Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 23.03.2024, 20:51:21
"Já jednou usnula, když jsem měla dané těsto na kynutí. To jsem pak uklízela celou kuchyň a uznala, že pohádka Hrnečku, vař! je vlastně docela horor."
Scenu z Hrnecku, var! jsem na vlastni kuzi zazila, kdyz moje ditko - tenkrat asi trilete - v nestrezene chvili nalilo do mycky Jar (resp. jeho americkou obdobu).
Pes kastrovaný v dospělosti si často udrží zvyk všechno ochcávat.
Feňule si obvykle přidřepne na jednom místě a vyčůrá se najednou a do země.
I pes kastrovany jako stene bude vsechno ochcavat.
Aspon moje zkusenost, sousedi meli kastrovaneho psa a kdyz s mym nekastrovanym soutezil, kdo koho precura, ten kastrovany jasne vyhral.
A to byl o dost mensi, krizenec pudla a kokrspanela, ja mam australaka. Ze byl kastrovany jako stene, to vim urcite, tusim v 5 mesicich (ja vim, ze je to blbe, kdyz mi na veterine na prvni kontrole se stenetem rekli, ze v 5 mesicich vykastrovat, zacala jsem chodit jinam. Ne ze by tam nebyli ochotni vykastrovat petimesicni stene, ale aspon mi to nevnucovali).
Male stado foxtrotteru snad maji porad u Ceskych Budejovic, mne o nich rikala kamaradka pred cca 15 lety, ale podle jejich webek posledni hribe narozene letos v kvetnu, tak tam asi porad jsou
Vybiraji si z koni, kteri odpovidaji velikostne, zdravotne, povahove a vekem. Takze se do mounted patrol muze dostat jakekoli plemeno splnujici prislusne pozadavky.