Jo je možné, že veterinář to pojal takhle, že s její diagnózou a prognózou je ten zákrok zbytečný. Ale fakt jsem pochopila, že zakalení se může vrátit.
Příspěvky uživatele
bambule
Já někde četla že za cca 7 měsíců tam myslivci odstřelili 66 kusů černé zvěře. Proto nechápou proč jsou tam ti policajti.
Edit: je to napsané i v tom článku do 30.9 - 66 ks
Aha tak mě to bylo vysvětleno poněkud jinak. Zkusím se znovu poptat.
Taky mi to přišlo divné, za mě teda pátral můj “domácí veterinař” a pokyn zněl jasně, pomůže jen operace. A to jsem zrovna vyloučila, protože jasně psovi to vrátí zrak, všem se uleví, ale za pár měsíců může být slepý zpátky. Nevidím v tom smysl.
Jinak včerejší venčení bylo trochu strašidelné, slyšíte zvuky, ale nic před sebou ani za sebou nevidíte. Občas jsem hrozný strašpytlík😃ale zase jsme nikoho nepotkaly, takové počasí láká ven jen málokoho.
Já jenom přidám svoji zkušenost že zemědělství. Bylo časté, že některé prasnice prostě daly selatům ze sebe úplně všechno. Byly to takové ty obětavé matky. Na sebe moc nedbaly vše vkládaly do růstu selat. Řešilo se to zvýšeným podáváním minerálek, zvýšenou krmnou davkou, vitamínovými injekcemi a v těch nejextrémnějších případech se po odstavu selat prasnice nechala stát a nezapustila se, aby měla čas dát se trochu do pořádku. Tím Vás Sarah chci jen uklidnit, že to automaticky nemusí znamenat zdravotní problém. Jasně krev bych nechala udělat ( tak jak ji nechávám dělat já kvůli Bambulí a její cukrovce) a třeba Vám to přesněji řekne na co se zaměřit.
Dobře ženy, právě jsem se naprosto utvrdila v přesvědčení, že letos nutně potřebuju upéct vanilkové rohlíčky. Loni jsem je nedělala, letos prostě musím😃 nejlepší vánočku dělávala má milovaná tchýně, bohužel už několik let není mezi námi, takže ani vánočka na Vánoce není🥲
Docela velký výběr. Pinčové, lovečti psi ( na některé bych si vzhledem ke složeným mysliveckým zkouškám a zkušenostem troufla😁)…. Myslím, že ze zbytku bych si určitě vybrala. V domácí síti teď vězí třeba německý boxer, protože manžel miluje placaté tlamy. No ale to jsou jen hypotetické úvahy. Protože zatím Bambů funguje takže spíš takové úvahy co bude až tu nebude.
Tak to jsou skvělé zprávy, občas bývá to nejjednodušší řešení to nejlepší. Moc bych Vám přála, aby se situace s průjmem neopakovala a Vy a hlavně Viki měla klid.
Je úsměvné, jak to máme každý jinak nastavené, ale přesně víme, co by jsme doma nechtěli. Já třeba nerozlišuji velikost plemene, ale přesně vím, které bych si nikdy dobrovolně domů nepřivedla. Seveřany, pastevce, psy typu Bull, borderu, malinu ani německého ovčáka. Teď naposledy jsem prohlásila, že už žádného teriéra. A hlavně žádného bílého psa!!! Já vím jsem psí rasista, ale ja si prostě nemůžu pomoct.🤔jo a taky nemusím světle oko a světlou nosní houbu. Je to divné, ale já za to fakt nemůžu 😶.
Parta pomstychtivých psíků pomalu, potmě přichází podél Pablova příbytku. Pátrají po prevelikém psisku. Pavouka přivázáného provázkem poponáší Pajda.
Aha já jenom hledala produkt, na recenze eshopu jsem nekoukala. Ale určitě se najde něco podobného i jinde. Snad se zadavatelka ozve jak to pořešila. Je to zajímavé téma a mohlo by se hodit i jiným.
V případě nebezpečí se měním na furii schopnou nakopat prdel i tyranosaurovi. Jinak jsem docela milá osoba (když se mi chce😁).
Pokousaná pánev působí Pajdovi převeliké problémy. Pavla přemýšlí, potřebuje pomoc, profesionálové pouze potahují peníze. “Povolá proto přítelkyni, pěstuje psi, praxe převeliká, potíže pánve pořeší." Proto povolá paní Podrbalovou.
Před příbytkem pobrala prostopášná Pussy pamlsky, pomrkávala příslibem po Pajdovi. Pajda polákany příslibem psího pomilování, přestal pozorovat prostor před příbytkem. Podél plotu přiběhl pořádný pesan Pablo pojmenovaný pokousal Pajdovi pozadí, pobral pamlsky, prostopášnou Pussy. Pajdovo pozadí pálilo, poplakaval potichoučku. Proklínal Pabla a proradnou Pussy .
https://www.ortopet.cz/ochrana-kloubu/27-orteza-na-koleno.html
To jsem našla u nás, otázka je jestli je to z dostatečně hrubého materiálu, aby jí to kloub ochránilo před chladem.
Edit.: Napadlo mě zkusit omotat koleno třeba samolepícím obvazem a na to pak jako ochranu nasadit tu ortézu.
Přijeli pedagogové, prohlíželi, pokyvovali palicemi, předlouhou prováděli poradu. Paní Podrbalová propadá panice.
Já se přiznám, že jsem ještě s Bambulí u kadeřníka nebyla. Mám strach, že mi ji ostříhají na můj vkus moc. Nechci mít místo svého psa nějakou jako plyšovou hračku.
Jo to se lehko řekne… na mě silně působí každý úplněk. Hodně špatně spím, většinou tak dva až tři dny pak se to zase srovná. Teď je to jiné, mám bolesti, k ortopedovi jdu až v pátek. V práci mi vyčítají, že jsem si dovolila za posledních šest let tři týdny chybět…. Nic co by člověku přidalo.
Dafi:já vím,že …ale….
si říkám-tý jo,on je vítá,on ho ani nepohladí,furt na místo,na místo….,
su blbá no🙂
Dafi berte to tak, že to měl napsané ve scénáři… neměl se s ním mazlit.
Já měla před pár dny blbý střet s mladou krávou a jejím výmarem s elektrikou. Jsem z toho nějaká špatná, včera jsem ani odpo nevenčila, Bambuli vzal ven mladý pán. Já jsem nějaká “bez chuti a bez zápachu”.