“ejej, ale zase je to upozornění na nové reakce vpravo?”
zase se to pokazilo, a už to bylo tak fajn…..😕 obdélníky, barvičky…jsou v podstatě podružné, logika káže mít tuto informaci pod názvem tématu, vše v jednom na jeden jediný kuk
“Tak teď nevím, jestli mě jen zase správně lektorsky směrujete nebo zda mám začít bulet, že jako jsem ale absolutně nemožná”
trošku jsem doufala, že to smajlci objasní😀 byla to čistá ironie celoživotně mě iritují výroky typu jakého si psa uděláš, takového budeš mít, vše je jenom o výchově…výroky ignorující, že pes je živá bytost a co to do důsledků znamená.
“Byla jsem nadšená, jak se daří. Pak stačí jeden štěk od jednoho ze třech nenáviděných psů (mezi stovkami jiných, ignorovaných) a byly jsme zase na nule.”
na nule? ona už na "stůj" nereaguje? Thielli, není problém spíše v náročných očekáváních? Není lepší se na sklenici, ve které je polovina vody, dívat jako napůl plnou? a ne prázdnou? mít velkou radost z toho “se daří”? a ne se hroutit z jedné události, a upřímně, dle popisu chyboval psovod 😉, fena se chovala očekávatelně…teda já bych to čekala 😊.
A je úžasné, jak se jí (jim) věnuješ a máš můj obdiv 👍
samozřejmě ano prostě tomu čurání přiřadíš povel (vyslovuješ když pes čurá), zakončíš odměnou
a si myslím, že problém není záchod sám o sobě (moje malá měla od začátku plíny a na noc dávám dosud, i když už dlouho nebyly poskvrněny), ale to, že pes není řádně a dostatečně často venčen venku, ale místo toho je naučen se regulérně venčit doma
zadavatel nic nepíše o denním režimu, ani plemeno (malá mají s tímto větší problém), ani pes x fena
- Ipakitine (vychytává fosfor) - Amin Avast (aminokyseliny)…dávala jsem svému kocourovi ledvináři a ta změna po nasazení byla famózní, ale byl mladší - pronefra (tam jsem účinek neviděla) a další
Toto vše mi doporučili veti
ale v prvé řadě je nutno určit diagnózu, viz výše bych řekla bezodkladně