Mám ráda stříbrné šperky. Takže sice zásnubní prsten mám v kombinaci bílého a žlutého zlata s diamantem uprostřed. Snubní prsteny máme titanové, ten nikdy nesundávam. Líbí se mi kombinace stříbra s nějakým barevným kamenem. Před třemi lety jsem od manžela k narozeninám dostala stříbrný prsten se zeleným kamenem ( nevím co je zač) ten mám moc ráda.
A k tomu věku, hodně pečuji o svou pleť (naprosto jsem propadla korejské kosmetice, ale mám ráda i českou přírodní). Lidi mi hádají o cca 8 let míň. Své šedivé vlasy mám moc ráda. Jsou mé a nevidím důvod proč je skrývat.
Odpověď na příspěvek uživatele Janae z 04.12.2024, 14:07:37
S tímhle musím souhlasit, i když je manžel na dietě tak miluje nakládání masa, uzení, výrobu domácích salámu a klobásek. Jinak u nás na Moravě se udí snad v každé rodině, pak se dává na okoštování. Každý zná někoho kdo dělá domácí klobásky nebo udí bůčky a tak. Delší dobu u nás v okolí jede domácí pečení chleba. Sama ráda doma upeču chleba nebo jiné pečivo.
V týdnu vařím každý den (momentálně jsem na marodce), dietní jídlo pro manžela ( k večeři a pak na druhý den do práce) pak jídlo k večeři pro sebe na našeho mladého pána. Na víkend se domluvíme dopředu na jídlo, které jídlo by nám všem vyhovovalo a to se snažím uvařit na dva dny, abych měla neděli pokoj od kuchyně. Sladké peču jen o víkendu podle chuti, buchty, záviny, řezy…. Výhodou u nás je, že mrazák a spižírnu udržujeme dostatečně “v kondici” takže občas stačí nakouknout a vyčarovat nějakou dobrou večeři nebo oběd. Pokud nestíhám vaří manžel nebo synek uvaří večeři i mě ( vajíčka, tortilly, prostě jednoduchá jídla je mu 13). Nemáme problém si občas objednat pizzu z oblíbené pizzérie. Když jsem v práci tak si jídlo k obědu objednávám nebo si zajdu do některé restaurace v okolí.
Odpověď na příspěvek uživatele Elisak z 04.12.2024, 00:03:57
Já začala pomalu šedivět ještě před 30-tinami. Ze začátku jsem se nechávala barvit. Pak přišel na svět syn a měla jsem jiné starosti. Teď se nebarvím vůbec. Líbí se mi moje stříbrné pruhy. Ale šedivým tak nějak normálně, rovnoměrně po celé hlavě. Manžel ještě do nedávná nadhazoval ať se nechám barvit, ale i ten toho nechal.(Po udělení podmínky s výstrahou😃).
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 03.12.2024, 07:07:49
Letos se mohlo odčervovat v období od 29.1 2024 do 18.2 2024. Otázka je jestli odčervují i u Vás. Jsou tam nějaké podmínky např. pozitivní nález alespoň u 30% veškeré ulovené zvěře atd.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 02.12.2024, 20:36:11
Fotku jsem nenašla, je možné, že ještě viděla fotku vyřadu. Je to slavnostní ukončení lovu a vzdání pocty ulovené zvěři (viz myslivecké tradice). O tom že jsou lidi pokrytci a nevadí jim maso z obchodu, ale při pohledu mrtvé zvíře mají morální průjm, ani psát nebudu.
Mám tyhle softshellové kalhoty z Lidlu. Jsou lehce vyteplené příjemným flicem. Píšou, že jsou lyžařské, ale na lyžování mi zase přijdou vyteplené málo. Mám je asi třetím rokem, pořád jsou hezké, funkční. Pokud je mírná zima stačí mi do nich funkční podkolenky a pokud je opravdu hodně mrazivo nebo vím, že se nebudu pořádně hýbat přidávám pod to termoprádlo.
Paex jsem občas brala z Rak Brno. Kvalita super, velký výběr. Jenom cena je vyšší, ale zase krmíme jen jednoho pidi psa tak to není tak hrozné. My točíme dietní masa s nízkým obsahem tuku. Takže králík, krůta, kuře a teď naposledy dostala jako bonus křepelku. Občas nějaké telecí, libové hovězí.
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 30.11.2024, 16:02:27
Je mi skoro 45😃 mám vlasy skoro do pasu. Jemné, rychle se mastící, ale nemůžu (a ani nechci) je ostříhat…. Manželova podmínka, že si vlasy nikdy nenechám zkrátit. Nosím různé drdoly, copy při největším fofru sepnu vlasy skřipcem a fičím. Své vlasy mám ráda a asi se nikdy nenechám ostříhat nakrátko i když si někdo myslí, že se to k našemu věku nehodí.
Edit: Také už mám vlasy prokvetlé stříbrem a ty stříbrné pramínky hrdě nosím.
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 29.11.2024, 19:50:11
Tak dalece jsem se o to nezajímala, jen mi utkvělo v paměti, že před pár měsíci tady podobný inzerát byl. A pokud si dobře pamatuju tak Kometa s ním tenkrát nějak diskutovala o jejich plánu na vznik nového plemena….
Kometo, pamatujete si tenhle inzerát. Mám pocit, že jste s tím člověkem před pár měsíci nějak komunikovala (ve smyslu dotazu copak je to ten Bullpei). Očividně mu ten jeho hokus pokus zůstal doma na krku.
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 29.11.2024, 07:53:14
Kupte, já si taky první koupila hotový, kdyby se hokus pokus nezdařil. Já takové přání úplně chápu 😃. Dlouho jsem toužila po gardenii jasmínové. Nakonec jsem si ji objednala za úplně nekřesťanské peníze. Ale je krásná, kvete i teď na verandě a dělá mi radost pokaždé, když kolem ní jdu.
Já bohužel nevím jestli tu Bambů bude rok, nevím jestli tu bude půl roku. Lahvičku inzulínu má na dva měsíce, od toho se odrážím. Má spoustu jiných neduhů. Špatné jaterní testy, chronickou bronchitidu(tu držíme pod kontrolou), občas ji jako diabetika postihne kvasinková infekce…. Takže za nás jsou každé dva měsíce úspěch. Po poslední obrovské gastritidě, kterou si přivezla z veteriny už druhou takovou gastritidu asi nedá ona a ani já (násilné krmení stříkačkou, bezvládný pes který ani nechce chodit, naprosté vyčerpání nás obou).
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 29.11.2024, 00:27:46
Je to vlastně přirozené zazimování semen. Buď venku nebo doma v lednici. Doporučuje se aspoň na měsíc (spíš dýl já nechávala tri). Takže semena do nádobky a v našich podmínkách do lednice. Volila bych patro s nejnižší teplotou. U mě je to první police 4st Celsia. Někdo dává i do mrazáku s tím zkušenosti nemám.