"výdrž , např. v tom sedu odměním teda jak…"
no prostě ne hned a to ne hned postupně prodlužuješ + platí, že pes je z povelu uvolněn povelem
"výdrž , např. v tom sedu odměním teda jak…"
no prostě ne hned a to ne hned postupně prodlužuješ + platí, že pes je z povelu uvolněn povelem
mi to připadá jako kotě co je možná zmatené, možná naštvané, že to druhé “kotě” nemá adekvátní kotěcí reakci
občas kočky češu normálně psím kovovým hrablem či drátěným kartáčem a dost si to užívají
“To není bodyček, kočka se prostě otřela a ještě neohrabané mimino to neustálo.”
přesně tak, to je normální chování
on ten článek působí jako taková minimálně 20 let stará vykopávka
a co se týká “bouchání do hrudníku"….za prvé “se” to tak nedělá, dělá to někdo a s některým psem
za druhé některým psům se to fakt líbí
a za třetí, když se to sejde, tak to odměna je
kdyby krtka…..
ona hezky pouští, ale tuhle kupku hnoje jsem jí musela vlastnoručně z tlamy vytřepat….a voda nikde😎
dneska se nám povedlo…..
Výlet na Grůň, normálně krása a nádhera vpravo, krása a nádhera vlevo……dnes krávy a jejich exkrementy vpravo, hnůj všude jinde…..
no tohle jít se psem hovnožroutem bylo jako věnovat pyromanovi obr krabici zápalek….💣😎
“Proč se velcí psi chválí tím, že se bouchají do hrudníku.”
to se tak jako má dělat?….abych něco neprošvihla
je to sice už pět let po debatě (kterou jsem ani díky plynu a indukci nemohla najít), ale hodím odkaz (rozhovor s F. Šustou) - je tam to stůj, a proč stůj (po 16.té minutě), je tam o budování výdrže :
jen aby to kotě teď někdo zoufale nesháněl
zanedbaně nevypadá
nebo CBD…?
Doron, se svým HW - 50 kg, kliďas - jsem cvičila a zkouškovala dle KJ Brno, MZŘ i NZŘ
vyvrácená hlava nebyla, pachové čtverce mě také minuly (stopařská dle NZŘ ZPS - stopy 2x99b), složili jsme téměř vše, co se dalo (před operací, která znamenala sportovní důchod)
cvičili jsme pro radost
a je na tobě, jestli nebudeš chtít být úplně tip top, pojedeš dle svého cítění, a holt a třeba oželíš pár bodů……
edit: musím vzpomenout na tréninky obran, kde jsem párkrát potkala i briarda - absolutně estetický zážitek, ta vlající srst, a kousat uměl super 👍
tedy mám obyč. šňůry, lehoulinké, pevné, super (černá průměr 6mm, oranžová 4mm). Na ruku namotám metry. Jen se s tím musí naučit zacházet, bezpečně :
“Větší problém je, že není vidět, kde se mi vykadila.”
a ještě větší problém ve tmě je pes hovnožrout…..😎
pes měl kožený gappay, ale to bylo v dřevních dobách, kdy nabídka nebyla tak velká, jako nyní
ale úplně si nemyslím, že by se něco zásadního v tomto změnilo
vizuálem ale andílek nebeský 😏
ať to spolu ještě potáhnete……..👍
“Jako úplně boží by bylo, kdyby to mělo i kolečka”
z toho odkazu-obchodu výše :
https://www.zooroyal.cz/trixie-vozik-na-koleckach-cerny/sedy?c=9606
Orionka:Ale teď vstáváme o hodinu později než včera 😉
a tomu zvířeti to někdo řekl?
pořídím závěsy 😛
posouvám, páč o hodinu dřív vstávat nebudu….(a nebudu a nebudu🙃)