jistěže to může fungovat, proč by ne učíme se z literatury učíme se z přednášek učíme se z on line prostoru
zda je konkrétně tato škola kvalitní to netuším a stejně tak netuším schopnosti konkrétního psovoda se (takto)|\ učit jestli tam je prostor pro dotazy….?
“Lpění na starém “hloupém” telefonu se moc nedá pochopit, když používáte tablet a PC”
já to mám naopak, a tak nějak stejně jako Bobča na co bych tahala velké těžké "chytré" heblo, když používám noťas? A vše co potřebuji či chci si pořeším doma. Fouňu vytáhnu ven jen když si vzpomenu, že bych mohla fotit zvíře, jinak by mi to svou hmotností utrhlo kapsu k tomu určenou a ohlo páteř na stranu. A obrazovka stejně malá, bez brejlí na nic. A venku jsem venku a tam obrazovku nechci.
Jako chápu to pracovně nebo u člověka, co ráno vypadne z domu a vrátí se večer.
V jakym krytu? 🤣🤣🤣 bazanti ve voliere, zajicum sem odklopila viko kotce, jeleni a danci byli na te oburce cili pastvina s par stromky videt velice dobre. A existujou i baterky. Kde jaka zver v zarytu ty chytroline co neumi cist?
a tím máme pořešeno 100% zvěře na našem území, HURÁ!
vy chytrolíni, co neumí číst……
Doron, ono stačí si sundat růžové brýle (jako nazvat styl většiny příspěvků tohoto uživatele slušnou diskuzí tu růžovou fakt potřebuje), přímá sprostota (a i “chytrolíni, co neumí číst” do slušné diskuze opravdu nepatří, je to dehonestující odsouzení druhých účastníků/účastníka) je častá, skoro bych řekla že stoupá s přibývajícími hodinami (což může evokovat dojem, že i s přibývajícími promile v krvi)
“Ze nebrojite proti honum (chudinky divoky zviratka ve stresu) proti likvidaci hrdlicek a holubu, davani otravenejch navnad na potkany atd atd atd. Nebo prpti autum. Vitr kolik zvirat konci prejetejch? Nebo proti krmicum. Vic jak jeden silvestr kde je to dost diskutabilni zabiji za rok krmici kteri na toho silvestra nadavaj nejvic.”
nebude to třeba tím, že jsme v tématu “novoroční ohňostroj”…..?😲
tak u nás včera poprvé, na večerní, někdo bouchal dole ve vesnici Moira zcela v pohodě což bohužel nic neznamená, protože to s tím peklem, co tady dementi rozpoutají na |Silvestra, nemá nic společného…..😠
má problém se zvuky bez vizuálu štěkot psa bez psa, no to byla panika útěk…. štěkot psa, i třeba veeelmi zlý, se psem - jé kamarád samozřejmě naučen povel “pejsek”, takže s tímto už problém nemáme
a má problém s kumulací stresových faktorů jeden sám o sobě je OK, druhý je OK i třetí je OK….,když se jich nashromáždí více najednou, chce prchat
reagovat se musí hned, dokud se dá něco ovlivnit (v tomto případě bych i chápala to čekání, protože štěně má Plaka teprve týden….ale já bych asi nečekala, a patrně bych i konzultovala ortopedem)
Malé se začaly rozjíždět přední (v cca 4m), krmena kuřecími krky, jako teoreticky dobrý, prakticky to do sebe hodila vcelku a tak nějak to z ní i vyšlo (mi hezky ukázala, když blbla s vodou z hadice a pak ty krky vyblila, no jen je omýt mohly zpátky na pult), začala jsem přidávat dromy balancer (vápník + něco) a krky opět krájet na kousky a mlátit, a nožičky se rovnaly v řádu dní
“Som nechápala - náš pes čo vyšteká všetko čo sa zjaví na ulici sa nechal kľudne pustiť dnu cudzím človekom”
a tohle zas plně chápu - pes byl přeci na vnější straně plotu, ne na té své, ne na svém teritoriu, v tom je celé kouzlo
stalo se mi s HW totéž, tvrdý hlídač - štěkal na kohosi za plotem a jak pochodoval tak spadl z podesty na sníženou předzahrádku, z ní vylezl dírou v plotě a sedl si spořádaně před branku, přivolali nás kolemjdoucí 😀