tak nechť ten onen diskutuje o něčem jiném…..
no 😉
Příspěvky uživatele
hmn
jéžiš, ale já se zeptám, protože už se musím rozhýbat a začít to s Mojou fakt řešit
“Já čekala,až to pomine,a že se bude psát o něčem jiném”
netřeba čekat ale naopak tam vlítnout…😉
“Co jsem si za tu chvíli všimla, tak se “nesmí” diskutovat o politice, o dětech, o hubnutí teda 😁, o češtine… No tak nezbyvá, než mlčet”
coudas, tomu nerozumím
proč se nesmí? 😲
nežít dlouhodobě s kočkami tak bych tomu i věřila….😎
Dafi, porovnej si složení
a ano, můžeš dávat obojí
Hatchi má teda naloženo…😟
u Moji si teké myslím, že v tom budou nervičky
jdu jí nasadit postroj a ona se okamžitě začne drbat a lízat
čím jste začínaly eliminační dietu?
Moja je na syrovém + granule, tak to bych ráda zachovala. Maso furt špekuluju (pro milovníky jazyka- já špekuluju, ne špekuluji), králík se vetce nelíbí (že občas žere bobky, to by fakt vadilo?), to by asi odpadla i konina, no nefim nefim….
cytopoint tedy případně až se nějak vyeliminujeme
á, Varaxi nezná CYPA….😉
to asi nebyla psycholožka, ne?
podle těch “rad”…..
“kolobku jsme teda ráno dali, ale skoro mi umrzli prsty. Takže jsem si hned po příjezdu dom objednala “extrémně hřejivý” rukavice na kolobku. A to jsem s tím loni měla problém až když bylo hluboko pod nulou a i v -12°C jsem to přežila. Jsem nějak víc zmrzlá nebo jsem si letos ještě na zimu nezvykla.”
mám to stejně, je to vysokou vlhkostí vzduchu
u nás mají být dva slunečné dny a pak mlha, mlha a mlha (3 dny)😕
děkuji za inspiraci, chlupatci a chlupatice asi najdou i dárečky pod stromečkem 😀
lesnížínko : věř, že zcela stejně se dá s dítětem komunikovat i kdy sedí otočeno po směru jízdy. Navíc s bonusem rozhledu po krajině a ne na břicho svého rodiče či jiného voziče kočárku.
a to je násobná praxe ne pouhá teorie.
také jsem živila a živít zvěř z “lidského” řeznictví
a zrovna v místním coopu lze objednat maso (vší možné zvěře srdce, žaludky, jazyky, uši, vepř. žaludky, hrtany…..)
možná stačí se zeptat
“Jen pro info, o vlivu genetiky jsem psala. Ale jak tím pak vysvětlíte, dvě děti stejných rodičů, naprosto rozdílné chování, prostě všechno? Když ty geny jsou namíchané zase jen z těch dvou?”
lesnížínko, to jako vážně…? 😲
ano, domníváme se, že je pyrenejka😄
jako “Bella a Sebastian” ona je úžasná, to jo
mému milému štěňátku je 17 měsíců a nutno konstatovat, že z ní roste pěkná důra! Absolutně přátelská holčička začala nejen štěkat na ty psy za plotem (nepočítám lidi, auta…..😀), ale začala na psy VRČET! Včera šla kolem kamarádka a poté hypersupernejkámoška….a Moja na ně vrčela!!! 😲😲😲
no říkám, důra semetrika to bude…..😄😎
tož samojistě že chodí na gauč! 😀
a co chlupy, ale ani blijance škodu nezanechají 😎
Moja chlupy samovolně nepouští, vše zůstává v srsti, jediná možnost je, když ji vyčesávám, na tom gauči. Ale to v pohodě vyluxuji, stáhnu hrablem, rukou či stěrkou. Aktuálně na gauči nula chlupů.
“Při narození sme každý nepopsaný list, stejná startovní čára”
hluboký omyl
jsme popsaní
genetika není výmysl
a prostředí, do kterého se narodíme, je také určující
tak my tohle máme uděláno prostince - gauč paletový, na něm matrace - vodonepropustné prostěradlo - a aktuálně mikroflanelové napínací ( https://www.topprosteradla.cz/cs/12341-mikroflanel-prosteradlo-90x200-pictures-ctverce-cernobile), střídám s dalšími
“merlíku se nějak říká… jako té potravině… to byste pak hned věděla, o čem mluvím… je to pseudoobilnina jako pohanka, taky ultra zdravá věc… hm, nevzpomenu si”
quinoa
“ Neznám nikoho, kdo by si nemohl koupit, co chce”
já si zcela jistě nemohu koupit “co chci”
a díky inflaci si mohu koupit stále méně
a taková bude jistě nemalá skupina, ba to bude většina národa