svět se v zadel obrací……mě těší, že svět, tedy ten blízký, přestává odlišné tabuizovat, šikanovat, potlačovat, že se lidé přestali/přestávájí BÁT být tím, čím jsou.
A jistěže to přináší vlnu “módnosti”, na které se vezou ti, co chtějí být “jiní” aniž by skutečně byli, jen pro to zviditelnění
můžeš mi prosím hodit odkaz na nějaký odborný výplod, který popisuje ty DEFEKTNÍ geny, které za to mohou? nebo jak ono to vlastně je?
předávání genů - to patří ke způsobu rozmnožování se rodiče jsou tedy VINNI? Za to, že předávají genetickou výbavu potomkům? Jó, pokud by oba věděli, že jsou přenašeči a vědomě zplodili postižené dítě, tak by se o slově vina i dalo uvažovat….
“Ale ne každé dítě má to štěstí a rozhodně to není vina jeho jediný, kdo je v tomto případě na vině jsou rodičové, co ho zplodili a předali mu něco závadného.”
“Pořád nechápu, co je špatně odsouzení hodné? Pes jim třikrát porval vlastní psy, vyvolal rvačku a kousl i do člověkay nevím jestli bych měla tolik trpělivosti to s ním zkouset znovu a znovu.”
četla jsem jen prvních pár vět, celé už dnes číst nebudu, a hned mám první špatně - pes nic NIC neuměl ale zároveň “pes se smál přivolání…..pes se člověku jen vysmíval…..”
kua pokud pes neumí přivolání, tak jak se mu může “vysmívat”? když neví, co to je? přičemž celé to "vysmívání" komukoliv je prostě polidšťování jak hovado a já už večer kafe nepiju a tlak si zvyšovat nesmím, cévka už prdla…..
Děkuji,ale ono to tak jednoduché nebude.. Mínu mám jenom doma a čtyři starší kočky jenom venku..kdybych je pustila k Míně,tak by ji určitě mlátily a vyhnaly..tak to u koček chodí všude, přesně podle kočičích pravidel.. Mína je vetřelec..i ony mají mezi sebou svoji kočičí hierarchii a tu pevně dodržují..
tohle budu rozporovat
2. Minda k nám přišla 1998 (?), okotila se čímž smečka vzrostla na počet 6, a tihle fungovali opravdu jako smečka. A pak k nám přicházeli další, různého stáří i pohlaví, někteří na dobu přechodnou, někteří nastálo. Někdo zapadl zcela bez problémů, někdo někomu neseděl. Vyloženě individuální věci.
I teď mám dva kocoury, kteří se fakt ale opravdu nemusí. A přesto zvládnou spát mi jeden na krku, druhý na hrudi, spát opřeni o sebe…..trvám na smírném obcházení se, hlídám prudiče Alberta. Ten mi ze začátku útočil na všechny, vyběhávala jsem ho za laserem. A fungují spolu dobře.
u koťat se oči přebarvují kolem 6.-7. týdne takže jestli je má šedomodré, tak je to úplný prcek (pokud tedy nemá skutečně modré oči, to ale ty naše “obyč” nemívají) a přežití venku bude s velkým otazníkem. Ono, i když by to kotě člověk venku krmil, tak je velká pravděpodobnost, že to tam vyčenichá nějaký dospělý kocour/kočka a prcka vyženou.