Díky za zhodnocení a názory, jde mi čistě o srst, aby byla lesklá a kvalitní. Celkovou kondici nepotřebuju ta je OK. Zkusím se podívat ještě po něčem jiném.
má to standardní složení doplňků na srst, nevidím důvod, proč ne však si to srovnej s jinými doplňky na srst ono to pak je spíše o ceně
“Já myslím, že je velká výhoda, když to má pes se všemi doma stejně… tak to jste teda praví páni všichni.”
anebo nikdo 😉
Naše fena mého muže miluje. A obzvlášť poté, co byli s mužem měsíc (její 12.) sami. Ale - když jí dá povel on, tak si lehne na záda a směje se mu do ksichtu. Od vždy. Dlouhou dobu s ní nebyl schopen chodit na procházku, s ním prostě nechodila. Se mnou ano. Já ji cvičím, vychovávám, mě poslouchá (pravda, za ten měsíc mé absence si hezky zafixovala jako reakci na povel “jdeme” ten leh na záda a široký úsměv. A to už to předtím tak hezky uměla….😕)
“Do tej teórie, že sa mladým nechce pracovať trochu nepasuje tá nízka nezamestnanosť.”
se trošku bojím, že takto jednoduše se to nedá vykládat a že není práce jako práce, sežeň třeba klempíře jako být influencer, tak to jo, to by se asi líbilo většině….
“Myslím, že veľkým problémom sú zamestnania typu minimálka na zmluvu, zvyšok na ruku, tak isto aj živnostníci, ktorí pracujú ako zamestnanci. A fakt, že pre zamestnávateľa je zamestnanec naozaj drahý, čo je vlastne príčinou toho, že sa ľudia zamestnávajú na živnosť, alebo na čierno…”
to tučné to mělo být to první a jako nadpis a není to jenom o odvodech, ale o kua nákladech finančních i jiných, které vyžadují bozp, gdpr, třeba různé certifikace, systémy řízení a blabla, a další, co se řítí (jako boj proti odlesňování je/bude až fascinující…)
a pak, že se zaměstnávají na živnost a jinak - je to pro ně svým způsobem volnost. Je nemálo lidí, kteří být v klasickém zaměstnaneckém poměru být nechtějí a neumí.