A nechcete na toto téma založit vlastní vlákno? To je tak krásné….. Už dlouho jsem se tak neuculovala při pohledu do mobilu.
Příspěvky uživatele
bambule
Nevím proč zkoušela jsem vložit jiný odkaz a stejně nefunguje. Asi nějaké erupce na Slunci….
Mám ho🙃
No ale mě tam vyskočil. Tak ho zkusím znovu prohledat. Čekejte prosím…
Tak nevím proč nejde odkaz otevřít. Útulek Čtyřlístek pro hafany má v nabídce krásného velkého bílého pudla. Hned jsem jsi vzpomněla na Thielli, že by se jí hodil k děvčatům.
Hele našla jsem něco pro Vás, to by k Vám krásně ladil.
Máme tu některé “těžke” témata, které se mi ani pročítat nechce😥…. Proto dávám něco na odlehčení a pro veselé Pondělí….
Nechci tady někomu dělat přednášku, ale spousta lidí si neuvědomuje jak složitý je nějaký odstřel zvěře. Třeba já letos v letě několikrát brzy ráno(před pátou ranní) se psem vyrušila myslivce na posedu číhající na srnčí. A to nebudu mluvit o hromadě houbařů,par ranních běžců, cyklistů na cros kolách, lesních dělníků, zemědělců jo a debilů na cros motorkách. Ono se to nezdá,ale i to srnčí má nějaký rytmus pohybu po krajině. Pase se k večeru a brzy ráno. U nás myslivců ubývá. Stáří už na nějaký odstřel zvěře nejsou a mladých se moc do spolku nehrne. Zrovna u nás jsou myslivci aktivní společenskou skupinou,která pořádá spoustu zajímavých akcí nejenom pro dospělé, ale i pro školu a mateřskou školu. Vše záleží na lidech.
Hele já včera tvrdila naší účetní, že by lidstvo mělo vymřít a matka příroda by to měla zkusit znovu s jiným živočišným druhem.
Souhlasím, Bambule má délku hřbetu cca 25 cm, takže nechápu proč je na té pláštěnce stejná cena jak na mnohem mnohem většího psa. Většinou se cena odvíjí od množství spotřebovaného materiálu, ne?
U dalmatinů se řeší hlavně hluchota, ale co taková agresivita. Před nějakou dobou tu měl chlápek dalmatina, psa bpp. Fakt krásného, ale total psychouše co se po čtvrtém roku života stal nevyzpytatelným raplem. Majitel a rodina z něj byla naprosto nešťastná. Vyšetření nikdy nic neukázalo ( sjezdil s ním půl republiky po vyšetřeních). Nakonec po jednom ošklivém incidentu psa utratil místní veterinář, ale proč o tom píšu, až zpětně se majitel dozvěděl,že matka tohoto psa měla úplně stejný problém a její život ukončila rána rýčem (prý v sebeobraně). Takže toliko k množení krásných puntikatých štěňátek.
Doporučuji pozorně přečíst. V článku je to velmi dobře popsáno i pro laika.
Napadlo mě jestli třeba dobře vidí, slyší. I to může být příčina takového podivného chování.
A nebo zkusit něco od dokonalalaska.cz mají sortiment pro staré psy. Viděla jsem tam něco i na demenci.
“Nenápadná” vypadá jinak🙃tohle je reklama jako 🐷.
Asi každý máme v blízkém okolí člověka, kterého nám rakovina vzala hrozně brzy. Já kamaráda, 42 let, dvě malé děti. Bojoval dlouho. Zprvu to vypadalo, že bude všechno dobré. Pak se ale rakovina vrátila a ukradla mu život.
Fikovnice byla jste s komentářem rychlejší☺️. M.Kočka by se měl podívat na složení.
Již brzy (prý) za vašimi okny
To je dědičnost. Prostě hnědá barva sebou může nést jakousi psychickou nestabilitu. Pak je ještě otázka, pokud je barva nově vyšlechtěna, jak kvalitní je chovná základna.
Třeba věděli jste, že po matce můžete zdědit kvalitu vlasů, náchylnost ke křečovými žilám a také problémy se spánkem. Naopak po otci povětšinou dědíme výšku, tvar rtů apod.
Absces? Nádor? Veterinář by na to jistě přišel.