“a na vlastní zvířata se naučí každý pes, i lovecký”
také nemohu plně souhlasit ono to má háčky: - pes “se nenaučí”, naučit ho musí člověk - ne každý člověk umí učit - a v závislosti na míře loveckého pudu to učení může trvat hooodně dlouho, i těm, co učit umí
“No neke…tak malá pořád zahradničí?? Jestli je tak šikovná jako Ginuška, která klíďo přitáhla do obýváku růžový keřík i s kořenovým balem a nebo ju komplít všechny zasazené hlízy jiřin…samo domo byly předtím řádně zalité…tak to by se člověk musel zbláznit…do toho, když vyhrabe na zahradě pár pastí na Popelku, tak ten píseček, zemina v baráku a samo domo i na gauči je.”
pilná žena to je 😎 a proto mám veškeré práce a dodělávání zahrady pozastaveny do neurčita 😄
“dokud mi vicero lidi, ktere znam plnym jmenem a vim, kde pracuji, nerekne, ze udelal chybu.”
Pumo, a ptáš se? takových lidí?
mě roky se zvířaty naučily, jak moc moc užitečné mohou být rady z internetových drbáren a že slovo “víra” do vztahu pacient (majitel pacienta) x lékař NEpatří. Maximálně tak “důvěřuj ale prověřuj”.
No to uz jsme prave byli, a se srdcem nic nema, byla na ECHU, jen cekame na zmereni pulmonarniho tlaku, to zase dela jen nekdo..Jeste mohu pridat vysledky z ECHA, ale nechci obtezovat…
Annyme, vždyť to, že má nemocné srdíčko, máš napsáno v té zprávě, co jsi sem dal
Co má společné uvedení ceny, resp. cenového rozpětí s “lustrací” zájemce o štěně? Vždyť to nijak nekoliduje a naopak uvedení ceny může předem některé odradit.
A, jelikož se jedná o prodej, tak cena (od-do) by měla být snad jasně uvedena.
seznámení v cizím prostředí ano, ale pozor, i když budou venku OK neznamená to, že domácí paní bude OK i na vlastním území. Tam může být plno míst/věcí/situací, které si bude bránit, vyvolají napětí…
bych to spíš viděla, že kočence nebylo dobře. Takové chování je typické pro stres, nutno dodat, že může být i psychického rázu, ne jen ze zdravotních důvodů.
Co se týká bouřek - životem mi už prošlo hodně koček, ale že se blíží bouřka jim bylo šumák. Řešily až nějaké pořádné bumprásk.
jak píše eena, je to o povahách obou jsou velcí psi, kteří si umí hrát i s malými, nebo je ignorovat, nebo jen očuchat a dobrý….. a jiní by je převálcovali
a jsou malí, kteří jsou i s velkými v poho a jsou malí, kteří se bojí a budou preventivně řvát a bránit se…
v každém případě ten velikostní rozdíl je velký a pro jorka by to nemuselo dopadnout dobře
“hojila jste na volno nebo pod krytím? dvě rozdílné věci. jestli bude strup nebo živá spodina s tendencí proliferovat.”
kocour měl totéž, naštěstí mu vetka nekrotizovanou tkáň odstranila hned (ona se ta kůže v podstatě rozpadla), kolco v průměru cca 6 cm, hojení bez krytí (nedalo by se realizovat), oplachy betadinou + hemagel (asi) a žádný strup se nekonal
za 14 dní už byla rána zacelená a skončilo mu domácí vězení a dnes už není vůbec poznat, že něco bylo
jako jsem přítelem "přirozených" řešení, ale když vidím fotky Hachiho (ne, mi se to nelíbí), tak musím být vetce za její postup vděčná