“No jen jednu vadu teď máme Chuli velice rád prohání kočky, tak nevím jak nové naučit, že se musí zastavit a na psa prsknout”
tohle se řeší ne výcvikem koček, ale psa
“No jen jednu vadu teď máme Chuli velice rád prohání kočky, tak nevím jak nové naučit, že se musí zastavit a na psa prsknout”
tohle se řeší ne výcvikem koček, ale psa
zcela úžasná je kachna pomalu tažená - dát do pekáče, posolit, pokmínovat, nepodlévat (😉) a šupnout do trouby na 120stupňů a 5 hodin - bez kontrolování, na poslední půl hodinu odkrýt
i bez pytlíku…
tak teď si kvůli vám budu muset tu malinovou marmeládu koupit, protože si na žádné křupání nepamatuji, ani u kupované ani u domácí
jako vypadá Eliška kapku ublíženě, ale ta bunda, i s Eliškou, je prostě super a nádhera! 👌
Anonymní:Přeji hezký den!
Poradíte v jaké cenové relaci se pohybuje štěně anglického kokršpaněla s pp? Máme na něj spadeno, tak abysme nenaletěli nějakým šmejdům.
Všem moc díky!! Klára.
v prvé řadě si najdi stránky chovatelského klubu, na nich jsou uvedeny chovatelské stanice, možná i vydané krycí listy či krytí a vrhy
je tam standard, chovní jedinci, chovatelské stanice, podmínky uchovnění atd……..
je dobré se v tom zorientovat a třeba kontaktovat poradce chovu či samotné chovatele
Aluška:To je prostě problém psaného textu. Nejsou slyšet emoce, tón hlasu atd
to lze nahradit používáním uvozovek a smajlíků
nebo pro jistotu napsat do závorky fftípek nebo tak něco….😉
Impact 😲
to jako je zakázáno reagovat na příspěvek? V diskuzi? 😲 Navíc jsou ty věty napsány přímo jako výzva k reakci ("…málokdo z běžné veřejnosti….může pochopit….")
no, jako zástupce běžné veřejnosti musím napsat : můžeme chápat a chápeme (jsme spoluutvářeni životními zkušenostmi)
a zároveň nemusíme být přítelem plošných kastrací
co je na tom divného?
“Jenže se stává, že v krmivu pro alergiky na kuřecí se mezi jehněčím objeví kuřecí protein… Je lepší to sestavit doma z normálního jídla.”
tak on půvab takové diety je v tom (alespoň to někde někdo tvrdí, včetně mé vetky), že proteiny jsou tak rozbité, že je tělo nepozná
ne, je to pro psy se selháním ledvin
proto maso nigdě
“To my Moravaci proste sme.”
nesme
je to jak který, je to o povaze člověka
u nás doma je slepě důvěřivý můj muž, rodilý čech
J5, teď si trošku sedím na vedení - co že tvrdím, že je špatně?
“to o čem píšu, se týká jen porodu”
nic se nemění, pořád je to špatně
assil:Někde bylo, že hormony způsobí, že žena si pamatuje porod jako by se děl někomu jinému, ví co a jak, ale mozek to nebere jako přímý prožitek, proto z toho nemá trauma a jde do toho znovu.
Příroda není blbá a nějak to zakamuflovat musí, aby lidstvo nevymřelo. 😀
tak to tam bylo úplně a zcela špatně
mohu ujistit
Arbora:To sú hormóny. Chlapovi žiadny hormón nepovie, že chce znovu nakopať, žene naopak hormón povie, že ten pôrod nebol taký strašný a že si to chce zopakovať znovu.
tak on mi hormon neřekl, že to nebude bolet
bála jsem se (ale zase člověk ví, že ta bolest je ohraničená, má jasný konec porodem dítěte, je tam to světlo na obzoru)
ale prioritou je ten silnější pud, který přebije strach, a tím je ten pud rozmnožovací
Kilian:… .navíc to opravdu nikdy nevypadá jako to jejich vysněné plemeno….navíc bych si, i když bych tomu nerozuměla prostě nevzala stěně, které je tak rozklepané, vystrašené a snaží se zmizet kdyz nně vidí….
takové štěně vzbudí soucit a ochranitelský pud který řekne “já to štěně zachráním” = udělám úctyhodný čin, ne napomáhám prasárně
a kupec je na sebe hrd…..
ten první to jsem já se svým muže
dokonce i on to uznal
😄😎
ono to je o anestezii, zda vůbec a jaká
já absolvovala velmi bolestivou kolono (injekce do zadku, účinek nula nula prd)
a kolono+gastro u jiné lékařky, “8-9 frťánků do žíly”, a zcela v poho, obojí
těhotenství není nemoc a porod není infarkt…
i když samozřejmě s věkem matky se pravděpodobnost komplikací zvyšuje
Kamila:Takže je to normální a není v tom nic zlého? Ony totiž u toho také někdy syčí a ječí, sem tam i chlupy vypadnou. Když to dělaly jako koťata, tak jsem to brala jako hru, ale nemyslela jsem si, že si takto i dospělé kočky hrají.
no, ono v tom to zlé být může
to je tak půlvteřina, během které se hra může změnit na rvačku
Plaka:To byl eště hodnej stofárd asi.
on byl asi hodný a hlavně hodně vyděšený