Pambule poznává philmovou předlohu. Politický proces. Páter pobít, pomučen. Philm pranic pamatuje. Přítelkyně pečkovači poznají polépe. Phambule pranic požaduje podívání philmu přímo politickych, přetěžkých a pochmurných. Paní pounavena přílišnou práci, potřebuje pozitivní pocity.
Příspěvky uživatele
bambule
Já mám ještě na oknech muškáty, ještě pořád u nás kvetou růže. Divný kraj. No zítra je sundám, protože teď je nemám kam dát. Manžel má na verandě zavěšené klobásky a maso k zítřejšímu uzení 🤭
Mám záhadu na zámku Styles. První knihu ve které se objevuje nepřekonatelný Hercule Poirot. Já její knihy úplně miluju.
Co znám toto plemeno tak všichni jsou hodně hlasití, mají silný lovecký pud a neuvěřitelně citlivý nos. Taky jsou to docela popelnice, ale to může souviset právě s tím čichem, protože před nimi nic neschováte.
Děkuju Vám moc děvčata, snad to není nic vážného. Dnes, už je to mnohem lepší. Okna jsem teda neumývala, letos na podzim jsem to těžce nestihla😉, mám po dloooouhé době tři dny volna a ploužim se tu jak lazar. Ještě jsme na chalupě, takže lékárna v nedohlednu. No snad je to znamení, že bych měla víc odpočívat. Moji kluci dělají dřevo, uklízí listí a betonují základy pro nové zábradlí a já sedím v teploučku u kamen a trávím čas s paní Agathou Christie☺️
Včerejší procházku jsem těžce protrpěla. V noci mě hodně začala bolet záda. Ráno už jsem nemohla pohnout pravou rukou, ale nakonec jsem ještě Lanu nafotila v krásném podzimním lese.
Thielli já Vás úplně obdivuju. Váš klid v těchto nepříjemných situacích Vám závidím. Už můj nebožtík táta říkával, že mám plíce moc blízko zadku😉 vždycky mě to stojí hodně sil a duševního zdraví někoho s radostí neposlat do míst kde slunce nesvítí.
To jsme si zprvu také mysleli, ale jel za náma cca 10 km bez světel. To už není, že zapomněl….. Auto za ním na něj pořád blikalo a on nic.
Já nejsem ani cyklistka ani řidič. Ale to co vídám na silnicích jako spolujezdec, mě jen utvrzuje v tom, že někteří lidé jsou bezohlední a hloupí, ať už sedí v autě nebo jedou na kole. Z tohoto důvodu jsme byli nuceni zainvestovat do kamery do auta, protože lidi se odhánějí svými právy a kašlou na práva těch druhých. Viz včera, pět večer, silný déšť a za námi jede chlap v autě s vypnutými světly. Mimo město, pěkně 90km/h. Co si pak o takových chcete myslet.
🤪
Taaakže mám objednáno, zaplaceno a teď už se jenom budu těší na to, až k nám dorazí Ježuch. I když jak se znám je možné, že knížku přelouskám ještě před onou návštěvou božího miminka. Páč pevná vůle není úplně moje parketa.
Jo a abych neopomněla. Posílám velké poděkování také Megí. Moc jste mi obě dnes zlepšili den….
Zrzavci, gratuluji k nádhernému počinu. Jsem úplně nadšená a knihu si určitě objednám a vložím pod 🌲. Moc se těším. Hlavně na ty malůvky 💓. Bomba…..💣
U nás zafungoval městský úřad. Sousedí se domluvili, průběžně natáčeli videa v noci jak tam ta fila vyřvání v kotci. Sjednali si schůzku se starostou a bylo to. Majitel po nepříjemné návštěvě z úřadu psa přestěhoval, nakonec se ho, ale stejně zbavil a bylo to ku prospěchu všech zúčastněných, včetně toho chudáka brazilského. Asi záleží na konkrétním městském úřadě, my jsme malé město, lidi se tu dobře znají a takové věci se hned rozkřiknou.
acher:Krásné probouzející se ráno
Když Vy východ Slunce, tam my včerejší západ😉
Ha nevložil se mi obrázek tak znovu
Tohle jsem náhodou našla, třeba to někomu pomůže v orientaci plemen typu bull
Píšem Vám tento list do jesenného temna, aby ste neplakali do tichej noci pre mňa. Odchod je plachý vták, zľaknutý z vlnobitia, odchod je stretnutie na druhom konci žitia, odchod je iba dážď. Napadá nepoznane do srdca, do srdca a poviete len: Pane! Ďakujem za lásku. Mal som jej príliš mnoho. Človek je pre všetkých a nie je pre nikoho.“ M.Lasica
Efe, dlouho jsem přemýšlela co napsat, bohužel to co bych vám chtěla říct, nejde vyjádřit pár slovy. Držte se….