tepelné mosty nejsou prosím o vzlínání vlhkosti ale o kondenzaci
cihelné zdivo sice nasákavé je, ale ono dýchá, takže se z něj vlhkost, dle podmínek, opět vypařuje
uživatelský režim……?
tepelné mosty nejsou prosím o vzlínání vlhkosti ale o kondenzaci
cihelné zdivo sice nasákavé je, ale ono dýchá, takže se z něj vlhkost, dle podmínek, opět vypařuje
uživatelský režim……?
“Ten DC Short vypadá pěkně, ale celkem se bojím, že není nastavitelný kolem krku a mám obavu, že 16měsíční chlapec, ač má hotovou kostru, ještě nabere něco na objemu.”
to jo
pyreneják měl první v cca 2 letech a v dospělosti vyfasoval větší
rostla ještě hlava, límec hraje taky velkou roli
nastavitelný je tento:
https://www.zerodc.cz/cz/produkty/postroje/tazne-postroje/postroj-easy-peasy.html
ale si říkám, jestli absence přezek v té namáhané oblasti nevyhovuje psu více…..?
Lenocka, zcela jistě referuj, co jsi koupila a jak se to osvědčilo, prosím….
prý Piškůtek 😄
já byla s tahajícím pyrenejákem spokojená se zero DC - short
pro malou jsem nakonec objednala ten non stop ramble, bylo to tak nejblíž aktuálním rozměrům (při obvodu krku 44 cm má obvod hrudníku 73, a to se málokde vejde do jedné velikosti), tak uvidíme, na jak dlouho….
“chyba kone bohuzel taky.”
no neměl se tam cpát, ten kůň, když to neuměl, přeci……
velmi doporučuji si zadat ch.b. do vyhledávače a přečíst pár článků z pera odborníků
a říct si, zda vet postupoval a léčí adekvátně…..(jako vyloučení jiných příčin, způsob léčby…..)
Kilian:Jani zkus se podívat na náš zkušební řád, ta zkouška je dost rozsáhlá, je tam stopa, obrana a poslušnost, nebo kdyby někdo vložil odkaz, ja to neumím
Orionka:Je vtipné na cestě (možná cyklostezce) mít psa na flexině, jít vpravo a pes si čuchá vlevo a to lanko je rozhodně dobře vidět.
jestli je to odpověď na můj příspěvek, tak se to stalo na chodníku
před xx lety také proběhlo tiskem angl. bulteriér (tuším) napadl a pokousal kolem projíždějící bruslařku…..realita od vyšetřujícího policisty = bruslařka zezadu vjela mezi psovoda a psa, najela do vodítka a tím si psa strhla na sebe
takovéto “detaily” se člověk málokdy dočte, a pak lidi spekulují a zakazují a upalují…..
neboli ti psi mají svůj krmný režim + granule k tomu
taky tak mám a měla jsem psa, ale je krmen pravidelně Xx denně, granule na dozob, pokud má potřebu. A vím, že to jako “dozob” opravdu funguje. Není to tady máš kýbl granulí a starej se sám. Ono jít se psem, který si právě nacpal pupek (a člověk o tom vůbec nemusí vědět), na procházku/výcvik, nebude zcela OK…..Nemluvě o psech, kteří prostě pojedou (žerou), dokud je co.
“Niki,a to tě nenapadlo to kino oželet? 😎Víš kolika lidem jsi zkazila dojem z filmu??Vžij se i do nich👎”
👍👍👍
….a kolik lidí nakazila?
tak lepší kocour co žere + má průjem
než kocour co nežere + má průjem
a to oni měli prokázané začervení? že odčervení?
Sarah01:Potřebuju tu výcvikovou vestu, kde to kupujete?
gappay
HST
ščučka
“že byste v tom daném tématu už nějaký den nebyli”
ne, témata aktuální
potvrzuji fíkovnici
také jsem si všimla absence oka nové příspěvky u témat, kam jsem přispívala
včera, spíše předevčírem
byla jsem stále přihlášena
ne
ano
Fikovnice:Hmmm…
Lze to blíže specifikovat (pokud ne, beru to)?
v prvním případě injekce na chov…. do zadku
v druhém analgosedace do žíly (bylo gastro+kolono)
odlišným přístupem k tlumení bolesti
že jsou ti amíci fakt ichtylové…….
já bych se moc na viditelnost zánětu nespoléhala
nicméně vet bude, tak to asi pořeší