlídky preventivní, které mají odhalit problém dříve, než člověk začne mít potíže. Možná, že nějaké ty pilule osteoporózu oddálí a člověk si nezlomí krček kosti stehení při prvním uklouznutí a pádu.
tak to jsi dost ušetřila 😀, britku zdarma a donáškou až do domu👌
jéžiš, ančovička, co mi to děláš….😊
vidím dobře, že Mína má jednu z barev šedivou (modrou)?
na bezoáry jsou pasty (např. bezopet)
Kilian:..ale tam se vyznačí pomyslný čtverec a psovi se zahajuje a ukončuje tahle činnost povelem….ono taky to hledání ve čtverci trávy je u mého psa opravdu diametrálně odlišné od běžného čmucháni si venku při venčení…je tam nesmirné silné zaujeti a pes opravdu misto prohledava centimetr po centimetru, při tom tedy funí jako prase na bukvicich🙂 …..
ale tento popis je, pokud se nepletu, pachový čtverec
vyšlapaný, napachovaný, pes si spojuje odměnu s pachem i soustředěné čuchání s odměnou
řeč je, opět - pokud se nepletu, o rozházení pamlsků do trávy, bez pachu, pes hledá pamlsky, šlus