jistěže byla na kolonoskopii, to je primární vyšetřovací metoda
a příznaků tolik, že už byla v podstatě ležák pod 40 kg váhy
Příspěvky uživatele
hmn
“Ano šlo mi o podstatu věci že proč se cituji celé příspěvky opravdu to kazí přehlednost těch témat mimo jiné”
přehlednost totálně ruší “odpovědět”
Anonyme, jako teď je to kotě samo ve stodole bez mámy? 😕
Už mělo být s mámou!
co se týká vyhánění - vyhánět mohou NEkastrované kočky, když opět zabřeznou. A samozřejmě mohou mít konflikty, až bude kocourek dospívat/bude dospělý. Ale to bych teď asi neřešila. A je to i o podmínkách, které jim připraví člověk.
K nám se kdysi přistěhovala kočička, povila nám 5 koťat a všichni takto spolu, bez nějakých konfliktů, žili až do smrti.
jéžiš, sardullah děkuji za nabídku, koukám že to je na velkou ženu (ta Gina JE ale fakt medvědice 😍) . Matýsek ho nevyužije?
ono na velkou mám po Aribovi, z kterého vyrostl, ale holce by měl být dobrý.
velikost víš? že bych si vygůglila na jaké rozměry psa by to bylo. Krk nastavitelný?
“V asi 3 lékárnách mi nabízeli B-komplex v tekuté podobě. Šlo by tím pokapávat jídlo…pokud by to tedy jedl.”
stříkačkou do tlamy
tak se zajistí, že přijme dávku
nebo třeba rozmíchat s rozpuštěným máslem, pokud rád máslo
ono s tím pokapaným jídlem to u koček bývá na levačku……pokud Fido spadá do této skupiny
“Tak kuva, člověka ženou na hnusné invazivní vyšetření, u husy, která nepozná stejně ani to ho.no a potvrdit se to musí ultrazvukem?!? Může mi někdo vysvětlit tu logiku?? Teď, po několika měsících se dostala na ten ultrazvuk a co myslíte? No jistě, žádného crohna nemá.”
Lesnížínka, doporučím si zjistit alespoň něco o ibd a jeho diagnostice a o rozdílu mezi kolono/gastro a sonem, sonem a CT a MR.
A z praxe - spolutchýni diagnostikovali crohna AŽ vyšetřením CT(nebo MR), sono NIC neukázalo.
tohle všechno není o represích, ale o znalostech, vzdělání, povaze člověka
a nic neeliminuje konflikty na nulu, tzv. nešťastné náhody se budou stávat pořád
"pak má mít zafixovaný kladný vztah k lidem a zásadu, že do lidí se nekouše."
sportovní obrany nejsou o negativním vztahu k lidem a kousání do nich!
zde je ilustrováno nepochopení “vo co go”, ale úplně……
výhodou tých obran je ovladatelnost psa
ovladatelnost psa
ovladatelnost psa
i ve zlobě (a zloba není strachová agrese)
a ty “moderní” obrany nemají nic se zlobou, ale s loveckým pudem
Thielli, ta žlutá mašle 😀👍
aby tě hnědá nezažalovala pro pomluvu, vždyť to je hodný pudlík☝️🙂
jo, budu muset hledat co největší rozsah nastavení
on obojek mi jednak vadí pocitově, a při této koze, kterou občas musím rozejít fyzicky, respektive až odnést 😇, nebo ji chytne veselá a pak s sebou mele a skáče jak, no jak ta koza divoká, je postroj jednoznačně příznivější varianta. Pro obě.
Podělte se se zkušenostmi s různými postroji, co ano, co radši ne….
Malá má aktuálně poděděný postroj Karlie, se kterým jsem velmi spokojena, ale už ho nějak přerůstá. A zdá se, že tento už se nevyrábí, nebo ne ve více velikostech, nebo tak nějak. Tak pátrám.
dnes 4 měsíce, první tetanovka a váha cca 22,5-23 kg, on ten mávající ocas váhu lehce rozhodil 😀
a v autě se nepoblila, a to jsme jeli rychlostí vyšší než 40 km/h, super úspěch 😄👏
je to v prvé řadě o pohlaví, kocouři mají větší teritorium, a v druhé řadě, a jako vždy, o jednotlivci
kometa:Ehm, jazyk, srdce a drůbeží žaludky je taky svalovina.
jsou to vnitřnosti tvořené svalovinou, kupodivu to vím, jen asi tak 95% lidí masem nekrmících pod slovem svalovina napadne pouze svalovina jako svalovina 😉
jednak množství a pak stres, jako spouštěč nemocí
Zrzavci:Hm - prosím - a po těch sardinkách - neposejří se? Já abych ve svým svatým nadšení tomu jelimanovi přilepšit pak nelítala po baráku s hadrem. (jasný, že olej nedám, ale i tak, když to nechám okapat, to mastné bude) díkec.
bohužel neodpovím, protože současná parta sardinky nedostává, oni nijak rybí nejsou, a minulí - on se průjem u vícehlavé smečky domo-venko těžko detekuje. Takže mohu jen pravdivě prohlásit, že jsem u nikoho nezaregistrovala průjem ve spojení se sardinkami (včetně oleje)
“Thielli - děkuju za pochvalu. Ono musím poctivě ale přiznat, to vždycky taky tak nebylo - s tím, že bych po někom nešlehla”
můžu být upřímná, jo?
tak tohle mě teda fakt překvapilo….to vyjádření Thielli 😄😎
“Zažila jsem doby, kdy si lidi radili a předávali zkušenosti proto, aby ostatním pomohli a ne, aby na tom vydělali”
TAK, kua, dvakrát tak!
……a pak, že nebylo líp!😟
zcela jakékoliv, kočka si sama vybere
kuřecí, krůtí, kachní, vepřo, hovězí, a jakékoliv další, včetně ryb (včetně konzervovaných, takové sardinky či tresčí jatýrka si ráda nejedna dá)
a nejen svalovina, ale i, respektive zejména : srdce, žaludky, jazyky, vnitřnosti (mé dostávaly kuřecí játra ale ta lehce ovařená)
krky, křídla…..jak to zvládne
anonyme, tak jí dopřej maso, když ona ráda mokré, vyjde to i nejlevněji, a pro kočku to bude to nejlepší, co jí můžeš dát.
“ale proč žere granule pro králíka, když má svoje?”
Protože RC jsou vhodné pro slepice, tak má asi rozum.
K masu se nedostane?
a jo, koťata umí spořádat neuvěřitelná množství a je to normální