Přepokládám, že ten pes nejí jen ta vajíčka, takže vápník dostane jinde a navíc vajíčka, bez skořápky, obsahují i vápník a spousta psů ráda sežere i skořápku.
Fakt tohle bych zrovna neřešila.
fakt je dobré číst celé téma, nechť je člověk v obraze……
“Jako mě by opravdicky zajímalo proč….jako snad i pochopim polici…kočka tam chce mít volnej průchod, tak shodí předměty na ní…tak naše vina, na polici by měl být max připevněný kobereček, aby to kočandě na hladkém povrchu police neuklouzlo….ale proč to dělá i na stole, na lince…”
protože POHYB kočky uvádí věci v pohyb, protože pohyb je baví, jsou to lovci
Hmn, můžete prosím pro mě zkusit vysvětlit, proč je pro psa špatný tvaroh a vejce? Nikdy jsem to neslyšela. Já tak krmím (kravský I kozí tvaroh) a chtěla bych vědět, proč myslíte, že to je špatně.
Děkuji
tvaroh a vejce nejsou “špatný”, ale…..
obsahují více fosforu než vápníku (ne tak třeba samotný bílek, u tvarohů jsou poměry různé)), přičemž pes, zejména štěně v růstu, potřebují v potravě přijímat více Ca než P (poměry lze dohledat).
V granulích je tento poměr relativně správný. Takže pokud budu ke granulím přidávat jen potraviny s převahou fosforu, tak jo, tak si ten poměr rozházím a mohu např. tomu štěněti způsobit růstové problémy
no, vařením něčeho dobrého s masem bude nejspíše přidávat fosfor, nikoliv vápník…..to bude lepší se poohlédnout po kvalitnějších granulích, kde ten pomě skutečně vyvážen je. A u malých plemen snad nebude hrozit nedostatek minerálů, jak se může stát u plemen větších a velkých
vápník je v kostech, vaječných skořápkách samozřejmě že v příslušných potravinových doplňcích
já jsem Moji kupovala postroj zero dc easy peasy před cca 3mi měsíci a kvalita stále tatáž, ale je pravda, že velikost XL, tak jestli se to provedení liší i dle velikosti?
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 20.03.2024, 10:49:24
tak to koukám 😲
mám zero dc short, je to festovní záležitost a co se na něm pyreneják natahal! Teď ho podědila Moira, a před ní ho měl dlouhodobě zapůjčen mladých hovík, a ten je tažná kobyla.